2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Bugün kaynanam gile gidiyoruz. Kayinbabam iğrenç bir herif. Ne dediğini bilmez. Sürekli eleṣtirir beni ve herkese. InṣAllah bebeğime bir ṣey olmaz. Bu adama tahamülüm kalmadı

Merhaba kızlar 2 gündür giremedim misafirim vardı dün yolladım bugün de kaynanam geliyor benim miniğim belirginleşmeye başladı teyseleri 8+1 de böyleydi

Eklentiler

• IMG_20240125_121951_977.jpg
    124,9 KB · Görüntüleme: 67
Merhaba kızlar 2 gündür giremedim misafirim vardı dün yolladım bugün de kaynanam geliyor benim miniğim belirginleşmeye başladı teyseleri 8+1 de böyleydi
Maşallah miniğine benim randevum 30unda 8+2 de gitmiş olacağım ben de senin gibi büyüdüğünü görürürm inşallah

Maşallah miniğine benim randevum 30unda 8+2 de gitmiş olacağım ben de senin gibi büyüdüğünü görürürm inşallah
Sağol canım inşallah görürsün insan bi tuhaf oluyor her gittiğinde farklı Normal sürece göre 1 ay sonra çağırdı ama kontrol süresindeyim bitmeden kullanıcam tekrar

Yaa maşallah ben 7. Haftada gitmistim en son böyle net göremedim. 12. Hafta gel dedi ama zaman geçmek bilmiyor resmen suan 8+4 olduk biz de

Bugün 6+0 oldum mide bulantısı hafiften geldi gibi sabah çorba tek içtim

Biz de bugün 6+0 olduk, hiç bulantımız yok ama koku hassasiyetimiz çok
Kızlar ilk bebekte bir kere bile kusmadım çok hafif bulantı ve koku hassasiyeti vardı başlarda , inşallah Buda öyle olur diyorum ama bi tık daha fazla sanki bulantı, oda acaba kız mı bu diye düşündürüyor bi sevindiriyor

Yaa maşallah maşallah bende 21 şubatta gidecegim doktor randevuma tahmini 11 12 haftalık olucaz inşallah güzel günler bekliyordur hepimizi

Yaa maşallah ben 7. Haftada gitmistim en son böyle net göremedim. 12. Hafta gel dedi ama zaman geçmek bilmiyor resmen suan 8+4 olduk biz de
Evet bende 7 haftanın başlarında gitmiştim daha böyle bebiş gibi belirgin değildi 1 ay sonra randevum var nasıl dayanıcam merakten bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…