- 2 Şubat 2020
- 1.636
- 6.268
- 35
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #19.681
Maalesef belli saatlerde kalkıp baykuş gibi oturuyumKızlar uyuyabilen var mı ben bu gece hiç uyumadım
Çok teşekkürler6 aylık süre çok kısa geliyor bana ya. Sürekli sürekli beşik almak zorunda kalırmışsın gibi olur. Bu sefer elindekini satcan mı nereye koycan düşün dur. Odalarda uyutmak içinde genelde herkes yataş junoyu tercih ediyor. Herkes çok memnun. Ya da işte reflü yatağı gibi babynestler var onları tercih edebilirsin
İkinci sorunuza cevap olarak; yataş junoE-bebekte de benzer olarak reflü yatakları var. Onlardan da alabilirsiniz. Ama kemerli olsun çünkü onlar eğimli olduğu için kemersiz olanlardan kayıyormuş bebişler
Ben Elelenin şu modelini aldım. Ufak yatağı kullanmayı düşünüyorum salonda mutfakta falan yanımda olsun diye.Çok teşekkürleryalnız onu koltuğun üstüne koymam gerekiyor galiba dimi? Biz oturunca koltukta hiç yer kalmıyor, epey küçük. O yüzden acaba ayaklı birşeyler var mı bildiğiniz junoyu üstüne koyabileceğim gbi mesela?
Evet yaa ben de merak ettim
Çok kullanışlı duruyor hatta belki o ufak yatak için bir standı bile vardır markanın. Çok teşekkürler bakayım hemenBen Elelenin şu modelini aldım. Ufak yatağı kullanmayı düşünüyorum salonda mutfakta falan yanımda olsun diye.
Eki Görüntüle 3457433
Standı var mı bilmiyorum ama bu şekilde yere koyabilirsiniz, sallanma özelliği var hem küçük yatağın hem büyüğün.Çok kullanışlı duruyor hatta belki o ufak yatak için bir standı bile vardır markanın. Çok teşekkürler bakayım hemen
Evet benimde aklımda en son sanırım geçen hafta Salı günü falan yazmıştıGerçekten kaç gündür aklımda yazamadım P PINAR OGUZ pınar nerdesin
Kaç hafta canım senin ?Çok şükür kontrolüm yine iyi geçti. 975 gram olmuşuz 5 günde 83 gram almış oğluşumDamarıda iyi dedi bu hafta bi rahatladım yaa. Nst için erken dedi. Girmedim
Ben 26+6'dayım ama sanırım göbeğim 36lardaKızlar kimse uzun zamandır göbiş fotosu atmıyor. 2 gecedir feci durumdayım biraz keyfimiz yerine gelsin varan 30+3 ten selamlar. Biz tam basketbol topu olduk +10.5 kiloyla yola devam
27 den bildiriyorum bizde daha karar veremedikk büyüyünce kendi secsin diye bi yerde bırakıcaz sanırım düşünmeyiDün muaynem vardı kızlar. Oglusumun burnunu görseniz gerçekten oturur bu nasıl olmuş dersiniz Allah işte resmen estetik yapılmış1524 olmuş kilomuz. Boyu da 40cm geçmiş artık nefes alacak alanım yok zaten. Ekim 4 gibi doğum tarihi düşünüyoruz netlestiremedik henüz. Bu arada bir hafta önden gidiyor yine bebis. Ama bunun erken doğumla ilgisi yokmuş. Tamamen iri bebek beklentisi olusturuyormus. 29. Haftadayiz bu arada :)) ayrica hala isim secemedik halaaa ((
27+5 bugünKaç hafta canım senin ?
Aaa ben bunu hiç görmemiştim. Yanındaki ana kucağı filan çok mantıklıymış. Madreyi almaktansa bunu alırım teşekkürler :)Ben Elelenin şu modelini aldım. Ufak yatağı kullanmayı düşünüyorum salonda mutfakta falan yanımda olsun diye.
Eki Görüntüle 3457433
Öncelikle çok geçmiş olsun, Kendi doktorun da kullanmanı önerdi ise sorun etme çünkü emin ol bebeğe dokunacak ilaçları vermezler. Ben 2 kere antibiyotik tedavisi uygulamak zorunda kaldım ki öksürük bir süre sonra seni ve bebeğini daha çok yorar çok çok geçmiş olsun tekrardan iyileşmeye odaklan kötü şeyler düşünmeKızlar iki haftadır geçmeyen bi öksürüğüm vardı bugün kbbye gittim antibiyotik, sprey, ağrı kesici, şurup verdi canım çok sıkkın kendi doktoruma da sordum ilaçları kullanabilirsin dedi ama moralim çok bozuk sinirlerim harap oldu çok stresliyim sürekli bebeğim iyi mi acaba diye düşünüyorum kafayı yicem galiba bu gidişle
Maşallah sağlıkla doğsunDün muaynem vardı kızlar. Oglusumun burnunu görseniz gerçekten oturur bu nasıl olmuş dersiniz Allah işte resmen estetik yapılmış1524 olmuş kilomuz. Boyu da 40cm geçmiş artık nefes alacak alanım yok zaten. Ekim 4 gibi doğum tarihi düşünüyoruz netlestiremedik henüz. Bu arada bir hafta önden gidiyor yine bebis. Ama bunun erken doğumla ilgisi yokmuş. Tamamen iri bebek beklentisi olusturuyormus. 29. Haftadayiz bu arada :)) ayrica hala isim secemedik halaaa ((
Maşallah bu kilo almayanlara da ben imreniyorum doğrusu,29.haftada +11 kilo oldumBen 26+6'dayım ama sanırım göbeğim 36lardatoplam +3 kilo ile devam ediyorum. Bu tatil dönüşü +13 yapmış olabilirim gerçi. Kontrolde görürüm artik hepimizinki sağlıkla gelsin
merhaba, yalnız değilsin :) hamile olduğumu öğrendiğimden beri düzenli beslenmek ile 26. hafta +12 kilo almış oldum. düşük tehlikesi atlatınca harekette yasaklanınca böyle bir sonuç oldu. Üzülüyorum ama önemli olan onun sağlığı ve sonrasında halledilir fazlalıklar :)Maşallah bu kilo almayanlara da ben imreniyorum doğrusu,29.haftada +11 kilo oldum