2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Geçmiş olsun canım olup olacağı bu olsun bende geçen kaza yaptım gerçekten trafik kazası çok zor bir ay atlatamamıştım Rabbim beterinden korusun inşallah
Evet canım hayırlısı böyleymiş demekki eşim de basım dönüyor boynum ağrıyor diyo hala çalışıyor hastaneye git diyorum gitmiyo yanına gitme ihtimalim olsa ben gidicem o da yok

Doğrudur kuzum ama doktorda bana açıklama yapmadı sanırım o yüzden panik yaptım ama iyi dedi gördük kalp atışında vardı önemli olan bu dimi

Doğrudur kuzum ama doktorda bana açıklama yapmadı sanırım o yüzden panik yaptım ama iyi dedi gördük kalp atışında vardı önemli olan bu dimi
Ben sonradan haftasını yakalıyor diye duymuştum canım bence strese sokma kendini boşu boşuna kalp atışını da duymussun ne güzel

Canım kasko varsa büyğk kısmını geri veriyorlar kasko şirketi

arkadaslar benim gibi ilk kez hamilelik yasayip depresif hisseden var mi? ben normalde de depresyon ve kaygi bozuklugu yasayan bi insanim, antidepresan da aliyorum. uzun süredir iyiydim, yine de doktor ilacimi birakmami tavsiye etmedi. 2 hafta önce hamileligi ögrendim cok sasirdim öncelikle bu kadar cabuk olacagini tahmin etmedim. ve o günden beri kaygilarim cok artti ve kendimi neticede suan cok mutsuz ve gergin hissediyorum. Benzer seyler yasayan var mi yoksa benim disinda herkes cok mu mutlu

Canım sinir hali bende çok var ilk benim de ama malesef hormonlar sebep oluyor

Kdni adıma konuşayım canım gelgitler yaşıyorum bnde bir gün çok mutlu neşe saçan birgün suratı asık mutsuz biri oluyorum normal bence ama ekstra birsey varsa ilacını kullanmayı birktiysan hamilelikten dolayı ondan kaynaklı olabilir

Merhaba ben de kendimi çok kötü hissediyorum durup durup ağlıyorum hatta ama benimkinin sebebi biraz kanamam oldu.duracak mı düşecek mi diye cok korkuyorum beta degerimde düşük keseyi görmeye çok var ama içim o kadar huzursuz ki.depresyonda gibi hissediyorum kendimi

Dogrudur. Ben de baya azalttim

Canım sen kadın doğuma gitsen biran önce kendini uzecegine kese göremezsin ama hap verir durur kanaman. Ve kanamn nasıl şu anda çok mu

Kızlar daha erken ama bebek arabası almayı düşünen varsa bizde sıfır doona bebek arabası var bilen varsa çok popüler bir puset şeklinde bebek arabası biz satıyoruz Bide az kullanılmış bugaboo bee 5 var ikisid3 katergprletini en iyileri diyebilirim.Dolap uygulamamda da var ürünler

Eklentiler

• IMG_0452.png
    232,7 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_0453.png
    428,7 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_0454.png
    355,8 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…