2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Dün ben de istifra ettim artık. Boğulacağım ben galiba diye diye zor valla

bir de bebiklere birşeyler örmeye başladılar mı anne/kayınvalideler . Ben tulum öreceğim okullar açıldıktan sonra başlayacağım inşallah..
Benimkiler Hastane çıkışı Sarılık olmasın diye sarı tülbent bile oyalamaya başladılar Birşeyde diyemiyorum annemde kayınvalidemde çok hevesli ilk torun ilk gelinim diye. 7+4 ten selamlar bu arada. İş yerindeyim çok şükür dilimi ısırayım kusma mide bulantısı halsizlik pek yaşamadım. Sadece arada yorgunluk oluyor ama o da iş temposundan erken kalkmadan olsa gerek. Sadeve ara sıra karnımda çok az agrı oluyor gazımda var. Erkek midir acaba bilmiyorum. Benimde doktor randevum 21 şubatta. 11 hafta olmuşken gidicez 2li tarama testini öneriyor musunuz kızlar doktor yaparız dedi. Çok iyi çok cana yakın bir doktorum var ne derse okeyleyecek gibiyim

Aynen canım şuan yaptıklarından keyif almıyorum mesela bir an önce onlara geçmek istiyorum

İkili tarama testini yaptır canım benim doktorum da sadce ikili tarama testi ve birde tetenoz aşısini önerdi sekler yüklemesi falan yaptirmana gerek yok dedi bnce ikili tarama testi önemli bir test herkes yaptırmalı

İkili tarama testini yaptır canım benim doktorum da sadce ikili tarama testi ve birde tetenoz aşısini önerdi sekler yüklemesi falan yaptirmana gerek yok dedi bnce ikili tarama testi önemli bir test herkes yaptırmalı
Sanırım bende şeker yüklemesi yaptırmıcam doktorumun verddigi gebelik ilerleme kagıdında şeker yüklemesi yazmıyor demekki doktorunda tercihi değil

Bem 8. Haftama girdim doktor her şey yolunda diyor ama ben de aynı regl olacakmışım gibi ağrı yaşıyorum kanama olmadığı sürece normalmiş

Merhabalar imprly eşiniz mi kullandı acaba?
Merhaba impryl i ben kendim kullandım sadece 1 buçuk ay sonunda hamile olduğumu öğrendim. Ama erkeklerde de kullanılıyormuş onu biliyorum. Eşim o dönemde daha önce kullandığımız Nates q plus vardı onu kullaniyordu

Teşekkür ederim canım. Bizim de tam 1 sene oldu, ileri hızda ve morfolojide sorun var.

Kizlar bugun doktoruma nipt testi yaptirmali miyim yoksa taramalari yaptırıp onların sonucuna gire ki yapalim nasil olmalı diye sordum. Bir hastalik öyküsü yok ailede. Doktorum direkt nipt yaptır kesin güvenilir bir test, 10 veya 11. Haftanda gel dedi. Taramaların miadı doldu artık dedi. Nipt de masallah çok pahalı

Canım kaç dolar istiyorlar nipt için geçen sene 10 bin idi

Bem 8. Haftama girdim doktor her şey yolunda diyor ama ben de aynı regl olacakmışım gibi ağrı yaşıyorum kanama olmadığı sürece normalmiş
Hadi ya 8. Haftada da hâlâ oluyor mu bende 6 haftalık hamileyim ve ağrılarım 4. Haftadan beri var duphaston kullanıyorum daha ağrılara devam mı yani

Kızlar canım kumru istedi komple sosisli Yesem ne olur ki acaba bişey olmaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…