2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Bende folikasiti gece içiyorum canım ama su bile bulandırıyor tadı kötü geliyor ne zaman geçer bu ya taze naneyi deneyeyim canım çok sağol

Benim bulantım hiç yok bnde mi sorun var acaba diye düşünüyorum herkesin midesi bulanıyor tuzlu kraker iyi geliyormuş mide bulantısına deneyebilirsin

Bende folikasiti gece içiyorum canım ama su bile bulandırıyor tadı kötü geliyor ne zaman geçer bu ya taze naneyi deneyeyim canım çok sağol
Kişiye göre değişiyor o canım ya bende 12.haftadan itibaren azalmaya başlıyor 14.de tamamen kesiliyor iki çocuğumda da öyle oldu inşallah bu da öyle olur. Ama genelde 3 ay dolunca geçmeye başlıyor artık. Taze nane aynı zamanda gazı,şişkinliği de alıyor her derde deva gibi birşey.

İlacın ismi prifemyn canım çubuk kraker sürekli yiyorum ama çokta fayda vermiyor malesef salatalık yiyemiyorum çok kötü yapıyor cumartesi randevuda söyleyeyim ilacımı değiştirsin
Farklıymış ilacimiz ama bana yazdiginin yorumlaronda da bı ise yaramıyor diyolar bakalım belki bulantısız bı hamilelik geçiririm

Benim bulantım hiç yok bnde mi sorun var acaba diye düşünüyorum herkesin midesi bulanıyor tuzlu kraker iyi geliyormuş mide bulantısına deneyebilirsin
Yiyorum canım ama fayda etmiyor malesef sorun yok şanslısın canım benimde 7+3 e kadar hiçbirşeyim yoktu canım sonrası felaket yani küçükseniz bekleyin ama inşallah olmaz

Kızlar bende 7. haftamdayım şimdiye kadar hiç bulantım kusmam olmadı ama sanki bikaç gündür baş dönmem var bide öğürecek gibiyim ama şükür daha hiç kusmadım fenalaşmadım sadece sağ tarafımda yani ultrasondan gördügüm kadarıyla kesenin oldugu yer arada bir ağrıyor gaz sıkışması oluyor bide

Canım betaya bakılarak hafta tahmini yapılmaz neden betan baktırdın doktorun mu söyledi eğer 2-3 kere düzenli yükseldiyse daha sonra baktırmaya gerek yok
Kızlar, son adet tarihime göre 5+2 yim. Dünkü betam 395. Geç döllenme falan mı acaba genelde 5. Haftadan itibaren 1000'e ulaşıyorlar bu değerlerin bir önemi var mı? (Değerlerim güzel artıyor )

Deneyeceğim canım mutlaka suda içemiyorum ya ondan korkuyorum çok affedersin kusamıyorumda

Kızlar, son adet tarihime göre 5+2 yim. Dünkü betam 395. Geç döllenme falan mı acaba genelde 5. Haftadan itibaren 1000'e ulaşıyorlar bu değerlerin bir önemi var mı? (Değerlerim güzel artıyor )
Hiçbir önemi yok kuzum geç döllenmiş olabilir çok normal 2 gün sonra 800 olur zaten doktorum 8. Haftanda tam olarak kaç+kaç olduğunu söyler

Hiçbir önemi yok kuzum geç döllenmiş olabilir çok normal 2 gün sonra 800 olur zaten doktorum 8. Haftanda tam olarak kaç+kaç olduğunu söyler
Süperr ama doktorum bugün keseye bakmaya çağırdı göremeyecek o zaman. Bugün ayrıca hafif ağrıdan sonra lekelenmem oldu onu göstereceğim bakalım.. dualarınızı bekliyorum umarım yerleşme kanamasıdır

Ben de 8. Haftamdayim canım kesenin olduğu yerde ben de aynı şeyi hissediyorum hatta telaş yapıyorum biraz neden oluyor acaba diye ( ama çokta gazım var onunla alakalı olabilir ) . Genelde yatarken daha çok oluyor seninde mi öyle yani varlığını hissettiriyor gibi
Bulantım da şöyle bir kaç gece oldu ama çok şükür kusmadim hiç. Kokulardan baya baya tiksiniyorum suan özellikle tavuk görmek istemiyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…