Bende okuyunca şaşırıyorum hep yazıyorlar 3-4 haftada kese gördük vajinal ultrasonla 5 + karda kalp atışını duydum hiç inandırıcı gelmiyordu5.haftadq kimse kalp atışını duyamaz tahminimce çok erken.6 artı Bişeyd3 duyuyorlar hep ern erken
Biraz soğuk evet ama ben alıştımOnada gittim hiç sevmedim
Masallahh7+3 kalp atışını duyduk bugünultrasonu gören herkes ikiz mi diye soruyor bu kese niye böyle acaba ya tam ortaya yerleşmiş çocuum
Maşallah miniğine benim randevum 30unda 8+2 de gitmiş olacağım ben de senin gibi büyüdüğünü görürürm inşallahMerhaba kızlar 2 gündür giremedim misafirim vardı dün yolladım bugün de kaynanam geliyorbenim miniğim belirginleşmeye başladı teyseleri 8+1 de böyleydi
Sağol canım inşallah görürsün insan bi tuhaf oluyor her gittiğinde farklıMaşallah miniğine benim randevum 30unda 8+2 de gitmiş olacağım ben de senin gibi büyüdüğünü görürürm inşallah
Masallah cok tatliṣ gözüküyorMerhaba kızlar 2 gündür giremedim misafirim vardı dün yolladım bugün de kaynanam geliyorbenim miniğim belirginleşmeye başladı teyseleri 8+1 de böyleydi
Hııııh hayırlı uğurlu olsuuuunBugün 6+0 oldum mide bulantısı hafiften geldi gibi sabah çorba tek içtim
Biz de bugün 6+0 olduk, hiç bulantımız yok ama koku hassasiyetimiz çokBugün 6+0 oldum mide bulantısı hafiften geldi gibi sabah çorba tek içtim
Baktım da cinsiyet hesaplaması arzum diye bir sayfa ama yüzde 68 kız demiş ben abartmışım oranıİnstada hangi sayfa o canım bilelim de bakmayalım
Yaa maşallahMerhaba kızlar 2 gündür giremedim misafirim vardı dün yolladım bugün de kaynanam geliyorbenim miniğim belirginleşmeye başladı teyseleri 8+1 de böyleydi
Bugün 6+0 oldum mide bulantısı hafiften geldi gibi sabah çorba tek içtim
Kızlar ilk bebekte bir kere bile kusmadım çok hafif bulantı ve koku hassasiyeti vardı başlarda , inşallah Buda öyle olur diyorum ama bi tık daha fazla sanki bulantı, oda acaba kız mı bu diye düşündürüyor bi sevindiriyorBiz de bugün 6+0 olduk, hiç bulantımız yok ama koku hassasiyetimiz çok
Yaa maşallah maşallahMerhaba kızlar 2 gündür giremedim misafirim vardı dün yolladım bugün de kaynanam geliyorbenim miniğim belirginleşmeye başladı teyseleri 8+1 de böyleydi
Naneli sakız çiğne canım bide şekerli hoş kokular kokla birazcık bende biraz hafifletmiştiBugün 6+0 oldum mide bulantısı hafiften geldi gibi sabah çorba tek içtim
Evet bende 7 haftanın başlarında gitmiştim daha böyle bebiş gibi belirgin değildi 1 ay sonra randevum var nasıl dayanıcam merakten bilmiyorumYaa maşallahben 7. Haftada gitmistim en son böyle net göremedim. 12. Hafta gel dedi ama zaman geçmek bilmiyor resmen suan 8+4 olduk biz de
Şuan gözükebilir canım ben tekrar gidicem kontrol süremi değerlendiricemYaa maşallahben 7. Haftada gitmistim en son böyle net göremedim. 12. Hafta gel dedi ama zaman geçmek bilmiyor resmen suan 8+4 olduk biz de