2 gündür perişan ettiYeni mi başladı kuzum bulantın ilacın falan yok mu tuzlu kraker ye birde tuzlu ayran da iyi geliyormuş bunu da yeni öğrendim
Hahaha cidden bende onu merak ettimKız agırdan almış halin 4+0 acele etsen kacta gitcen
Canım bol temiz hava almaya çalış soğuk hava iyi geliyor. Nane çayı, portakal, mandalina türü şeyler serin olunca bastirabiliyor bulantıyı bir nebze olsun. Karnını aç birakirsan da bulantı daha artıyor az ve de hafif şeyler yemeye dikkat et. Sadece çorba bile iyi gelir. Bir de fazla ayakta kalıp kosturunca da bulantı artıyor onu da keşfettim ben bunda. Folik asit hapları da bulantı yapabiliyor gece yatarken içiyorum ben.Benim yöntemlerim bunlar umarım bir faydası dokunur.2 gündür perişan etti
Doktoruna anlat canım durumu ilaç verecektir sana şimdilik doğal çözümlerle idare etcen artık2 gündür perişan etti
Sen kaç haftalıktin2 gündür perişan etti
Canım bol temiz hava almaya çalış soğuk hava iyi geliyor. Nane çayı, portakal, mandalina türü şeyler serin olunca bastirabiliyor bulantıyı bir nebze olsun. Karnını aç birakirsan da bulantı daha artıyor az ve de hafif şeyler yemeye dikkat et. Sadece çorba bile iyi gelir. Bir de fazla ayakta kalıp kosturunca da bulantı artıyor onu da keşfettim ben bunda. Folik asit hapları da bulantı yapabiliyor gece yatarken içiyorum ben.Benim yöntemlerim bunlar umarım bir faydası dokunur.
Doktoruna anlat canım durumu ilaç verecektir sana şimdilik doğal çözümlerle idare etcen artık
6+1 deyim kızlar. Danışacağım doktoruma mümkün mertebe doğal yolla halledeyim dedim ama yok akşamları daha çok zorluyor benimki.Sen kaç haftalıktingeçmiş olsun canım doktoruna danış ona göre ilaç verir sana
Hayr fetal.dna dan daha mantıklı diyorlar teste. Bildiğim kadarıyla 15 bin falanEvet duydum fiyat anlamında uçurum yoksa fetal dna daha mı mantıklı acaba cinsiyetine varana kadar her bilgi %99 doğruymuş
Doğum bitene kadar çoğu gebelikte devam ediyor canım bebek büyüdüğü içinKızlar akıntıniz var mı sizinde benim beyaz akıntım var geçmedi bayadır sizde durum nasıl
Zeytin ağacı göndermeniz çok güzel çok hoş bir hareket gerçektenSat a göre 5+4 ultrasona göre 4+5 de keseyi gördük. Bugün müjdeyi ailelere zeytin ağacı göndererek verdik. Zeytin ağacı gibi sağlıklı, bereketli ve uzun ömürlü olsun diye bebeğimiz. Bayağı da ağladık.Linakiz
Tecrübeli anne başka tabiDoğum bitene kadar çoğu gebelikte devam ediyor canım bebek büyüdüğü için
Ölmez ağacı derlermiş zeytin ağacına. Dilerim bebeklerimiz zeytin ağacının tutunması gibi tutunsunlar yaşamaZeytin ağacı göndermeniz çok güzel çok hoş bir hareket gerçektensağlıkla kavuş bebişine
İstersen yap cnm ama ben yaptirmiycam şeker testi hariç birde ayrintiliya giricem anılarım bu konuda kötü her yaptirmamda hastalıklı aldır dediler şuan paşam 6 aylık oldu ekran resmime kadar o bu yüzden test felan yaptirmiycam yapana saygım vardır isteyen yaptira bilirikili test ve fetal dna konusunda benim de kafam çok karışıktı bir kaç kişi bu konuya değinmiş bugün tecrübeli annenlerimiz siz ne öneriyorsunuz? İkili test yapmalı mı yoksa direkt fetal mi ?
Büyümüştür tabikide nie büyümesin zaman su gibi akıp gecicek hamisligini karnındaki hareketlerini bile ozliyceksin ben 13 haftalıkken hissetmeye başlamıştım hareketleriniTecrübeli anne başka tabihaftaya Çarşamba gelsede görsem bebişimi ne kadar büyümüş
Ben 2023 Nisan annelerinde aktiftim bu sürpriz yumurtayı öğrenince 2024 Eylül grubuna bakmam ,yeni deneyimledim gebeliği dedim ama öyle olmuyormuş şimdiden grupta gezmeye başladım, her gebelik yeni deneyim, ilkinde bulantı da yaşamadım bunda bulantı da varYok yok normal gayet doktorum 6 bin de görünür demişti
Benim gibi var mı yazacaktım sizi gördüm benim de oğlan 9.5 aylık, emzirmeye devam edebilirsin dedi doktor sizde durum nedirİstersen yap cnm ama ben yaptirmiycam şeker testi hariç birde ayrintiliya giricem anılarım bu konuda kötü her yaptirmamda hastalıklı aldır dediler şuan paşam 6 aylık oldu ekran resmime kadar o bu yüzden test felan yaptirmiycam yapana saygım vardır isteyen yaptira bilir
Ayın birinde randevum var bakalım ne diycek benim ki birden bıraktı tadı değişik geldi galibaBenim gibi var mı yazacaktım sizi gördüm benim de oğlan 9.5 aylık, emzirmeye devam edebilirsin dedi doktor sizde durum nedir
Benim oğlan çok düşkün hala da emiyor aktif bende sütün tadı değişir sanırdım hatta o yüzden gebelikten şüphelenmiyordum , duygu olarak onu ihmal edeceğim ona haksızlık mı ettim hissin oluyor mu bana ayy oğluna yazık falan diyenler oldu üzüldüm…Ayın birinde randevum var bakalım ne diycek benim ki birden bıraktı tadı değişik geldi galiba
Bende 2023 temmuz annesiyimBenim gibi var mı yazacaktım sizi gördüm benim de oğlan 9.5 aylık, emzirmeye devam edebilirsin dedi doktor sizde durum nedir
Nasip böyleymiş cnm dodmak isteyen dünyaya gelmek isteyen bebislerimiz var şuanBenim oğlan çok düşkün hala da emiyor aktif bende sütün tadı değişir sanırdım hatta o yüzden gebelikten şüphelenmiyordum , duygu olarak onu ihmal edeceğim ona haksızlık mı ettim hissin oluyor mu bana ayy oğluna yazık falan diyenler oldu üzüldüm…