2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Maşallah yaa ne tatlı Allah sağlıkla büyütmesi nasip etsin bizede güzel dualarınızı göndermeyi eksik etmeyin

Benim de tamamlayıcı sigortam var ama doğum teminatı yoksa muayene dahil olmuyor maalesef. Poliçelerin şartları çok değişiyor, sizde en azından muayeneyi kapsamasına sevindim. :)

Bakalım tavsiyeler gelirse değerlendireceğim. :)

Devlet hastahanesinde yapıyorlar mı? Çapaya randevu var mı

Ben özele gidiyorum ama hiç içime sinmiyor

Ben de dün gittim 7. Haftada çok derinden bi ses duydum inşallah bende duyarım
Endişelenme kuzum geçte duyulabiliyor kilon varsa veya bebek aşağı konumlanmışsa dedi doktor inşallah öyledir yani sorun yok dedi sürekli bizde inandık sende içini ferah tut bebeği gördün ama dimi

Endişelenme kuzum geçte duyulabiliyor kilon varsa veya bebek aşağı konumlanmışsa dedi doktor inşallah öyledir yani sorun yok dedi sürekli bizde inandık sende içini ferah tut bebeği gördün ama dimi
Evet bebeği gördüm , kalp içinde bi oynama vardı oradaydı

Kızlar merhaba hamileliğimi regl iki gün kala göğüs kabarcıklarına dayanarak çift çizgi ile öğrendim daha sonra cumartesi betam 127 çıktı sağlık ocağına gittim ama doktorum yokmuş diğer doktor biraz bekleyelim dedi bugün regl gecikmesinin üçüncü günündeyim ilk günlerdeki kaşık ağrım geçti çok şükür ara ara sızılar oluyor ben normal hayatıma devam ediyorum yarın kan vereceğim çok mu rahatım ben biraz gelişsin büyüsün diye ağırdan almıştım şu an 4+0 yazıyor uygulamada

Hayırlı olsun canım, daha miniciktir zaten doktora gitsen de birşey görülmez

Kızlar listeye ekledim ama lütfen listedeki tüm bilgileri verirseniz en azından boşluklarımız olmasın güzel olsun tablomuz sadece sat değil yaş il
Merheba. Ben keseyi 6+5 gördüm. Kalp atışı da vardı. Ben Rusyada yaşıyorum, burda ultrasonda hamilelik boyunca 3-4 defa bakılıyor. Normal hamilelikte tabii ki

Kızlar merhaba hamileliğimi regl iki gün kala göğüs kabarcıklarına dayanarak çift çizgi ile öğrendim daha sonra cumartesi betam 127 çıktı sağlık ocağına gittim ama doktorum yokmuş diğer doktor biraz bekleyelim dedi bugün regl gecikmesinin üçüncü günündeyim ilk günlerdeki kaşık ağrım geçti çok şükür ara ara sızılar oluyor ben normal hayatıma devam ediyorum yarın kan vereceğim çok mu rahatım ben biraz gelişsin büyüsün diye ağırdan almıştım şu an 4+0 yazıyor uygulamada
Hayırlı olsun canım, daha miniciktir zaten doktora gitsen de birşey görülmez
Teşekkür ederim derim hepimizin hayırlı sağlıklı olsun temizlik falan yapıyor musunuz kızlar ben hamile değil gibiyim

Yeni bir test çıkmış Amerika'ya kan gonderiliyor %99 oranında doğru sonuçlar veriyor. İlk defa duydum yalnız ikili tarama yaptirip testlerde doğru sonuç almayan

Devlet hastahanesinde yapıyorlar mı? Çapaya randevu var mı

Ben özele gidiyorum ama hiç içime sinmiyor
İkili taramayida yapiyorlar sanırım ama ben detaylı ultrason yaptircam. Çapa da randevu bulmak çok zor artık sabah akşam uyumadsn randevu ariycam .12. haftadan itibaren randevu alınıyor Çapa ya. Detaylı ultrason 18. 22 arasında yapılıyor zaten

Ayy resmen aynı ikilemleri yaşıyormuşuz yetinince gelen pişmanlık hissi insan ne yapacağını bilemiyor cidden

Merhaba kızlar daha beş haftalık ama mide bulantısı baş dönmesi aldı başını gitti bende çok zor geçiriyorum doktorumuz keseyi göremedi cumartesi günü bir daha çağırdı nasipse inşallah görürüz ya daha çok ufak dedi doktorumuz

Merhaba hepinize

Allah nasip ederse ben de eylül ayında anne olacağım. 28 yaşındayım. SAT 16 Aralık. Bugün 5+5 olduk.
Keseyi 5+2 de gördük. Tahmini doğum tarihimiz 22.09.2024.
merhaba benimde 16 aralık sat ama adet döngüm 35 gün ve ben 4+5 im şuan hesaplamalara göre pazartesi günü yani 5+2 de keseye bakmaya gidicez.

Kafamı karıştıran adet döngüsüne göre 1 hafta fark çıkıyor

Kız agırdan almış halin 4+0 acele etsen kacta gitcen

Kızlar betam 4194 çıktı kese karından ultrasonda gözükmedi, normal mi , şaşırdım açıkçası bence gözükmeliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…