2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Canım eğer özel değilse neden satıyorsun sorabilir miyim bende doona almak istiyordum acaba kullanışsız mı?

Canım eğer özel değilse neden satıyorsun sorabilir miyim bende doona almak istiyordum acaba kullanışsız mı?
Canım bunu yengeme hediye almıştı ama o bu modeli pek bilmez anlamaz tabiki harika araba benim durumum olsaydı alırdım ama satmak istedi o bende sorayım dedim bana özelden yazabilrsnilgilenşyorsam video vs

Kızlar 5 buçuk haftadır hamileyim ve sürekli karnım adetmiṣim gibi ağrıyor. Gerçekten adet ağrısı. Normal mi? Çok acıtmıyor ama yine de tedirginim. Randevum 4 gün sonra. Dıṣ gebelik olabilir mi?

Ben de doona yı ne kadar süre kullandınız diye sorucaktım. Bende ilk bebişte alıcaktım ama eşim begenmedi yere cok yakın diye kedi köpek cok yanaşırmış paylaştıgın 2 araba da benim radarımdaydı. Ama ben gittim cybex eezy twist + 360 aldım. Hala daha doona ya bakarım goz ucuyla pratikliginden dolayı.

Inşallah değildir canım ben dış gebelik geçirdim kanamam vardı ve sol tarafıma bıçak gibi ağrı saplanıyodu.beta değerini takip ettiniz mi

Evet harika bir araçtır ne kadar erken almışsınız canım düşünüyorsan bana özelden yazabilirsin

Cybex büyük canım bide şeklini pek sevmiyorum doona çok tatlı
Yok cybex daha kücük diğerlerine gore hafif ayrıca. 2 taraflı donerek kullanılıyor. Tek el katlanıyor az yer kaplıyor. Doonayı alsaydım bile 5-6 ay sonra yine aldıgım cybex modelini alırdım 2 masraf yapmayayım dedim. Cybex anakucagı aldım ek olarak aparatla. Ben hamileligimin 7. Ayında aldım. 7 de bile rahatca katlayıp kaldırabiliyordum

Canım 15 ay kullanılıyor doona birebir gördüm kendim

Kızlar, akşamları bacaklarım kasılıyor gibi oluyor. Hareket ettirmeyince iğrenç bi his giriyor bacaklarıma ve dizlerimi falan kendime çekip bacaklarımı kasmak istiyorum ama aynı zamanda bacaklarım çok yorgun kasmak daha da yoruyor. Napıcam, normal mi bu?
Dip not: 5 gündür yatak istirahatindeyim ama istirahatten önce de arada oluyordu

Canım benim'de ilk hamileliğim. Üstelik hemen oldu. Henüz 5 aylık evliyim. Ve sürekli ağlıyorum. Herṣeyi kafama takıyorum. Herṣey olacağına varır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…