2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
O
Tabiki de önemli olan kalp sesini duyup görmen ben Perşembe günü gidicem bakalım kaç haftalık göre bilicekmiyim su bir haftadır sabah erken kalmıyorum kusmamak için midemi çok rahatsız hissettiğimde soda içiyorum rahatlatıyor işi yakında birakicam zorluyor oda iyice devamlı yemek kokusu iştah felan kalmadı ama gobis çıktı bende şimdiden 🤣🤣🤣 kazakta belli oluyor kot desen sıkmaya başladı hafiften eşofman baş vurucam artık
Ya kıyamam bendede ilk zamanlar şişkinlik vardı canım ama geçti o 1 ayda geçiyor şimdi dümdüz oldu tekrar 4. Ayda falan başlarmış çıkmaya 🥰 istediği kadar çıksın sağlıklı olsunda bebişler önemli değil 🥰

Bunları alabilirsin ki yavaş yavaş acele etmeden ben öyle yapmıştım buda erkek olursa hiç birşey almiycam kız olursa sagdece kıyafet Alicam 🤣🤣🤣
Benim kardeşimin de yeni kızı oldu benim de oğlan var ben de hiçbişe almıycam ihtiyaç yok ki😂 heves edip artık bi kaç parça ne alırsak☺️

Ayy deme dün istedi benim canım ama zararlı diyolar diye avucumu yaladım🤦‍♀️🤣 Bu arada kelle paça çorbası seven var mı kız arkadaşlarım çok şaşırıyor ama çok seviyorum doktoruma sordum abartmadan içebilirsin sakatata girmiyor et o dedi çoook sevindim😂
Ben de içerim kelle paça bizde o ve mumbar çok meşhur canım valla kısıtlamıyorum ciğer yemek zararlı onu da sevmiyorum 😂

Ya en azından reflü yatagı biberon gibi şeyler almalı mıyız erken mi
Ben yataş juno aldım kızlar çok kısa kullanılıyor ama anneler aşırı tavsiye ediyor gaz vs sorunu az oluyormuş bebek arabası puset de Kasım ayında Deli gibi inmişti ama o zaman tabi gebelik yoktu almadık şimdi e bebek ikinci Ürüne yüzde altmış kampanya yaptı beşik aldım park beşik 6 binden 2400e geldi 😁😁

Bebek arabası olarak da kabin boyları çok seviyorum hem minicik oluyorlar kapanınca hemde az yer kaplayıp tek elle aç kapa pratik oluyor yine é bebekte indirim olursa yüzde 60 ben gruba yazarım öylr alrıız inşallah

O

Ya kıyamam bendede ilk zamanlar şişkinlik vardı canım ama geçti o 1 ayda geçiyor şimdi dümdüz oldu tekrar 4. Ayda falan başlarmış çıkmaya 🥰 istediği kadar çıksın sağlıklı olsunda bebişler önemli değil 🥰
Aynen valla yeterki sağlıklı olsun lar yok cnm ya benim göbek tam aksine belirginleşti iş yerindekiler karnın çıkmaya başlamış bile demeye başladılar gerçi gebelik sayısı önemli olan normal karşılıyorum karnımı 🤣🤣🤣

Aynen valla yeterki sağlıklı olsun lar yok cnm ya benim göbek tam aksine belirginleşti iş yerindekiler karnın çıkmaya başlamış bile demeye başladılar gerçi gebelik sayısı önemli olan normal karşılıyorum karnımı 🤣🤣🤣
Benimde çıktı şimdiden hem hoşuma gidiyor hemde çok belli olmasın istiyorum ortam hiç yok öndecen göbek falan da yoktu yani bnde

İyi akşamlar kızlar 🥰 bugün 8+6 olduk fasülye kadarmışız🥹 kesenin olduğu yerde ağrı hissediyorum biraz da bel ağrısı var telaslandim ya uzun suredir ağrım olmuyordu sorun yoktur inşallah 🙏🏻 ara ara olması normal mi

İyi akşamlar kızlar 🥰 bugün 8+6 olduk fasülye kadarmışız🥹 kesenin olduğu yerde ağrı hissediyorum biraz da bel ağrısı var telaslandim ya uzun suredir ağrım olmuyordu sorun yoktur inşallah 🙏🏻 ara ara olması normal mi
Benim asla geçmeyen bel ağrım var. Doktor normal olduğunu söyledi. Ve benim biraz kilom da var.

Benim doktor kanama olmadıkça sorun yok dedi

İnşallah senş ki de tez zamanda görünür Allah yardımcın olsun gerçekten beklemek çok kötü. bende hcg yüksek olduğu halde vajen den bile görünmemiş ti. İdrara sıkışık gittim belki ondan bilmiyorum bu gün gördüm rahatladım

Canım çok sevindim benim de 4000 de kese karından gözükmedi bakalım çarşamba kontrolüm var bende ister istemez
İnşallah senş ki de tez zamanda görünür Allah yardımcın olsun gerçekten beklemek çok kötü. bende hcg yüksek olduğu halde vajen den bile görünmemiş ti. İdrara sıkışık gittim belki ondan bilmiyorum bu gün gördüm rahatladım

Normal canım bu süre içinde ağır kaldırmaman ve seni yormuycak iş yapman fazla yorulursan ağrın daha çok olur 🥰dikkat et kendine

Benimde normalde göbegim azıcık vardı şimdi sanki dahada çıktı benim etrafımdakiler de karnın belli olmaha başladı bile maşallah diyorlar gazda dahil diyemiyorum🙄🤣

Evet canım gayet normalmiş ara ara böyle ağrılar sancılar olabiliyormuş valla bazen banada oluyor düz uzandıgımda sırtım batıyor nerdeyse iş yerinde de yoruluyorum tabi ister istemez ne kadar dikkat etsem de bide sanki karnınızda pıt pıt bişeyler hissettiginiz oluyor mu uzandıgımda kıpırdamazken hissediyorum heralde midemdir yani☺️🥹

Biraz gülelim😂😂

Eklentiler

• IMG_6340.jpeg
    IMG_6340.jpeg
    98,7 KB · Görüntüleme: 41
Evet canım gayet normalmiş ara ara böyle ağrılar sancılar olabiliyormuş valla bazen banada oluyor düz uzandıgımda sırtım batıyor nerdeyse iş yerinde de yoruluyorum tabi ister istemez ne kadar dikkat etsem de bide sanki karnınızda pıt pıt bişeyler hissettiginiz oluyor mu uzandıgımda kıpırdamazken hissediyorum heralde midemdir yani☺️🥹
Aynen benimde zaten gobekliydim birazcık şimdi kocaman oldu gibi geliyor bana da ama inanılmaz şişkinlik ve gaz var bende de 🥹 ona bağlıyorum 😁
Suan tam olarak pıt pıt böyle ağrı girer gibi oluyor keseyi gördüğümüz tarafta 🤨

Aynen canım sağlıkla büyüyün inşallah 🥰

X