- Konu Sahibi kediannesibiri
- #19.641
Doğum fiyatı verdiler miEvet istanbuldayım liv hospital vadide prof. Mehmet serdar kütük
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum fiyatı verdiler miEvet istanbuldayım liv hospital vadide prof. Mehmet serdar kütük
Doğum fiyatları çok yüksek canım. Ama bizim şansımıza poliçemizde liv grubunda takipli hastalarda limitsiz doğum seçeneği var. O yüzden livden bir doktor tercih ettik.Doğum fiyatı verdiler mi
Kızlar bunlar o kadar önemli değil telaş yapmayın. Hamilelikte çocuk aldığı için her şeyi bu tarz sonuçlar çok bir şey ifade etmez. Çoğu kan değeri normalden farklı çıkabilir. Doktor da yorum bile yapmaz 3e 5e bakıp stres olmayınBen gebelik başından beri et ve yumurta yiyemiyorum. Sadece tavuk yiyebiliyorum. Hâliyle çok düştü. 66'dan 61'e, sonra da 59'a düştü. Tabii panikle araştırdım tahin pekmezin işe yarayacağını anladım. Her gün mutlaka yemeye çalışıyorum. 2 hafta önce kan vermiştim 59'dan fekrar 61'e çıkmıştı. Balık ve tavuk da yemeye çalışıyorum ama tahin pekmez olmasa daha da düşerdi bence
Canım diyete başladığın için ödemin falan azalmıştır dert etme ne güzel hafiflemişsin. Bebek her şekilde alır. Sağlıklı beslendiğin için daha çok bile alabilir hattaKızlar ben şeker çıktığından beri aldığım 2 kiloyu da verdim 2 hafta önce doktora gittiğimde gayet iyiydi bebeğin ağırlığı ama kafama çok takıyorum acaba geri kalmış mıdır haftasından diye, kontrolüm de haftaya of![]()
+100000 yazıyor kuzum.Canım geçmiş olsun idrarde protein + mi yazıyordu bende de öyle yazıyor dr a attım sonucu
Ayy masallah, benim karnim bu kadar belli olmadi ya yayili icine buyudu bebisimKızlar kimse uzun zamandır göbiş fotosu atmıyor. 2 gecedir feci durumdayım biraz keyfimiz yerine gelsin varan 30+3 ten selamlar. Biz tam basketbol topu olduk +10.5 kiloyla yola devam![]()
Benim 3. Aydan beri sivriliyor, iç karnım hiç yokmuş sanırım ne var ne yok ortadaAyy masallah, benim karnim bu kadar belli olmadi ya yayili icine buyudu bebisim![]()
Çook güzellBenim 3. Aydan beri sivriliyor, iç karnım hiç yokmuş sanırım ne var ne yok ortada![]()
Nasıl bir şey tercih edersin bilmiyorum ama ben kraft texas aldım yatağı da yanında geldi. Bence iyi bakabilirsin. Eğer civil varsa yakında hediye çeki de veriliyor. Bebeğin başka ihtiyaçlarını da alabilirsin bu sayedeKızlar park yatak olarak elele madre düşünüyorum. Kullananlar alanlar vs var mı? Ya da memnun olduğunuz bi park yatak markası ?
+100000 yazıyor kuzum.
Yok canim doktorum 24 saatlik idrar istemedi hic. Birazdan yine idrar tahlili vericem o da 24 saatlik degil24 saatlik idrarda mi yazıyordu canım çok geçmiş olsun bende şimdi 24 saatlik idrar vereceğim
Ben de bugün çok uyandım çok döndümKızlar uyuyabilen var mı ben bu gece hiç uyumadım![]()
Yok canim doktorum 24 saatlik idrar istemedi hic. Birazdan yine idrar tahlili vericem o da 24 saatlik degil
Bende hep yuksek tansiyon vardi zaten nabzim da hep 100un uzerinde. Insallah bebislerimizi zamaninda sag saglim kucagimiza aliriz kuzum. Doktor gebelik zehirlenmesi olabilir dedi korktum bayaİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Ben idrar verdim protein + çıkınca dün akşam aradi doktorum 24 saatlik idrar istedi protein kaçağı için. Sağlıkla zamanında alalım bebeklerimizi kucagimiza çok korkuyorum. Ödem anı kilo artışı tansiyon vb birseyler oldu mu sende. Bende tansiyon değişiklikleri oluyor
Bende hep yuksek tansiyon vardi zaten nabzim da hep 100un uzerinde. Insallah bebislerimizi zamaninda sag saglim kucagimiza aliriz kuzum. Doktor gebelik zehirlenmesi olabilir dedi korktum baya