- 29 Kasım 2023
- 1.905
- 2.475
- 28
BurcuYengec kuşum nerdesin naptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kötüyüm ya dün sabah kanamam oldu düşük tehlikem varmış kese çok aşşağıda dedi ama içinde bebeği ve kalp atışını gördü çok şükür herşey yasak şuan yiyip içip yatıcam sadece progestan yazdı sabah akşam onu kullanıcam işte bakalım kuzum sen naptın gittinmi bidaha kontrole hiçBurcuYengec kuşum nerdesin naptım
Oh bebek ve kalp atışı var şükür tamamdır hiç üzülme. Progesteron ve dinlenme ile kalanı çözülür inşallah rahat ol sen ben bu perşembe gideceğim nasipse mide bulantılarıyla başetmeye çalışıyorum, seni merak ettim.Canım kötüyüm ya dün sabah kanamam oldu düşük tehlikem varmış kese çok aşşağıda dedi ama içinde bebeği ve kalp atışını gördü çok şükür herşey yasak şuan yiyip içip yatıcam sadece progestan yazdı sabah akşam onu kullanıcam işte bakalım kuzum sen naptın gittinmi bidaha kontrole hiç
Ah kuzum benim Allah razı olsun giremedim buralara hiç ama artık burdayım hayırlısıylaOh bebek ve kalp atışı var şükür tamamdır hiç üzülme. Progesteron ve dinlenme ile kalanı çözülür inşallah rahat ol sen ben bu perşembe gideceğim nasipse mide bulantılarıyla başetmeye çalışıyorum, seni merak ettim.
Başlarda kraker falan hallediyordum da artık halledemiyorum dün istifra etmeye başladım. Garip bi de yani milletin sabah bulanıyor hayatına devam ediyor benim dalgalı gibi bulanıyor çok bulanıyor az bulanıyor günümüz böyleAh kuzum benim Allah razı olsun giremedim buralara hiç ama artık burdayım hayırlısıyla
Off benimde midem çok kötü sabahları çok bulanıyor sürekli elma yiyorum ancak o kesiyor
Belirtiler gelip gidiyor canım birgün çok yoğun hissediliyor birgün hiçbirşey yok gibi normal ve sen doktora da gitmişsin norml herşeySelamlar. Benim 1 haftadır hiç belirtim yok. Sizlerde durum nasıl? 8+6yım.
Dün doktora gittim her şey yolunda. Ama ilginç şekilde belirtim yok :)
Merhabalar imprly eşiniz mi kullandı acaba?Herkese merhaba:) bebislerinizi saglikla kucağınıza alın insallah bende dün idrar testiyle gebeligimi öğrenenlerdenim. 1 yıldır bebek istiyorduk ama bı turlu nasip olmamıştı ve ilk kez bu ay soğan kürünü denemiştim birde 1 buçuk aydır impryl takviye edici ilaç kullanıyordum. Hangisi etki etti bilemiyorum ama şükür dün pozitifi gördüm. Henüz kan vermedim farklı markalarla gebelik testi yaptım artı Med ve albi marka ama artı Med daha silikken albi marka o kadar net çıktı fotosunu eklicem sebebini çok anlayamadim umarım iyidir ve benimledir isteyen herkesin de bebisleri kucağında olur insallah
Normal canım ilk gebeliğim çok rahat ve belirtisiz geçti ilk aylarda , bunda bulantılar var ve ah o ilkim ne güzeldi diye hayıflanıyorum, tadını çıkarSelamlar. Benim 1 haftadır hiç belirtim yok. Sizlerde durum nasıl? 8+6yım.
BİZ EŞİMLE KULLANDIK 2 AY benim hamilelik olunca devam ettim ben. ilk 3 ay dolana kadar devam dedi.Merhabalar imprly eşiniz mi kullandı acaba?
Ay aman dilini ısır. Belirti asla bir sağlıklı hamilelik belirtisi değil doktorum net bir şekilde söyledi vücut bazen hormona adapte olabiliyor bazense olamıyor roller coaster gibi bir süreç. Dolayısıyla bulantın yoksa şükür namazına duruyor ve gebeliğimizin tadını çıkarıyoruzSelamlar. Benim 1 haftadır hiç belirtim yok. Sizlerde durum nasıl? 8+6yım.
Ben kızıma hamileyken çok midem bulanırdı 5 ay boyunca hergün kusmuştum oğlumda hiç kusmadım hiç mide bulantısı yaşamadım şuan bundada mide bulantım başladı acaba kız mı diyorum bakalım sağlıklı olsun sıkıca tutunsunda kız erkek farketmezBaşlarda kraker falan hallediyordum da artık halledemiyorum dün istifra etmeye başladım. Garip bi de yani milletin sabah bulanıyor hayatına devam ediyor benim dalgalı gibi bulanıyor çok bulanıyor az bulanıyor günümüz böyle
Aman aman başlama inşallah sakın, mis gibi bırakmışsın oh Ya ben süt yumurta ve benzeri neyi yemeyi dahi hayal etsem bulantım arşa çıkıyor. Belki benim de kızçem olur bilmiyorum ama 5+5 te başladığından bir tık erkenden düzelse hiç fena olmaz mesela bu emojideki balığı görmek bile mahvediyor beni sdfkskfsBen kızıma hamileyken çok midem bulanırdı 5 ay boyunca hergün kusmuştum oğlumda hiç kusmadım hiç mide bulantısı yaşamadım şuan bundada mide bulantım başladı acaba kız mı diyorum bakalım sağlıklı olsun sıkıca tutunsunda kız erkek farketmez
Birde sabahları ılık süt iç kuzum beni en çok süt rahatlatıyo birde sigarayıda bıraktım çok şükür ağzıma bile sürmüyorum zaten her hamileliğimde sigarayı bırakırım hiç içmem emzirme dönemindede içmem asla ay inşallah bundan sonrada bidaha başlamam ya
benim eşimde bunu kullandı 1 ay ve hamile kaldım eşimde varikosel ve morfolojide bozukluk var dediler 1 senedir olmuyorduMerhabalar imprly eşiniz mi kullandı acaba?
Hahahhaha eyvah yandık desene senin durum vahim ozaman şöyle yap seni ne rahatlatıyosa güzel bi koku olabilir meyve olabilir hep yanında bulundur belki biraz azaltırAman aman başlama inşallah sakın, mis gibi bırakmışsın oh Ya ben süt yumurta ve benzeri neyi yemeyi dahi hayal etsem bulantım arşa çıkıyor. Belki benim de kızçem olur bilmiyorum ama 5+5 te başladığından bir tık erkenden düzelse hiç fena olmaz mesela bu emojideki balığı görmek bile mahvediyor beni sdfkskfs
Yandık ne yandık da mükafat gibi geliyor yavrumun bulantısı, zorluyor ama şükür iyiyiz iyi olacağız diyorum. Sağlıkla kalbinin attığını da görseydim o kadar rahatlayacağım ki. Sadece hem bulantıları çekmek hem de çalışmak çok zor gerçekten, o kadar uykum oluyor ki gözlerimi açamıyorum. Şuan bile hem midem bulanıyor hem uykum var hem de çalışmak zorundayım.Hahahhaha eyvah yandık desene senin durum vahim ozaman şöyle yap seni ne rahatlatıyosa güzel bi koku olabilir meyve olabilir hep yanında bulundur belki biraz azaltır
Ben amigurumi yapıyorum bi kaç siparişim var bitirdikten sonra birdaha almayıp bebişime geçicem Oyuncaklarını , battaniyesini birde patik örmeyi düşünüyorum bakalımbir de bebiklere birşeyler örmeye başladılar mı anne/kayınvalideler . Ben tulum öreceğim okullar açıldıktan sonra başlayacağım inşallah..
bebiş için yapmak çok daha heyecanlı oluyor ben kadife ipten koca bi köpek yaptım bebişime birde tavşan. hanım dilendi motifinden battaniye yaptım :)Ben amigurumi yapıyorum bi kaç siparişim var bitirdikten sonra birdaha almayıp bebişime geçicem Oyuncaklarını , battaniyesini birde patik örmeyi düşünüyorum bakalım