2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
2 gündür perişan etti
Canım bol temiz hava almaya çalış soğuk hava iyi geliyor. Nane çayı, portakal, mandalina türü şeyler serin olunca bastirabiliyor bulantıyı bir nebze olsun. Karnını aç birakirsan da bulantı daha artıyor az ve de hafif şeyler yemeye dikkat et. Sadece çorba bile iyi gelir. Bir de fazla ayakta kalıp kosturunca da bulantı artıyor onu da keşfettim ben bunda. Folik asit hapları da bulantı yapabiliyor gece yatarken içiyorum ben.Benim yöntemlerim bunlar umarım bir faydası dokunur.

Doktoruna anlat canım durumu ilaç verecektir sana şimdilik doğal çözümlerle idare etcen artık
Sen kaç haftalıktin geçmiş olsun canım doktoruna danış ona göre ilaç verir sana
6+1 deyim kızlar. Danışacağım doktoruma mümkün mertebe doğal yolla halledeyim dedim ama yok akşamları daha çok zorluyor benimki.

Zeytin ağacı göndermeniz çok güzel çok hoş bir hareket gerçekten sağlıkla kavuş bebişine

ikili test ve fetal dna konusunda benim de kafam çok karışıktı bir kaç kişi bu konuya değinmiş bugün tecrübeli annenlerimiz siz ne öneriyorsunuz? İkili test yapmalı mı yoksa direkt fetal mi ?
İstersen yap cnm ama ben yaptirmiycam şeker testi hariç birde ayrintiliya giricem anılarım bu konuda kötü her yaptirmamda hastalıklı aldır dediler şuan paşam 6 aylık oldu ekran resmime kadar o bu yüzden test felan yaptirmiycam yapana saygım vardır isteyen yaptira bilir

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-12-12-33-02-150_lockscreen.jpg
    113,3 KB · Görüntüleme: 67
Tecrübeli anne başka tabi haftaya Çarşamba gelsede görsem bebişimi ne kadar büyümüş
Büyümüştür tabikide nie büyümesin zaman su gibi akıp gecicek hamisligini karnındaki hareketlerini bile ozliyceksin ben 13 haftalıkken hissetmeye başlamıştım hareketlerini

Yok yok normal gayet doktorum 6 bin de görünür demişti
Ben 2023 Nisan annelerinde aktiftim bu sürpriz yumurtayı öğrenince 2024 Eylül grubuna bakmam ,yeni deneyimledim gebeliği dedim ama öyle olmuyormuş şimdiden grupta gezmeye başladım, her gebelik yeni deneyim, ilkinde bulantı da yaşamadım bunda bulantı da var

Benim gibi var mı yazacaktım sizi gördüm benim de oğlan 9.5 aylık, emzirmeye devam edebilirsin dedi doktor sizde durum nedir

Benim gibi var mı yazacaktım sizi gördüm benim de oğlan 9.5 aylık, emzirmeye devam edebilirsin dedi doktor sizde durum nedir
Ayın birinde randevum var bakalım ne diycek benim ki birden bıraktı tadı değişik geldi galiba

Ayın birinde randevum var bakalım ne diycek benim ki birden bıraktı tadı değişik geldi galiba
Benim oğlan çok düşkün hala da emiyor aktif bende sütün tadı değişir sanırdım hatta o yüzden gebelikten şüphelenmiyordum , duygu olarak onu ihmal edeceğim ona haksızlık mı ettim hissin oluyor mu bana ayy oğluna yazık falan diyenler oldu üzüldüm…

Nasip böyleymiş cnm dodmak isteyen dünyaya gelmek isteyen bebislerimiz var şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…