2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Aynen canım ne güzel annen kayınvaliden de düşünmüşler

Evet kötü düşünüp kötüyü çağırmak da istemiyorum bı şey olmicak inşallah kucağımıza alicaz sağlıkla
Amin canım kötüyü düşünmek için hiç sebebimiz yok zaten inşallah sağlıkla kucağımıza alıcaz ve aldıklarımız hep zorunlu ihtiyaç bugün almasak yarın alıcaz mecbur

Kızlar hepimizin yakinda 2 li tarama zamanımız gelecek. Nipt yaptirmayi dusunen var mi ? Bir de ben özele gidiyorum ama dogum paketi falan almadım. Devlet hastanesi 2 li tarama yapiyor degil mi dogru haftada muayeneye gidince ?

Kızlar hepimizin yakinda 2 li tarama zamanımız gelecek. Nipt yaptirmayi dusunen var mi ? Bir de ben özele gidiyorum ama dogum paketi falan almadım. Devlet hastanesi 2 li tarama yapiyor degil mi dogru haftada muayeneye gidince ?
Haftası gelince yönlendiriyorlar canım devlette de 2 li tarama için

Ebebekte 2. Üsüne %60 indirim vardı biz bebek arabasıyla park yatağı aldık müdür tanıdık şubatta tekrar zam gelecek demiş

En pahalı şeyleri indirimde hemen almak daha mantıklı aslında koyacak yer bulursan
Bebek arabası var canım görümcem ve ablam kullanmadı bana verecekler hangisini beğenirsem ama yatak konusunu bilemiyorum evim küçük çocuğun odası olamayacak yatak odasına park yatak mı yoksa tahta beşik mi alsam bilemedim

Park beşik joie illusion aldım é bebek indiriminden aşırı şık ve kullanışlı tavsiye ederim.yğzd 60 indirim ile aldım geçen hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…