Maşallah yaa ne tatlı Allah sağlıkla büyütmesi nasip etsin bizede güzel dualarınızı göndermeyi eksik etmeyinHepinize merhaba . Ben de 2023 Eylül annelerindeyim. Her ne kadar Ağustos da doğum olsa daGüzel günler güzel bekleyişler güzel heyecanlar di. 7+0 da kalp atışını duymuştum. Sürecim ne kadar sıkıntılı geçse de çok şükür sağlıkla kavuştumm kuzuma. Zaman geçmiyor saniyor insan ama şuan kucağımda 5 aylık. Hepinize sağlıkla kavuşmayı dilerim
Benim de tamamlayıcı sigortam var ama doğum teminatı yoksa muayene dahil olmuyor maalesef. Poliçelerin şartları çok değişiyor, sizde en azından muayeneyi kapsamasına sevindim. :)Ben de eşimin başının etini yemiştim geçen ay yaptıralım diye ama yaptırmadı biz alianz sigortaya yaptırdık son adet tarihine göre sorup gebe kaldıysan doğumu kapsamıyor biz geçen ay yaptırmış olsaydık doğumuda kapsayacaktı benim biraz riskli hastalıklarım olduğu için 10 bin ödedik bunu içinde bir çok özel hastanede 10 tane muayeneyi ve yapılan tüm tetkikleri kapsıyor burda muayne ücretleri ortalama 1.300 o yüzden bizim için yinede karlı oldu sigorta şirketine ve daha önce aldığın tanılara göre ödeme ücreti değişiyor
Ben de dün gittim 7. Haftada çok derinden bi ses duydum inşallah bende duyarım6+0 gittim duyamadık ama hiç duymayı denemedi bile doktor 8 de duyduk canım
Kızlar taramalarinizi kesinlikle yaptırmanızı öneririm. 1.5 yıl ultrasonda çalıştım bazı şeylere erken müdahale edebilmek adına gerçekten çok iyi testler bunlar. Ben herşeyi yaptircam hatta Çapa da yaptırmak istiyorum bazı testlerimideb
Endişelenme kuzum geçte duyulabiliyor kilon varsa veya bebek aşağı konumlanmışsa dedi doktor inşallah öyledir yani sorun yok dedi sürekli bizde inandık sende içini ferah tutBen de dün gittim 7. Haftada çok derinden bi ses duydum inşallah bende duyarım
Evet bebeği gördüm , kalp içinde bi oynama vardı oradaydıEndişelenme kuzum geçte duyulabiliyor kilon varsa veya bebek aşağı konumlanmışsa dedi doktor inşallah öyledir yani sorun yok dedi sürekli bizde inandık sende içini ferah tutbebeği gördün ama dimi
Hayırlı olsun canım, daha miniciktir zaten doktora gitsen de birşey görülmezKızlar merhaba hamileliğimi regl iki gün kala göğüs kabarcıklarına dayanarak çift çizgi ile öğrendim daha sonra cumartesi betam 127 çıktı sağlık ocağına gittim ama doktorum yokmuş diğer doktor biraz bekleyelim dedi bugün regl gecikmesinin üçüncü günündeyim ilk günlerdeki kaşık ağrım geçti çok şükür ara ara sızılar oluyor ben normal hayatıma devam ediyorum yarın kan vereceğim çok mu rahatım ben biraz gelişsin büyüsün diye ağırdan almıştım şu an 4+0 yazıyor uygulamada
Merheba. Ben keseyi 6+5 gördüm. Kalp atışı da vardı. Ben Rusyada yaşıyorum, burda ultrasonda hamilelik boyunca 3-4 defa bakılıyor. Normal hamilelikte tabii kiKızlar listeye ekledim ama lütfen listedeki tüm bilgileri verirseniz en azından boşluklarımız olmasın güzel olsun tablomuz sadece sat değil yaş il
Teşekkür ederim derim hepimizin hayırlı sağlıklı olsun temizlik falan yapıyor musunuz kızlar ben hamile değil gibiyimHayırlı olsun canım, daha miniciktir zaten doktora gitsen de birşey görülmez
Yeni bir test çıkmış Amerika'ya kan gonderiliyor %99 oranında doğru sonuçlar veriyor. İlk defa duydum yalnız ikili tarama yaptirip testlerde doğru sonuç almayanCanım ultrasonla taramalar kesin değil diyor herkes mesela arkadaşımın downsendromlu oğlu oldu taramalarda belli olmadı tabiki başımızı tacı çok seviyoruz ama bu fikre alışma süreci vs zor bir süreç oldu. Onun yerine dna taramaları daha doğru sonuç veriyor diyorlar sence nasıl peki
İkili taramayida yapiyorlar sanırım ama ben detaylı ultrason yaptircam. Çapa da randevu bulmak çok zor artık sabah akşam uyumadsn randevu ariycam .12. haftadan itibaren randevu alınıyor Çapa ya. Detaylı ultrason 18. 22 arasında yapılıyor zatenDevlet hastahanesinde yapıyorlar mı? Çapaya randevu var mı
Ben özele gidiyorum ama hiç içime sinmiyor
Ayy resmen aynı ikilemleri yaşıyormuşuzYatarken birde korkuyorum sola yatıyorum hep gerçi doktor istediginiz gibi yatabilirsiniz karnınız büyüyene kadar sorun yok demişti ama içgüdü işte tedirgin oluyorum ama sırtüstü yatsam o kadar iyi oluyor ki çok seviyorum öyle uyumayısırtüstü yatınca da istemsiz gerinmek isteği geliyor ondan da ayrıca korkuyorum
Dün keseyi gördük bugün 5+5 im canımSen gördün mü
Benim dün 8500dü karından baktılar canım çok çok minik tiEvet gittim ama çok erkendi 4+4 flndi o zaman bakilmadi bugün yine randevum vardı doktorum hastayms gelmedi beta bakıldı sadece on binlere yakindi
merhaba benimde 16 aralık sat ama adet döngüm 35 gün ve ben 4+5 im şuan hesaplamalara göre pazartesi günü yani 5+2 de keseye bakmaya gidicez.Merhaba hepinize
Allah nasip ederse ben de eylül ayında anne olacağım. 28 yaşındayım. SAT 16 Aralık. Bugün 5+5 olduk.
Keseyi 5+2 de gördük. Tahmini doğum tarihimiz 22.09.2024.
Kız agırdan almış halin 4+0 acele etsen kacta gitcenKızlar merhaba hamileliğimi regl iki gün kala göğüs kabarcıklarına dayanarak çift çizgi ile öğrendim daha sonra cumartesi betam 127 çıktı sağlık ocağına gittim ama doktorum yokmuş diğer doktor biraz bekleyelim dedi bugün regl gecikmesinin üçüncü günündeyim ilk günlerdeki kaşık ağrım geçti çok şükür ara ara sızılar oluyor ben normal hayatıma devam ediyorum yarın kan vereceğim çok mu rahatım ben biraz gelişsin büyüsün diye ağırdan almıştım şu an 4+0 yazıyor uygulamada
Gözükmesi gerekirdi canım ama tam bilmiyorum da geç gören arkadaşlar da var mı vajinal bakmadı mi doktorunKızlar betam 4194 çıktı kese karından ultrasonda gözükmedi, normal mi , şaşırdım açıkçası bence gözükmeliydi