Dün ben de istifra ettim artık. Boğulacağım ben galiba diye diye zor vallaKızlar 7+5den herkese merhaba balkon konuşmasıdün gece 3 de istifra ettim boğuluyorum sandım ilk ve son oldu galiba hala midem bi tuhaf fakat istifra yok . Şimdi doktorda 5+larda keseyi gördük 6+2 de olmalı kalp atışı duyduk 15 gün sonra gel dedi fakat randevu yok 21 Şubat a randevu buldum çok mu geç oluyor o zamana 11 haftalık olacak hem 2li tarama zamanına denk geliyor öylesi gerçi yaptırmayacağım sadece ayrıntılı ultrason ve şeker yükleme yaptıracağım iğnelerimi sağlık ocağında yazdırcam o süreçte sıkıntı olur mu ki
Benimkiler Hastane çıkışı Sarılık olmasın diye sarı tülbent bile oyalamaya başladılarbir de bebiklere birşeyler örmeye başladılar mı anne/kayınvalideler . Ben tulum öreceğim okullar açıldıktan sonra başlayacağım inşallah..
Aynen canım şuan yaptıklarından keyif almıyorum mesela bir an önce onlara geçmek istiyorumbebiş için yapmak çok daha heyecanlı oluyor ben kadife ipten koca bi köpek yaptım bebişime birde tavşan. hanım dilendi motifinden battaniye yaptım :)
tabi daha gebe kalmadan yapmıştım bunları :) şimdi tekrar başlıcma
dışarıdan alacağımıza kendi yaptıklarımızla oynaması dediğin gibi hem daha keyifli hemde gurur verici hissediyorum :)Aynen canım şuan yaptıklarından keyif almıyorum mesela bir an önce onlara geçmek istiyorum
İkili tarama testini yaptır canım benim doktorum da sadce ikili tarama testi ve birde tetenoz aşısini önerdi sekler yüklemesi falan yaptirmana gerek yok dedi bnce ikili tarama testi önemli bir test herkes yaptırmalıBenimkiler Hastane çıkışı Sarılık olmasın diye sarı tülbent bile oyalamaya başladılarBirşeyde diyemiyorum annemde kayınvalidemde çok hevesli ilk torun ilk gelinim diye. 7+4 ten selamlar bu arada . İş yerindeyim çok şükür dilimi ısırayım kusma mide bulantısı halsizlik pek yaşamadım. Sadece arada yorgunluk oluyor ama o da iş temposundan erken kalkmadan olsa gerek. Sadeve ara sıra karnımda çok az agrı oluyor gazımda var. Erkek midir acaba bilmiyorum. Benimde doktor randevum 21 şubatta. 11 hafta olmuşken gidicez 2li tarama testini öneriyor musunuz kızlar doktor yaparız dedi. Çok iyi çok cana yakın bir doktorum var ne derse okeyleyecek gibiyim
Sanırım bende şeker yüklemesi yaptırmıcam doktorumun verddigi gebelik ilerleme kagıdında şeker yüklemesi yazmıyor demekki doktorunda tercihi değilİkili tarama testini yaptır canım benim doktorum da sadce ikili tarama testi ve birde tetenoz aşısini önerdi sekler yüklemesi falan yaptirmana gerek yok dedi bnce ikili tarama testi önemli bir test herkes yaptırmalı
Kesinlikle öyledışarıdan alacağımıza kendi yaptıklarımızla oynaması dediğin gibi hem daha keyifli hemde gurur verici hissediyorum :)
Aynen zaten şeker varsa kanda çıkıyor gereksiz yere vücuda glukoz almaya gerek yok yaniSanırım bende şeker yüklemesi yaptırmıcam doktorumun verddigi gebelik ilerleme kagıdında şeker yüklemesi yazmıyor demekki doktorunda tercihi değil
Bem 8. Haftama girdim doktor her şey yolunda diyor ama ben de aynı regl olacakmışım gibi ağrı yaşıyorum kanama olmadığı sürece normalmişKızlar 5 buçuk haftadır hamileyim ve sürekli karnım adetmiṣim gibi ağrıyor. Gerçekten adet ağrısı. Normal mi? Çok acıtmıyor ama yine de tedirginim. Randevum 4 gün sonra. Dıṣ gebelik olabilir mi?
Merhaba impryl i ben kendim kullandım sadece 1 buçuk ay sonunda hamile olduğumu öğrendim. Ama erkeklerde de kullanılıyormuş onu biliyorum. Eşim o dönemde daha önce kullandığımız Nates q plus vardı onu kullaniyorduMerhabalar imprly eşiniz mi kullandı acaba?
Teşekkür ederim canım. Bizim de tam 1 sene oldu, ileri hızda ve morfolojide sorun var.benim eşimde bunu kullandı 1 ay ve hamile kaldım eşimde varikosel ve morfolojide bozukluk var dediler 1 senedir olmuyordu
impertly
agrifertil m
krilom omega 3
bu 3 ilacı kullandı bol bol keçiboynuzu pekmezi içti ben bu ilaçlaırn etkili olduğunu düşünüyorum
maxi go kullanıyorduk şu anda. bu ay da bunu deneyelimBİZ EŞİMLE KULLANDIK 2 AY benim hamilelik olunca devam ettim ben. ilk 3 ay dolana kadar devam dedi.
maxi go içtiği daha iyi bir üründür eşime almıştım bizim bi sorun yoktu ama ben deli gibi bakardım bu dediğiniz ürün içetk olarak en iyisidir onu içmeye devam etsinmaxi go kullanıyorduk şu anda. bu ay da bunu deneyelim
Canım kaç dolar istiyorlar nipt için geçen sene 10 bin idiKizlar bugun doktoruma nipt testi yaptirmali miyim yoksa taramalari yaptırıp onların sonucuna gire ki yapalim nasil olmalı diye sordum. Bir hastalik öyküsü yok ailede. Doktorum direkt nipt yaptır kesin güvenilir bir test, 10 veya 11. Haftanda gel dedi. Taramaların miadı doldu artık dedi. Nipt de masallah çok pahalı
Bizdede aynı sorun vardıTeşekkür ederim canım. Bizim de tam 1 sene oldu, ileri hızda ve morfolojide sorun var.
Hadi ya 8. Haftada da hâlâ oluyor mu bende 6 haftalık hamileyim ve ağrılarım 4. Haftadan beri var duphaston kullanıyorum daha ağrılara devam mı yaniBem 8. Haftama girdim doktor her şey yolunda diyor ama ben de aynı regl olacakmışım gibi ağrı yaşıyorum kanama olmadığı sürece normalmiş
Doktor 400 euro bandında dediCanım kaç dolar istiyorlar nipt için geçen sene 10 bin idi