2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Kızlar bu arada benim tiksintim ve bulantım başladı istifra etmiyorum ama bulantım oldu sadece kırmızı et ve sütten de tiksindim. Bulantım olunca da elim ayağım titredi ben daha önce yaşamadığını için bilmiyorum böyle mi oldu sizlerde de ve birşey yapıp faydasını gören oldu mu ben tuzlu limon yiyorum şimdilik

Ben de cybex mios aldım indirimdeyken

bir de bebiklere birşeyler örmeye başladılar mı anne/kayınvalideler . Ben tulum öreceğim okullar açıldıktan sonra başlayacağım inşallah..
Benimkiler de başladı duyar duymaz ben hiç beceremem öyle şeyler anneme tulum ördürmekte istiyorum bakalım

Ya en azından reflü yatagı biberon gibi şeyler almalı mıyız erken mi
Bunları alabilirsin ki yavaş yavaş acele etmeden ben öyle yapmıştım buda erkek olursa hiç birşey almiycam kız olursa sagdece kıyafet Alicam

Bence de alınabilir ya artık ben de reflü yatağını düşünmüştüm bir alsam mı diye henüz girişmedim. Ben ne kadar aceleciysem eşim de o kadar rahat ona kalırsak her şeyi son aylar da hallederiz. Biz bebek arabasına çok önceden karar vermiştik alalım o aradan çıksın zamanla böyle büyük parçaları alırız diye dusunduk canim

Kızlar hastane için bu şekilde kilotlu bez alabilirsiniz çok rahat kullanıyor kan sizdirmiyor en azından hareket açısından gayet iyi hazır indirime girmiş almak gerek

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-29-17-34-52-091_trendyol.com.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 33
Evet ya babaların rahatlıgından istiyoruz

Merhaba arkadaşlar. Bir hafta önce hcg değeri 2192 iken kesem görünmedi. Daha önce bir dış gebelik bir düşük olduğu için baya korktum hcg sırası ile 2192 üç gün sonra 8500, vajen sen kese görünmedi nerdeyse kğrtaj diyecekti doktor. Üç gün sonra yani bu gün kontrolde kesem karından göründü. Rahimim geride olduğu içşn görünmemiş. Sat 22 aralıktı bat 17 ocak. Linakiz 5+4 kese göründü şükür.

Muhtemelen 2 3 gün sonra görürsün Hatta ben bu kadar yüksek olunca ikiz gebelik mi diye bile dusunmustum Ama tek keseymis. Sende bir an önce kalp sesinide duyarsın inşallah
Benim de aklıma geldi. Ama bu gğn şükür gördüm keseyi hemde karından şükürler olsun. Tek kese göründü ama belki içinde iki kalp vardırAllah razı olsun inşallah kalbi de duyarım

Linakiz ben listede yokmuşum
yaş 29 /sat 5 aralık /7+3 kaşp atışını duyduk şuan tam 8 haftalık yalova erkek hissediyorum

Reflü yatağı çocuğun reflüsü olduğu için doğduktan sonra aldım bi fayda göremedim çok gerekli değil bence benim oğlan aynı şekilde kusmaya devam etti , biberonda benim bebek biberon emmedi ben de ücretsiz izindeyim sağıp bırakmam hiç gerekmedi onlarda gereksiz oldu yani kızlar biraz şahsi duruma göre değişeceği için bence acele etmeyin bunlara gerek görürseniz zaten sipariş edersiniz 3 güne geliyor

Canım çok sevindim benim de 4000 de kese karından gözükmedi bakalım çarşamba kontrolüm var bende ister istemez gerginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…