Ayy maşallahhhKızlaaar herkese merhabaDoktor randevumuzdan çıktık. İkizlerim oluyormuş inşallah, kesinleşti ikiz olduğu Biri 6 hafta 6 günlük, kalp atışını gördük ultrasonda çok şükür diğeri 5 hafta 5 günlük, kesenin içinde henüz bebek gözükmüyor ufak olduğu için. Doktorumun dediğine göre bebek oluşadabilir oluşmayadabilirmiş. Saat 14.00 da kan sonuçlarım da çıkacak bakalım. İnşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz
valla çlaışıyorum öğle yemeginde ayva hoşafı vardı onu içtimBenim de öyle bağırıyorum resmen kayısı suyu ve 3 lt su içiyorum
Devlet kontrolümde randevu alır gelirsin demişti ama randevu bulamıyorum yine özel de yaptırıcam galibaKızlar hepimizin yakinda 2 li tarama zamanımız gelecek. Nipt yaptirmayi dusunen var mi ? Bir de ben özele gidiyorum ama dogum paketi falan almadım. Devlet hastanesi 2 li tarama yapiyor degil mi dogru haftada muayeneye gidince ?
Ayy çok güzel çifte mutluluk çok sevindim allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin. Hepimize bebişlerimizi bağışlasın rabbimKızlaaar herkese merhabaDoktor randevumuzdan çıktık. İkizlerim oluyormuş inşallah, kesinleşti ikiz olduğu Biri 6 hafta 6 günlük, kalp atışını gördük ultrasonda çok şükür diğeri 5 hafta 5 günlük, kesenin içinde henüz bebek gözükmüyor ufak olduğu için. Doktorumun dediğine göre bebek oluşadabilir oluşmayadabilirmiş. Saat 14.00 da kan sonuçlarım da çıkacak bakalım. İnşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz
Eşim Malatyalı hemen kayısı istedim kaynanamdan getirdi sabah aç karnına 2 adet ondan yiyorumYa ben çok fena kabız oldum kızlar ıkınamıyorumda sabah işe gitmeden önce mahvoldum resmen varmı bi çözümünüz
ya bursadayım ben bizim etraftaki bim a101 e hiçbişey gelmiyor nerdeyse gelsede azıcık geliyorA101e bebek battaniyesi gelmişti geçen aylarda aldım 2 adet öyle şıkki evde dursun dedim
Son adet tarihiniz nedirKizlar anlayanlar sonuçlarıma yorum yapabilir mi lütfen
İlk beta sonucum 471
Bundan 42 saat sonra ayni lab da 588
4 Gün sonra ise yani bugun(4 gunden 9 saat eksik) 1700
Bugünkü doktor kontrolünde karından ultrasonda malesef kese görünmedi. Cuma günü tekrar gelmemi dış gebelik mi değil mi net bi sey soylemeyecegini söyledi. Cuma günü tekrar gidicem önce.normal görünmezse yine vajinal ultrasonla bakılacak mis . Günlerdir kafayı yicem artık düşünmekten. Sağlıklı mi sağlıksız mi nasil olur ne olur soruları gitmiyor. Bilgisi olanlar yorumlayabilir mi
Biliyorum canım bana da söyledi aynı şeyi dikkat ediyorum söylediği herşeye bakalım 2 buçuk saat sonra herşey belli olacak haber veririm size deCanım ilişki yasak demişti doktorum ilk aylar lekelenme kanama olmasın diye
Ay maşallah çok sevindimKızlaaar herkese merhabaDoktor randevumuzdan çıktık. İkizlerim oluyormuş inşallah, kesinleşti ikiz olduğu Biri 6 hafta 6 günlük, kalp atışını gördük ultrasonda çok şükür diğeri 5 hafta 5 günlük, kesenin içinde henüz bebek gözükmüyor ufak olduğu için. Doktorumun dediğine göre bebek oluşadabilir oluşmayadabilirmiş. Saat 14.00 da kan sonuçlarım da çıkacak bakalım. İnşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz
Himm biraz araştır o zaman cnmBebek arabası var canım görümcem ve ablam kullanmadı bana verecekler hangisini beğenirsem ama yatak konusunu bilemiyorum evim küçük çocuğun odası olamayacak yatak odasına park yatak mı yoksa tahta beşik mi alsam bilemedim
Ya ne güzel sağlıkla al kucağına inşallahKızlaaar herkese merhabaDoktor randevumuzdan çıktık. İkizlerim oluyormuş inşallah, kesinleşti ikiz olduğu Biri 6 hafta 6 günlük, kalp atışını gördük ultrasonda çok şükür diğeri 5 hafta 5 günlük, kesenin içinde henüz bebek gözükmüyor ufak olduğu için. Doktorumun dediğine göre bebek oluşadabilir oluşmayadabilirmiş. Saat 14.00 da kan sonuçlarım da çıkacak bakalım. İnşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz
19 Aralık, ancak 33 34 günde bir oluyorum, beklenen adet tarihim ise 21 veya 22 ocaktiSon adet tarihiniz nedir
Tahta görünüş olarak çok güzel ama kullanışlu değil. Anne yanı park yataklar bebek için daha güvenli bi süre sonra kenarlardan tutup kalkmaya çalışcak pat diye düşcek tahtaya vurabilir kafasını. Korumalıkları da çekip alıyolar vallaBebek arabası var canım görümcem ve ablam kullanmadı bana verecekler hangisini beğenirsem ama yatak konusunu bilemiyorum evim küçük çocuğun odası olamayacak yatak odasına park yatak mı yoksa tahta beşik mi alsam bilemedim
Kızlar bende gebelik testim pozitif çıktıgı andan beri eşimle beraber olmadık doktor cinsel ilişki konusunda riskimiz yok dedi ama tekrar detaylıca soramadım riske de atamadık açıkçasıBiliyorum canım bana da söyledi aynı şeyi dikkat ediyorum söylediği herşeye bakalım 2 buçuk saat sonra herşey belli olacak haber veririm size de
Vinalac isimli bir multivitamin var gebelere özel içinde hem tüm gerekli vitaminler artı 5 milyar canlı probiyotik organizma var. Ben kullanıyorum memnunum da. Araştırın isterseniz hem ilaç kullanmak gibi de değil. Doğal çözümler ise yaramıyorsa tabi bende yaramıyor şahsenYa ben çok fena kabız oldum kızlar ıkınamıyorumda sabah işe gitmeden önce mahvoldum resmen varmı bi çözümünüz
Ayyy oh beee çok rahatladım valla hem de ikizmiş maşallah sana arkadaşımmKızlaaar herkese merhabaDoktor randevumuzdan çıktık. İkizlerim oluyormuş inşallah, kesinleşti ikiz olduğu Biri 6 hafta 6 günlük, kalp atışını gördük ultrasonda çok şükür diğeri 5 hafta 5 günlük, kesenin içinde henüz bebek gözükmüyor ufak olduğu için. Doktorumun dediğine göre bebek oluşadabilir oluşmayadabilirmiş. Saat 14.00 da kan sonuçlarım da çıkacak bakalım. İnşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz
darısı basımızaaa. ben de yarın gidicem inşallah kalp atısı duyarım saglıklıcaaaKızlaaar herkese merhabaDoktor randevumuzdan çıktık. İkizlerim oluyormuş inşallah, kesinleşti ikiz olduğu Biri 6 hafta 6 günlük, kalp atışını gördük ultrasonda çok şükür diğeri 5 hafta 5 günlük, kesenin içinde henüz bebek gözükmüyor ufak olduğu için. Doktorumun dediğine göre bebek oluşadabilir oluşmayadabilirmiş. Saat 14.00 da kan sonuçlarım da çıkacak bakalım. İnşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz