- 18 Haziran 2021
- 1.622
- 852
Yiyorum canım ama fayda etmiyor malesef sorun yok şanslısın canım benimde 7+3 e kadar hiçbirşeyim yoktu canım sonrası felaket yani küçükseniz bekleyin ama inşallah olmaz
Önemli olan betanın 48 saat içinde yaklaşık %66 artması.Kızlar, son adet tarihime göre 5+2 yim. Dünkü betam 395. Geç döllenme falan mı acaba genelde 5. Haftadan itibaren 1000'e ulaşıyorlar bu değerlerin bir önemi var mı? (Değerlerim güzel artıyor )
Benim rast gderse 6+0 'da 3000 i görecekÖnemli olan betanın 48 saat içinde yaklaşık %66 artması.
Benim beta değerleri şöyleydi
4+3. -> 245
4+5. -> 682
5+2. -> 3911
Hafifse bişey olmaz kuzum ama doktoruna mutlaka söyleSüperr ama doktorum bugün keseye bakmaya çağırdı göremeyecek o zaman. Bugün ayrıca hafif ağrıdan sonra lekelenmem oldu onu göstereceğim bakalım.. dualarınızı bekliyorum umarım yerleşme kanamasıdır
Özenilecek bişey değil kuzum ama yineden sen bilirsin6.haftadayız şuanda herkeste olunca soru işareti oluştu bnde belki zamnla olur bnde de özendim galiba
Ahh anlatabilsemmKızlar taramalarinizi kesinlikle yaptırmanızı öneririm. 1.5 yıl ultrasonda çalıştım bazı şeylere erken müdahale edebilmek adına gerçekten çok iyi testler bunlar. Ben herşeyi yaptircam hatta Çapa da yaptırmak istiyorum bazı testlerimide
Ben de eşimin başının etini yemiştim geçen ay yaptıralım diye ama yaptırmadı biz alianz sigortaya yaptırdık son adet tarihine göre sorup gebe kaldıysan doğumu kapsamıyor biz geçen ay yaptırmış olsaydık doğumuda kapsayacaktı benim biraz riskli hastalıklarım olduğu için 10 bin ödedik bunu içinde bir çok özel hastanede 10 tane muayeneyi ve yapılan tüm tetkikleri kapsıyor burda muayne ücretleri ortalama 1.300 o yüzden bizim için yinede karlı oldu sigorta şirketine ve daha önce aldığın tanılara göre ödeme ücreti değişiyorKızlar merhaba, herkes sağlıkla alsın bebeklerini kucağına inşallah. :)
İstanbul için doktor/hastane önerisi soracağım. Muayene ücretleri uçmuş durumda.
Doğrudan muayenelerinde dahil olduğu doğum paketleri hakkında bilgisi olan varsa onları da dinlemek isterim.
Bir de yukarıda konuşulmuş, gebelik sonrası doğum sigortaları oluyor. Bunlar da kendi içerisinde muayenelerin ve doğumun dahil olduğu ya da sadece doğumu içeren poliçeler olarak ayrılabiliyor. Bu tip sigortalardan yaptıran varsa ve yorum yapabilirse sevinirim. :)
Canım ultrasonla taramalar kesin değil diyor herkes mesela arkadaşımın downsendromlu oğlu oldu taramalarda belli olmadı tabiki başımızı tacı çok seviyoruz ama bu fikre alışma süreci vs zor bir süreç oldu. Onun yerine dna taramaları daha doğru sonuç veriyor diyorlar sence nasıl pekiKızlar taramalarinizi kesinlikle yaptırmanızı öneririm. 1.5 yıl ultrasonda çalıştım bazı şeylere erken müdahale edebilmek adına gerçekten çok iyi testler bunlar. Ben herşeyi yaptircam hatta Çapa da yaptırmak istiyorum bazı testlerimide
Sat 16 Aralık 24 yaşındayim Malatya da yaşıyorum teşekkür ederimCanım listede yazan bilgileri verirsen Son adet tarihin yaş şehir gibi o şekilde eklerim senide
Hosbuldum sağlıkla alalım inşallah kucagimzaHoş geldin canım bende 5+2 yim
Evet gittim ama çok erkendi 4+4 flndi o zaman bakilmadi bugün yine randevum vardı doktorum hastayms gelmedi beta bakıldı sadece on binlere yakindiGittin mi hiç kese için falan
Sen gördün müGittin mi hiç kese için falan
Merhaba kaçıncı haftada duydunuz kalp atışınıKuzum benim regli tarihimi 6 gün geçmişti beta 40la hamileliğini öğrendim şuanda 9 haftalık olmam gerekirken 8 bile değilim tam olarak tam 10 gün sonradan gidiyorum yani 7 haftalık olmam gereken zamanda 6 haftalık dedi doktor keseyi gördük beslenme kanalı oluşmuş dedi ama kalp atışı duyamadık gittiğimiz de beta 9000 di 2 gün sonra gitsem 18000 olacaktı yani betaya takılma canım geç döllenme olması çok doğal canını bu kadar sıkma lütfen
Bende telaş yapıyorum ama vücut değişiyor bebiş yerleşiyor yer açtırıyor kendine normal diye seziyorum :) bende de ara ara gaz sancısı var bende ona bağlıyorum. Yatarken ve yürürken oluyor o ağrı hafiften vuruyor böyle. Bende hiç kusmadım bikaç gündür bulantım oluşmaya vbaşladıBen de 8. Haftamdayim canım kesenin olduğu yerde ben de aynı şeyi hissediyorum hatta telaş yapıyorum biraz neden oluyor acaba diye ( ama çokta gazım var onunla alakalı olabilir ) . Genelde yatarken daha çok oluyor seninde mi öyle yani varlığını hissettiriyor gibi
Bulantım da şöyle bir kaç gece oldu ama çok şükür kusmadim hiç. Kokulardan baya baya tiksiniyorum suan özellikle tavuk görmek istemiyorum hiç
6+0 gittim duyamadık ama hiç duymayı denemedi bile doktor 8 de duyduk canımMerhaba kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını
Yatarken birde korkuyorum sola yatıyorum hep gerçi doktor istediginiz gibi yatabilirsiniz karnınız büyüyene kadar sorun yok demişti ama içgüdü işte tedirgin oluyorum ama sırtüstü yatsam o kadar iyi oluyor ki çok seviyorum öyle uyumayıBen de 8. Haftamdayim canım kesenin olduğu yerde ben de aynı şeyi hissediyorum hatta telaş yapıyorum biraz neden oluyor acaba diye ( ama çokta gazım var onunla alakalı olabilir ) . Genelde yatarken daha çok oluyor seninde mi öyle yani varlığını hissettiriyor gibi
Bulantım da şöyle bir kaç gece oldu ama çok şükür kusmadim hiç. Kokulardan baya baya tiksiniyorum suan özellikle tavuk görmek istemiyorum hiç