2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Kızlar akıntıniz var mı sizinde benim beyaz akıntım var geçmedi bayadır sizde durum nasıl
Benimde var canım biraz enfeksiyon çıktı bol su iç dedi birde cranberry denen bir yemiş var Migrosta satılan turna yemişi diğer adı onu önelm amaçlı günde 3 4 adet yemek iyi gelşyor enfeksiyona ilaç vermedi

Ay öyle mi dersiniz internette gözükür diyor benim bu 2. Gebelik sürpriz oldu 9.5 aylık oğlum ama insan olumsuz birşey duyunca da hemen üzülüyor resmen 1 kaygım 2 oldu, oğlanda hemen görmüştüm keseyi
İnternette vajinalden gorebilecegi tarihler yazıyor genelde. 5+1 de gittim ben cihazı cok bastırarak gordu. Rahim derinde dedi tam vijanal bakıcaktı gordu o sırada ama ultrason yası 6+1 cıktı. İlk gebeliğimde de 6. Hafataya gelmişti gormek. Birde cihazdan cihazada fark ediyor. Bu sayfada herkes vajinali paylaşıyor. Normal demekki. Betayla hafta tahmini yapılmıyor birde. Betaya düzenli artıs var mı diye bakıyorlar genelde. Mesela benim ilk gebeligimde beta aşırı yuksekti bunda daha dusuk ama daha erken gördüm 6. Haftada kalp atısı dinleyenler var biz kese arıyoruz mesela. Ama betaya baksan sanki cocuk 2 aylık

Yeni bir test çıkmış Amerika'ya kan gonderiliyor %99 oranında doğru sonuçlar veriyor. İlk defa duydum yalnız ikili tarama yaptirip testlerde doğru sonuç almayan
Evet duydum fiyat anlamında uçurum yoksa fetal dna daha mı mantıklı acaba cinsiyetine varana kadar her bilgi %99 doğruymuş

Dış gebelik falan olabilir mi diye tedirgin oldum açıkçası, benim adetim düzensizdi o yüzden sat a göre doğru çıkmıyor bence ,benim hesabıma göre(ilişki tarihi) 4 hafta 5 günlük bebek , ona göre bir_ iki hafta daha beklemem lazım sanırım

Yaa bnde mi enfeksiyon kaptım acaba baya var çünkü opak bir şekilde geliyor sobalı evde oturuyorum içeri dışarı derkn üşütmus de olabilirim belki bol su içiyorum zaten ama dediğin meyveyi de deniyim

40 haftalık hamilelik ilişki tarihine göre değil, sat a göre hesaplanır. Ama düzensiz adet varsa muhtemelen geç döllenme vardır. İlerleyen zamanlarda ultrasonla bakıp sat tarihini doktor değiştiriyor. Benim 14 Kasım biyolojik sat, ama geç döllenme olduğu için 27 Kasımı sat olarak alıyor doktor.

ikili test ve fetal dna konusunda benim de kafam çok karışıktı bir kaç kişi bu konuya değinmiş bugün tecrübeli annenlerimiz siz ne öneriyorsunuz? İkili test yapmalı mı yoksa direkt fetal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…