- 18 Haziran 2021
- 1.622
- 852
Yok bakmadı bi kan bakalım dedi oda 4194 çıkınca haftaya gel bir daha bakalım dediGözükmesi gerekirdi canım ama tam bilmiyorum da geç gören arkadaşlar da var mı vajinal bakmadı mi doktorun
6 bin ve üzeri karından görünür canımKızlar betam 4194 çıktı kese karından ultrasonda gözükmedi, normal mi , şaşırdım açıkçası bence gözükmeliydi
Benimde var canım biraz enfeksiyon çıktı bol su iç dedi birde cranberry denen bir yemiş var Migrosta satılan turna yemişi diğer adı onu önelm amaçlı günde 3 4 adet yemek iyi gelşyor enfeksiyona ilaç vermediKızlar akıntıniz var mı sizinde benim beyaz akıntım var geçmedi bayadır sizde durum nasıl
Ay öyle mi dersiniz internette gözükür diyor benim bu 2. Gebelik sürpriz oldu 9.5 aylık oğlum ama insan olumsuz birşey duyunca da hemen üzülüyor resmen 1 kaygım 2 oldu, oğlanda hemen görmüştüm keseyi6 bin ve üzeri karından görünür canım
Oy ne güzel maşallah birdahaki muayenede gümbür gümbür duyarsın inşallahEvet bebeği gördüm , kalp içinde bi oynama vardı oradaydı
Bana da görünür gibi geliyor belki de arkadaşın dediği gibi 6 binlerde gorunuyodrrYok bakmadı bi kan bakalım dedi oda 4194 çıkınca haftaya gel bir daha bakalım dedi
İnternette vajinalden gorebilecegi tarihler yazıyor genelde. 5+1 de gittim ben cihazı cok bastırarak gordu. Rahim derinde dedi tam vijanal bakıcaktı gordu o sırada ama ultrason yası 6+1 cıktı. İlk gebeliğimde de 6. Hafataya gelmişti gormek. Birde cihazdan cihazada fark ediyor. Bu sayfada herkes vajinali paylaşıyor. Normal demekki. Betayla hafta tahmini yapılmıyor birde. Betaya düzenli artıs var mı diye bakıyorlar genelde. Mesela benim ilk gebeligimde beta aşırı yuksekti bunda daha dusuk ama daha erken gördüm 6. Haftada kalp atısı dinleyenler var biz kese arıyoruz mesela. Ama betaya baksan sanki cocuk 2 aylıkAy öyle mi dersiniz internette gözükür diyor benim bu 2. Gebelik sürpriz oldu 9.5 aylık oğlum ama insan olumsuz birşey duyunca da hemen üzülüyor resmen 1 kaygım 2 oldu, oğlanda hemen görmüştüm keseyi
Evet duydum fiyat anlamında uçurum yoksa fetal dna daha mı mantıklı acaba cinsiyetine varana kadar her bilgi %99 doğruymuşYeni bir test çıkmış Amerika'ya kan gonderiliyor %99 oranında doğru sonuçlar veriyor. İlk defa duydum yalnız ikili tarama yaptirip testlerde doğru sonuç almayan
İnşallah canım inşallahOy ne güzel maşallah birdahaki muayenede gümbür gümbür duyarsın inşallah
Dış gebelik falan olabilir mi diye tedirgin oldum açıkçası, benim adetim düzensizdi o yüzden sat a göre doğru çıkmıyor bence ,benim hesabıma göre(ilişki tarihi) 4 hafta 5 günlük bebek , ona göre bir_ iki hafta daha beklemem lazım sanırımİnternette vajinalden gorebilecegi tarihler yazıyor genelde. 5+1 de gittim ben cihazı cok bastırarak gordu. Rahim derinde dedi tam vijanal bakıcaktı gordu o sırada ama ultrason yası 6+1 cıktı. İlk gebeliğimde de 6. Hafataya gelmişti gormek. Birde cihazdan cihazada fark ediyor. Bu sayfada herkes vajinali paylaşıyor. Normal demekki. Betayla hafta tahmini yapılmıyor birde. Betaya düzenli artıs var mı diye bakıyorlar genelde. Mesela benim ilk gebeligimde beta aşırı yuksekti bunda daha dusuk ama daha erken gördüm 6. Haftada kalp atısı dinleyenler var biz kese arıyoruz mesela. Ama betaya baksan sanki cocuk 2 aylık
Yaa bnde mi enfeksiyon kaptım acaba baya var çünkü opak bir şekilde geliyor sobalı evde oturuyorum içeri dışarı derkn üşütmus de olabilirim belki bol su içiyorum zaten ama dediğin meyveyi de deniyimBenimde var canım biraz enfeksiyon çıktı bol su iç dedi birde cranberry denen bir yemiş var Migrosta satılan turna yemişi diğer adı onu önelm amaçlı günde 3 4 adet yemek iyi gelşyor enfeksiyona ilaç vermedi
Ben 4000 gördüm. Ama göbek bölgesindeki yağ dokusu bile etkiler. Ben de olsam vajinal bakmadan önce bir hafta daha beklerdim.6 bin ve üzeri karından görünür canım
Yeni mi başladı kuzum bulantın ilacın falan yok mu tuzlu kraker ye birde tuzlu ayran da iyi geliyormuş bunu da yeni öğrendimBulantılarla başım belada üstelik sabah falan değil saat fark etmeden tutuyor
40 haftalık hamilelik ilişki tarihine göre değil, sat a göre hesaplanır. Ama düzensiz adet varsa muhtemelen geç döllenme vardır. İlerleyen zamanlarda ultrasonla bakıp sat tarihini doktor değiştiriyor. Benim 14 Kasım biyolojik sat, ama geç döllenme olduğu için 27 Kasımı sat olarak alıyor doktor.Dış gebelik falan olabilir mi diye tedirgin oldum açıkçası, benim adetim düzensizdi o yüzden sat a göre doğru çıkmıyor bence ,benim hesabıma göre(ilişki tarihi) 4 hafta 5 günlük bebek , ona göre bir_ iki hafta daha beklemem lazım sanırım
Ben de bekledim canım dün 8500dü ve gördü hemenBen 4000 gördüm. Ama göbek bölgesindeki yağ dokusu bile etkiler. Ben de olsam vajinal bakmadan önce bir hafta daha beklerdim.
Yok yok normal gayet doktorum 6 bin de görünür demiştiAy öyle mi dersiniz internette gözükür diyor benim bu 2. Gebelik sürpriz oldu 9.5 aylık oğlum ama insan olumsuz birşey duyunca da hemen üzülüyor resmen 1 kaygım 2 oldu, oğlanda hemen görmüştüm keseyi
Ya ne bileyim içimde bişey var ama görmedim de bilmiyorum da farklı duygularmış normal yaşantıma devam ediyorum sanki yokmuş gibi ondan dedim ihmalkâr mıyım diyeKız agırdan almış halin 4+0 acele etsen kacta gitcen