- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
Sabah çok kötüydüm de biraz daha iyiyim inadına bugünde uyandığımdan beri belim ağrıyor herşey düzelecek inşallahÇok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun, sen sakin kal iyiliğiniz için
Evet canım hayırlısı böyleymiş demekki eşim de basım dönüyor boynum ağrıyor diyo hala çalışıyor hastaneye git diyorum gitmiyo yanına gitme ihtimalim olsa ben gidicem o da yokGeçmiş olsun canım olup olacağı bu olsun bende geçen kaza yaptım gerçekten trafik kazası çok zor bir ay atlatamamıştım Rabbim beterinden korusun inşallah
Doğrudur kuzum ama doktorda bana açıklama yapmadı sanırım o yüzden panik yaptım ama iyi dedi gördük kalp atışında vardı önemli olan bu dimiKendini bosunu sitrese sokma cnm geç döllenme olmuştur mesele bundan önceki doğumum da 34 haftalık tim direk bir hafta geri çektiler nedenini anlamamıştım şimdiye kadar tarihi tarihine giden hfta birden geriye gelmişti doktor. Bir haftadan hiç birşey olmaz dedi önemli olan üç hafta ve bir ay geride olmadı ozman sıkınti
Çok sağol canım stresim tavan seviyede doğru söylüyorsunCanım 2 haftaya kadar geri yada önde olması hiç önemli değil, gelişim geriliği bu kadar erken haftalarda anlaşılmaz , şuan boşa evham yapıyorsun merak etme
Ben sonradan haftasını yakalıyor diye duymuştum canım bence strese sokma kendini boşu boşuna kalp atışını da duymussun ne güzelDoğrudur kuzum ama doktorda bana açıklama yapmadı sanırım o yüzden panik yaptım ama iyi dedi gördük kalp atışında vardı önemli olan bu dimi
Doğru söylüyorsun buna şükür canımBen sonradan haftasını yakalıyor diye duymuştum canım bence strese sokma kendini boşu boşuna kalp atışını da duymussun ne güzel
Canım kasko varsa büyğk kısmını geri veriyorlar kasko şirketiAdam şikayetçi olmamış konuşmuşlar eşimle bizim araba perte çıkmış adamda zaten zararı uğradık yeteri kadar diye ses etmemiş hamileligimi sadece onun ailesi bı de benim ailem biliyor uzaktan kimse bilmiyor nazar olduğunu bende düşünüyorum daha kötüsü olmadı çok şükür çok göz önündeydi eşim arabası falan biraz yüksek modeldi hikaye fln atmıştı kesin ondan oldu bende kızıyorum paylaşma herşeyi diye çok üzüldü temiz bı arabaydi bı boya bile yoktu deyip duruyor yarın kimin suçsuz olduğu belli olacak ona göre bı karara baglicaklar hayırlısı olsun
Sigorta var kasko yok maalesefCanım kasko varsa büyğk kısmını geri veriyorlar kasko şirketi
Sıfır araç veya sıfıra yakın ise yapılıyor ondan dedim yoksa tehlike canım her an kaza hazırSigorta var kasko yok maalesef
Canım sinir hali bende çok var ilk benim de ama malesef hormonlar sebep oluyorarkadaslar benim gibi ilk kez hamilelik yasayip depresif hisseden var mi? ben normalde de depresyon ve kaygi bozuklugu yasayan bi insanim, antidepresan da aliyorum. uzun süredir iyiydim, yine de doktor ilacimi birakmami tavsiye etmedi. 2 hafta önce hamileligi ögrendim cok sasirdim öncelikle bu kadar cabuk olacagini tahmin etmedim. ve o günden beri kaygilarim cok artti ve kendimi neticede suan cok mutsuz ve gergin hissediyorum. Benzer seyler yasayan var mi yoksa benim disinda herkes cok mu mutlu
Kdni adıma konuşayım canım gelgitler yaşıyorum bnde bir gün çok mutlu neşe saçan birgün suratı asık mutsuz biri oluyorum normal bence ama ekstra birsey varsa ilacını kullanmayı birktiysan hamilelikten dolayı ondan kaynaklı olabilirarkadaslar benim gibi ilk kez hamilelik yasayip depresif hisseden var mi? ben normalde de depresyon ve kaygi bozuklugu yasayan bi insanim, antidepresan da aliyorum. uzun süredir iyiydim, yine de doktor ilacimi birakmami tavsiye etmedi. 2 hafta önce hamileligi ögrendim cok sasirdim öncelikle bu kadar cabuk olacagini tahmin etmedim. ve o günden beri kaygilarim cok artti ve kendimi neticede suan cok mutsuz ve gergin hissediyorum. Benzer seyler yasayan var mi yoksa benim disinda herkes cok mu mutlu
Canım eşin kazada haklı ise karşı tarafın sigortasından aracın her türlü hasarını yaptırırsınızSigorta var kasko yok maalesef
Merhaba ben de kendimi çok kötü hissediyorumarkadaslar benim gibi ilk kez hamilelik yasayip depresif hisseden var mi? ben normalde de depresyon ve kaygi bozuklugu yasayan bi insanim, antidepresan da aliyorum. uzun süredir iyiydim, yine de doktor ilacimi birakmami tavsiye etmedi. 2 hafta önce hamileligi ögrendim cok sasirdim öncelikle bu kadar cabuk olacagini tahmin etmedim. ve o günden beri kaygilarim cok artti ve kendimi neticede suan cok mutsuz ve gergin hissediyorum. Benzer seyler yasayan var mi yoksa benim disinda herkes cok mu mutlu
Dogrudur. Ben de baya azalttimMerhaba canım bende 8 haftalığım eğer sorundan kastın sigara içiyorsan bende içiyordum günde em fazla 4 tane bi hafta önce şiddetli kanamam olunca o bana bi ders oldu korktum o an bıraktım aslında sigaradan kaynaklı değildi ana insan vicdan yapıyor işte şükür bir haftadır içmiyorum yani kafada biten bir durum
Canım sen kadın doğuma gitsen biran önce kendini uzecegine kese göremezsin ama hap verir durur kanaman. Ve kanamn nasıl şu anda çok muMerhaba ben de kendimi çok kötü hissediyorumdurup durup ağlıyorum hatta ama benimkinin sebebi biraz kanamam oldu.duracak mı düşecek mi diye cok korkuyorum beta degerimde düşük keseyi görmeye çok var ama içim o kadar huzursuz ki.depresyonda gibi hissediyorum kendimi
1 gün sürmedi canım hatta ben âdet oldum zannettim devamı gelmedi cok şükür 1 hafta geçti onun üzerindenCanım sen kadın doğuma gitsen biran önce kendini uzecegine kese göremezsin ama hap verir durur kanaman. Ve kanamn nasıl şu anda çok mu
Kız Allah'ım ya bunda üzülecek birşey yok ki yazısından kanamanın devam ettiği anlaşılıyordu senin yaşadığında birşey yok normal gayette1 gün sürmedi canım hatta ben âdet oldum zannettim devamı gelmedi cok şükür 1 hafta geçti onun üzerinden
İşte o da yarın belli olucakmis yapılsa bile ağır hasarlı olarak satılacak maalesef sağlık olsunCanım eşin kazada haklı ise karşı tarafın sigortasından aracın her türlü hasarını yaptırırsınız