- 18 Ağustos 2022
- 2.215
- 3.133
- 63
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #19.801
Mamma olanı. 1100'e aldım ben. Babybjörn 8 bin falanMesela bu nasıldır acaba yorumları fln baya iyi fiyat da abartılı değil Açıkçası uzun süre kullanılmayacak bseye üstelik sevmeme ihtimalinin olduğu bseye 8-10 bin vermek istemem o yüzden buna gözümü kestirmistim
Bu mu acabaMamma olanı. 1100'e aldım ben. Babybjörn 8 bin falan
Aynen buBu mu acaba
Tamamdır teşekkürler bunu alacağımAynen bu
Bana Babybjörn'ü arkadaşım verdi sağ olsunBen mamma marka aldım. Kullanan memnun kalan arkadaşlarım var. Bebeği hiç sevmeyen de var. Şansa kadere aldık bakalım
Çok haklısınBen de mamma aldım ya, çok lüzumsuz geldi babybjorn iki tane alacağım için
Valla bende bugün yarın hazırlayıp diyordum çok iyi olurGünaydın kızlar
Hastane çantası hazır olanlar !!
Neler koydunuz çantanıza lütfen bizimle de paylaşın ( mümkünse resimli )kafalarımız çok karışık
Elektrikli çok uzun kullanılmaz bence. Ben ebebekte falan baktım. 6 7 aylık olana kadar ancak oturur içinde.Bana Babybjörn'ü arkadaşım verdi sağ olsunO vermese de Mamma ya da Babybjörn alacaktım. Elektrikli olanlar bana çook gıcık geliyor neden bilmiyorum Sevmezse yandık ama. Mamma Babybjörn'e en yakın olan diye biliyorum, kullanan arkadaşlarım var benim de ve çok memnunlar.
Kızlar bana acıbademden böyle bir doküman vermişlerdi. Bence önce hastaneye de sorup ona göre hazırlamak daha doğru olacaktır.Günaydın kızlar
Hastane çantası hazır olanlar !!
Neler koydunuz çantanıza lütfen bizimle de paylaşın ( mümkünse resimli )kafalarımız çok karışık
Yüzüstü yatacağımmmmmBu hamilelik bittiğinde ilk işin uzunca gerinmek olucak
Ayy evet daha tam uyanamamışım gerinmiştim nasıl kramp girdi. Magnezyumu aksatmıyorum o kramptan sonra, bir daha olmadıBenim bir kaç kere sabah gerindigimde bacağıma kramp girmişti öyle korkunc ki sabah sabah magnezyum fln kullanmıyorum acaba gerekiyo mi bilemedim çok sık yaşamıyorum ama doktoruma soyliycem bakalım
Ben de bu sabah, canım çektiği için baget ekmekten bir lokma yedim, 1 saat sonra 161 çıktı şekerim. Abim şeker hastası, onunla konuştum, normal olduğunu söyledi. Maalesef ufacık kaçamaklar bile etkiliyor. Yediğimiz şeyin miktarı dahil. Mesela bir dilim tam buğday ekmeği pek yükseltmezken, iki dilimi yükseltiyorSekeri olan anneler bisey sorcam. Sabah kahvaltımı yaptım 1 saat sonra tokluk 127 çıktı. Sonra evdekilere kahvaltı hazırlarken sadece bir lokma patatesli böreğin tadına baktım canım çok çekti aradan biraz vakit geçince şekere bakıyım dedim 154 çıktı1 2 lokma bile böyle yapar mı ya
Ya harfiyen uymak zorundasın demişti diyetisyen bende küçük bisey DİE onemsememistim aldığım lokmayı. Bidaha dikkat etmemiz gerekiyor. Yarı aç yarı tok gibiyim hele sabah kahvaltısından sonra hiç doymamış hissediyorumBen de bu sabah, canım çektiği için baget ekmekten bir lokma yedim, 1 saat sonra 161 çıktı şekerim. Abim şeker hastası, onunla konuştum, normal olduğunu söyledi. Maalesef ufacık kaçamaklar bile etkiliyor. Yediğimiz şeyin miktarı dahil. Mesela bir dilim tam buğday ekmeği pek yükseltmezken, iki dilimi yükseltiyor
Onun içindeki keten tohumu oranı çok değildir 2 paket bir de bence sıkıntı olmazArkadaşlar diyet yaptığım için şu altinbasagin krakeri var ya ondan almıştım kinoa var yazıyordu araştırdım zararlı değilmiş 2 gündür yiyorum ama şöyle bidaha okudum ve keten tohumu dikkatimi çekti icinde oda var, hamilelikte zararlı diye biliyorum bisey olur mu 2 günden2 paket yemisimdir
2 ay önce falan kas ağrılarım oluyo demiştim öyle bi magnezyum önermişti, ihtiyacın oluyosa söylersen doktorun tavsiye eder benceMagnezyumu siz mi istediniz doktor kendiliğinden mi verdi? Benim doktor magnezyuma başlamadı hala
Hadi bakalımSelamm canımmm
Ben de bugün bir girişicem. Hem biraz hazır olsun istiyorum hem de eksik var mı göreyim istedim.
Daha benim alışveriş tamam değil eksiğim çokAlış verişi tmm daha başlamadım, yıka vs cidden yapanlar atsaydi on numara olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?