- 8 Mayıs 2023
- 2.233
- 2.461
- 28
O zamana çok netleşmiş olur herhaldeYaa maşallah maşallah bende 21 şubatta gidecegim doktor randevuma tahmini 11 12 haftalık olucaz inşallah güzel günler bekliyordur hepimizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zamana çok netleşmiş olur herhaldeYaa maşallah maşallah bende 21 şubatta gidecegim doktor randevuma tahmini 11 12 haftalık olucaz inşallah güzel günler bekliyordur hepimizi
EMerhaba ben 16 ocak da transfer oldum çok şükür pozitif çıktı ben pek hesap yapamadım yardımcı olurmusunuz acaba Ekim ayına mı denk gelecek nasıl hesaplıycağım bilen varmı
28 Aralık da adet oldum 16 ocakta tüp bebek transfer 5.gün embriyosu sonuç perşembe 271 çıktıEn son ne zaman adet oldun. Baṣlangıç gününe göre
E
Ekim oluyor evet28 Aralık da adet oldum 16 ocakta tüp bebek transfer 5.gün embriyosu sonuç perşembe 271 çıktı
Bol su iç canım birde hamilelikte kullanılabilen ilaçlar var doktorun verir bnde de var bugün hissetmeye başladım bol su içiyorum hamilelikte daha kolay iltihaplanabiliyormuş idrar yollarıKızlar idrar yaparken bugün aşırı yanma var ya doğal olarak nasıl geçer bu
Ay evet 18 aydır böyle şeyler yaşamadım hiç şimdi gebe kaldım başladıBol su iç canım birde hamilelikte kullanılabilen ilaçlar var doktorun verir bnde de var bugün hissetmeye başladım bol su içiyorum hamilelikte daha kolay iltihaplanabiliyormuş idrar yolları
Normal canım bn evde sürekli hijyene dikkat ediyorum gittiğim yerlerdede pek tuvalete girmemeye çalışırım ama hamilelikte doğal bir süreçmiş yapacak birşey yokAy evet 18 aydır böyle şeyler yaşamadım hiç şimdi gebe kaldım başladı
Ben hormonlardan dolayı sevmiyorum zaten doktorum da çay ve kahveyi en aza indirmemi söylemişti çayı azalttım sadeceKızlar kahve iciyo musunux doktorunuz bı şey dedi mi bu konuda
Benim doktorum abartmadan içebilirsin dedi canım. Günde bir tane içiyorum genelde çok nadir iki olabiliyor. Çayı da istem dışı azalttım pek canım istemiyorKızlar kahve iciyo musunux doktorunuz bı şey dedi mi bu konuda
Valla ben günde 1 fincan türk kahvesi içiyorum hiç aksatmadan çünkü çok güzelBenim doktorum abartmadan içebilirsin dedi canım. Günde bir tane içiyorum genelde çok nadir iki olabiliyor. Çayı da istem dışı azalttım pek canım istemiyor
Normalde hergun bı fincan türk kahvesi iciyodum şimdi iki günde bazen 3 gün de içiyorumBen hormonlardan dolayı sevmiyorum zaten doktorum da çay ve kahveyi en aza indirmemi söylemişti çayı azalttım sadece
Bende merak ediyorum bunu çok fazla iş yapınca adet sancısı gibi sancılarım oluyo daha geçmedi biraz dinlenerek yapmaya çalışıyorumvalerianka Linakiz B Butterfly193 kızlar ev işi yaparken nelere dikkat ediyorsunuz yer silerken duşakabin yıkarken süpürürken eğil kalk derken varmı tavsiyeleriniz
Kafein oranı en az diye biliyorum bendeValla ben günde 1 fincan türk kahvesi içiyorum hiç aksatmadan çünkü çok güzel
Ben yapmıyorum desem yeridir canım annem geliyor 2 haftada bir o detaylı yapıyor şuan bende sadece günlük süpürmem gerekirse süpürge açıyorum sadecevalerianka Linakiz B Butterfly193 kızlar ev işi yaparken nelere dikkat ediyorsunuz yer silerken duşakabin yıkarken süpürürken eğil kalk derken varmı tavsiyeleriniz
Çay prk içmiyorum da kahve arada bir cnm istiyorBenim doktorum abartmadan içebilirsin dedi canım. Günde bir tane içiyorum genelde çok nadir iki olabiliyor. Çayı da istem dışı azalttım pek canım istemiyor