Bna bitki çayı hariç herşey yiyip içebilirsin dedi ama ben ne kahve ne çay seven biri değilim o yüzden haftada bir belki içiyorumKızlar kahve iciyo musunux doktorunuz bı şey dedi mi bu konuda
Bende ilk ogrendigimde sadecee 2 günde bir supurdum sancım oluyor diye iki kaybim olunca da korkuyorum geçen gün dayanamadım dip bucak temizledim sobalı evde yaşıyorum terleyip üşüdüm galiba dünden beri çok baş ağrım var grip olacak gibiBen yapmıyorum desem yeridir canım annem geliyor 2 haftada bir o detaylı yapıyor şuan bende sadece günlük süpürmem gerekirse süpürge açıyorum sadece
En iyisi ben günde 3 bardak fln çay içiyorum kahveyi de tedirgin oluyorum onun için azalttım birazBna bitki çayı hariç herşey yiyip içebilirsin dedi ama ben ne kahve ne çay seven biri değilim o yüzden haftada bir belki içiyorum
İlk 3 ay biraz ertele canım detaylı temizliği senin canın daha önemliBende ilk ogrendigimde sadecee 2 günde bir supurdum sancım oluyor diye iki kaybim olunca da korkuyorum geçen gün dayanamadım dip bucak temizledim sobalı evde yaşıyorum terleyip üşüdüm galiba dünden beri çok baş ağrım var grip olacak gibi
Ben bu gün dayanamayıp evi süpürdüm. Daha doğrusu bir oda süpürebildim. Hemen ağrı girdi kasıktan oturdum. Yemek dışında resmen bi iş yapmıyorum@valeria8Linakiz B Butterfly193 kızlar ev işi yaparken nelere dikkat ediyorsunuz yer silerken duşakabin yıkarken süpürürken eğil kalk derken varmı tavsiyeleriniz
Benim aram hiç yok kahveyle tam Bi çay delisiyim onu da azalttım canım fazlası ödem yapıyormuşKızlar kahve iciyo musunux doktorunuz bı şey dedi mi bu konuda
Beta 6 bin ve üzeri olunca karından gmrebilirsn ben de öyle yaptımMerhaba kızlar bugün betam 266 cıktı kese için ne zaman gitmem gerekiyor.bir de vajinal cok istemiyorum karından görmek için
Evet görünür geç döllenme vs yok ise canım.Kızlar bende salı gününe randevu bulabildim sadece o zamanda 5+5 oluyor kese gözükür mü acaba.
Vajinal siz de mi istediniz ben hem korkuyorum hem de bişey olur diyeBeta 6 bin ve üzeri olunca karından gmrebilirsn ben de öyle yaptım
Ben karından baktırdım bunun için geç gittim beta 6 bin olmalı demişti doktorumVajinal siz de mi istediniz ben hem korkuyorum hem de bişey olur diye
Çok teşekkür ederimBen karından baktırdım bunun içn geç gittim beta 6 bin olmalı demişti doktorum
Rica ederimÇok teşekkür ederim
Öyle yapicam kasik ağrılarım artıyor ev işi yaptıkçaİlk 3 ay biraz ertele canım detaylı temizliği senin canın daha önemli
Bende kahve daha çok iciyodum azaltiryoeumBenim aram hiç yok kahveyle tam Bi çay delisiyim onu da azalttım canım fazlası ödem yapıyormuş
Canım benim 307 çıktı 6 gün sonra çağırdı doktorum karından görüldü ama cihazdan da fark edebilirMerhaba kızlar bugün betam 266 cıktı kese için ne zaman gitmem gerekiyor.bir de vajinal cok istemiyorum karından görmek için
Cok teşekkür ederim ben sorayım o zaman karından ne zaman görünür diyeCanım benim 307 çıktı 6 gün sonra çağırdı doktorum karından görüldü ama cihazdan da fark edebilir
Rica ederim canım en kısa zamanda görebilirsin inşallahCok teşekkür ederim ben sorayım o zaman karından ne zaman görünür diye
Garanti olması için 2 hafta beklemelisin canım daha çok yeniMerhaba kızlar bugün betam 266 cıktı kese için ne zaman gitmem gerekiyor.bir de vajinal cok istemiyorum karından görmek için