2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Allah kolaylık versin canım, grupça merak etmiştik seni arada haberdar et bizi. Kendini de çok yorma.

Geçmiş gitmiş olsun, yeni yuvanda huzur içinde rabbim bebeğini kucağına aldirsin canım

Şeker ölçümü yapılsa da yapılmasa da dikkat etmek önemli. Ben yükleme yaptırmadım ama bir eczacı bana yaptır ama şimdi yaptırsan da çıkmayabilir sonradan çıkabilir vs demişti. Ne kadar doğru bilmiyorum. O zaman anlaşılan o ki sonuç ne çıkarsa çıksın dikkat etmek gereyor.

Hayatımda ögüre ögüre şey içtiğimi hatırlamam gözlerimden resmen yaş geldi şimdi 1 saat dolsun diye bekliyorum

Doktor bana Gaviskon içebilirsin diyor hamileliğin başından beri iki şişe falan kullanmıştırım. O da mı yasak dedi senin doktorun

Serina biraz pahalı bir modelmiş şimdi baktım da. Diğer anakucaklarına göre yani. Ben de evin içinde kullanabileceğim bişey istiyorum. Bunu seçmende özel bir neden var mı

Serina biraz pahalı bir modelmiş şimdi baktım da. Diğer anakucaklarına göre yani. Ben de evin içinde kullanabileceğim bişey istiyorum. Bunu seçmende özel bir neden var mı
Ben ilk gördüğümden beri çok beğendim hem manuel hem elektrikli olmasını, müziklerini rahatlığını vs çok işlevli, indirimde almıştım sanırım 5000’e filan. Sitede hep pahalı görünüyor ama mağazada indirime giriyor sık sık arada bi bakın gittikçe. Daha uygunları vardır tabii ama benim içime sinen bu oldu

Ben de şu an 26+2 yim. Doktor kontrolüne gidiyorum yoldayım şimdi. En son 3 hafta önce gitmiştim: daha şeker testini de yaptırmadım. Bakalım ne durumda bebiş.
Ben de pazartesi yaptıracağım. Devlette 50lik yapalım dedi. Özeldeki doktor 75lik yaptır dedi. İnşallah doktor 75liğe tamam der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…