2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Kızlar benim gibi oksapar kullananlar limon tüketiyor musunuz.Enfeksiyona limonlu su iyi geliyormuş.Ama ben limon da kanı sulandırır diye içmeye cesaret edemedim.Henüz doktorada soramadım neler tğketmememiz lazım diye.Nettwn baktım biraz sarımsak kiraz greyfurt nar yeşillik falan tüketmeyin diyordu ama limonu göremedim

valerianka Linakiz B Butterfly193 kızlar ev işi yaparken nelere dikkat ediyorsunuz yer silerken duşakabin yıkarken süpürürken eğil kalk derken varmı tavsiyeleriniz
İlk zamanlar neredeyse hiçbir şey yapmıyordum canım. Şimdi de tozlari hallediyorum ve süpürge açıyorum bulaşık vs basit şeyleri zaten hep yapıyordum. Maalesef yardım edecek kimsem de yok. Bu hafta içi büyük temizlik için birini alacağım artık çünkü dayanamıyorum ilk zamanlar süpürge bile açsam belim agriyordu suan çok şükür daha iyi ama yine de yükseğe uzanma vs dedikleri için duşa kabin yıkama silme vs yapmıyorum korkumdan

Kızlar 2 hafta önce gittiğim doktor 6 haftalık demişti bugün gittiğim doktor 7 haftalık dedi geç döllenme olduğu için tam günde bilmiyorum ama eşim şehir dışında olduğu için 5 hafta önce olan ilişkimden olamaz çünkü ben 5 hafta önce öğrendim ilişkim ondan 1 hafta önce oldu aşırı canım sıkıldı umarım anlatabilmişimdir çevremde herkes 1 haftadan bişey olmaz diyor ama ben onda değilim bebeğin gelişimimi geri acaba diye düşündürüyor bu durum bana. bide öyle bir ihtimal yok neden böyle dedi anlamadım. olamaz diye anlatmaya çalıştım doktora ölçtüm öyle çıktı dedi

Kızlar eşim sabah kaza yapmış duyduğumdan berj sakinlesemiyorum ağlamak geliyor sadece niye böyle oldu bilmiyorum kasıklarım da ağrıyo kendimi sakinlestiremedim bı türlü kalbim yerinden çıkacak gibi

Kızlar eşim sabah kaza yapmış duyduğumdan berj sakinlesemiyorum ağlamak geliyor sadece niye böyle oldu bilmiyorum kasıklarım da ağrıyo kendimi sakinlestiremedim bı türlü kalbim yerinden çıkacak gibi
Geçmiş olsun canım eşin iyidir inşallah. Üzüldukce kndini ister istemez sıkıyorsun bebiş etkilenir bu durumdan üzülme diyemem tabi ama çok fazla yıpratma kndini bebişin için

Geçmiş olsun canım eşin iyidir inşallah. Üzüldukce kndini ister istemez sıkıyorsun bebiş etkilenir bu durumdan üzülme diyemem tabi ama çok fazla yıpratma kndini bebişin için
İyi çok şükür yanında arkadaşı da vardı çok kötü olmuş hava yastığı fln açılmış sadece araba perte çıkmış eşim iyi elhamdülillah ama içimdeki sıkıntıyı durduramıyorum niye bilmiyorum bebiş için de korkuyorum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ilk dakikalarda şoka girdim galiba pek bı tepki veremedim kalbim çok hızlı atiyodu sadece eşimle konustuktan sonra başladı ılık bı duş alsam belki rahatlarim onu da denicem teşekkür ederim yorumun için

Canım çok geçmiş olsun elhamdüllilah eşin iyiymiş , hormonlardan kaygın artmıştır hiç korkma Allahın izniyle bebeğe bişey olmaz, kendine oku inşirah suresi, felak , nas ve sadaka verin inşallah, Allah korumuş canım olabilir kendini çok yıpratma hamilelik uzun bi süreç her zaman gebelikte sakin kalamıyoruz illa birşeyler oluyor hiç üzülmeden gebelik geçiren yok , bunlarda yaşanıyor ama Allah bebekleri koruyor, iyi tarafına bak cana gelmemiş diye şükret, tekrar çok çok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim canım sadaka vericem birazdan gidicem bı komşumuzun oğlu var babası yok ona vericem eşimle de konuştum kavga fln çıkmış kazadan sonra eşimde biraz sinirli adama vurmuş adamda darp raporu alicam diyomus hayırlısı olsun diyecek bı şey yok hakkımızda böyleymiş inşallah adam şikayetçi olmaz

Çok iyi olur canım az sadaka çok belayı defedermiş, valla aklıma nazar bile geldi benim direk ben senin yerinde olsam hamileliği bi süre daha gizlerim, inşallah olmaz ya konuşmayı deneyin elle vurma ise şikayete tabi adam şikayetçi olmazsa kapanır resen görülmez o davalar

Kendini bosunu sitrese sokma cnm geç döllenme olmuştur mesele bundan önceki doğumum da 34 haftalık tim direk bir hafta geri çektiler nedenini anlamamıştım şimdiye kadar tarihi tarihine giden hfta birden geriye gelmişti doktor. Bir haftadan hiç birşey olmaz dedi önemli olan üç hafta ve bir ay geride olmadı ozman sıkınti

Canım 2 haftaya kadar geri yada önde olması hiç önemli değil, gelişim geriliği bu kadar erken haftalarda anlaşılmaz , şuan boşa evham yapıyorsun merak etme

Adam şikayetçi olmamış konuşmuşlar eşimle bizim araba perte çıkmış adamda zaten zararı uğradık yeteri kadar diye ses etmemiş hamileligimi sadece onun ailesi bı de benim ailem biliyor uzaktan kimse bilmiyor nazar olduğunu bende düşünüyorum daha kötüsü olmadı çok şükür çok göz önündeydi eşim arabası falan biraz yüksek modeldi hikaye fln atmıştı kesin ondan oldu bende kızıyorum paylaşma herşeyi diye çok üzüldü temiz bı arabaydi bı boya bile yoktu deyip duruyor yarın kimin suçsuz olduğu belli olacak ona göre bı karara baglicaklar hayırlısı olsun

Canım geçmiş olsun bişeyi yok inşallah sakin ol

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun, sen sakin kal iyiliğiniz için

Yok çok şükür çok korktum ama şoku atlatamadim biraz boynu agriyomus bı kaç sıyrık ucuz atlattı yine de çok şükür
Geçmiş olsun canım olup olacağı bu olsun bende geçen kaza yaptım gerçekten trafik kazası çok zor bir ay atlatamamıştım Rabbim beterinden korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…