- 29 Temmuz 2010
- 592
- 1.435
- 313
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #18.581
Erken doğum riskiniz mi var? Yoksa doktorunuz önlem amaçlı mı böyle bir yol tercih etti?Erken doğulursa küveze girmemesi icin yazdı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken doğum riskiniz mi var? Yoksa doktorunuz önlem amaçlı mı böyle bir yol tercih etti?Erken doğulursa küveze girmemesi icin yazdı
Babybjörn aldım canım ben en iyisi o sanırımSelam kızlaar, aramızda kanguru alan varsa öneri bekliyoruum![]()
Canım bizim 25+6 da 1035 gr di 1 buçuk hafta önde demişti bence gayet iyi senin ama ciğer geliştirici neden yapıldı ?26+5 kontole gittim kilosu 919 geldi sicede az değilmi? Dokdor Ciger geliştirici iğne yazdı 28 hafta tamamında vurdurmam icin, aranızda ciger geliştirici iğne vurduracak olanınız varmı?
Bende bi sling aldım e bebekten ilk 2 ay için bide babybjorn kanguru aldım bakalımBabybjörn aldım canım ben en iyisi o sanırımAlternatif olarakta Neko markasını önerebilirim. E bebekte çok bakmıştım bana hiç biri güvenli gelmemişti. Sling alacak arkadaşlar var mı gerek var mı sizce ben de onu sorayım ??
Önlem amaclı galiba, ama dokdor cok zayıf olduğumu umarım sona kadar ilerlersin diye konuşurdu hep, galiba erken doğururum diye önlem amaclı ciğer iynesi yazdıErken doğum riskiniz mi var? Yoksa doktorunuz önlem amaçlı mı böyle bir yol tercih etti?
Tuzlu yeme canım bir de kontrole gidince sor mutlaka ayakta durduysan çok şişiyor biraz dinlensen geçerKızlar iki gündür ayaklarım felaket şiş, Shrek'in ayaklarından hallicenormal mi sizce şimdiden şişliklerin başlaması? 24+5'im bu arada.
Neko'yu duymamıştım hiiç, bakayım ona da hemen.Babybjörn aldım canım ben en iyisi o sanırımAlternatif olarakta Neko markasını önerebilirim. E bebekte çok bakmıştım bana hiç biri güvenli gelmemişti. Sling alacak arkadaşlar var mı gerek var mı sizce ben de onu sorayım ??
Benimde ilerleyen dönemlerde sonum bu galiba :/ bende zayıf başladım çok çünkü. Pff hayırlısı olsun artık inşallah sağlıkla doğarlarÖnlem amaclı galiba, ama dokdor cok zayıf olduğumu umarım sona kadar ilerlersin diye konuşurdu hep, galiba erken doğururum diye önlem amaclı ciğer iynesi yazdı
ben ilk hamileliğimde cok zayıftım 42 kiloyla kalmıştım 60 65le doğuma girmiştim hiç iğne felan yapılmamıştı belki sizede gerek görmez doktorunuz 2450 doğmuştu.2.de 45 başladım bakalımBenimde ilerleyen dönemlerde sonum bu galiba :/ bende zayıf başladım çok çünkü. Pff hayırlısı olsun artık inşallah sağlıkla doğarlar![]()
Şu an kaçıncı haftada kaç kilo oldunuz pekiben ilk hamileliğimde cok zayıftım 42 kiloyla kalmıştım 60 65le doğuma girmiştim hiç iğne felan yapılmamıştı belki sizede gerek görmez doktorunuz 2450 doğmuştu.2.de 45 başladım bakalım
Hadi bebeğimiz 1 kaç hafta daha sabretSelam kızlar.
Dün gece hastaneye yatışım yapıldı tekrar. Doğum sancılarım başlamıştı. İlaçla durduruldu çok şükür. Gidişata göre ciğer geliştici yapılacak bana da.
Kaçıncı haftadasin canım noldu nasıl gelişti olaylar çok geçmiş olsun anlatır mısın. Ben yoğunluktan konuşmaları kaçırıyorum.Selam kızlar.
Dün gece hastaneye yatışım yapıldı tekrar. Doğum sancılarım başlamıştı. İlaçla durduruldu çok şükür. Gidişata göre ciğer geliştici yapılacak bana da.
Benimde bir ara şişiyordu. Tuzlu suyla gargara, karadut özüyle gargara filan yaptım. Bir de dişlerim ağrıyınca diş hekimi tanıdığı colgate total 12 yi önerdi. Onla fırçaladım çok iyi geldi dişlerime.Kızlar diş etleri şişen kanayan var mı? Ne yapabiliriz buna:/
Çok geçmiş olsun kaçıncı haftadasınız? Biraz daha dayansın bu bebişler haftasında sağlıklı doğsunlar inşallahSelam kızlar.
23 haftalık 54 kilo oldum zayıf başladığım ıcın ödem bebeğin suyu kilosu derken 60 65 olurum geneŞu an kaçıncı haftada kaç kilo oldunuz peki
Amin amin.Hadi bebeğimiz 1 kaç hafta daha sabret![]()
25+4 gaz sancısı sandım, birkaç saat sürdü ve gittikçe şiddetlendi artık her sancıda terliyordum acıdan. Hastaneyi aradık bu gaz sancısı nasıl geçer, ne yapalım diye. Doğum sancısı da öyle oluyor gelin dediler. Doğum sancısı çıktı.Kaçıncı haftadasin canım noldu nasıl gelişti olaylar çok geçmiş olsun anlatır mısın. Ben yoğunluktan konuşmaları kaçırıyorum.
25+4 haftalık çok küçük daha. İnşallah biraz daha dayanır. İnşallah hepimiz zamanında sağlıkla kucağımıza alırız.Çok geçmiş olsun kaçıncı haftadasınız? Biraz daha dayansın bu bebişler haftasında sağlıklı doğsunlar inşallah![]()
Bende de ağrı yok ama şiş yerler kanıyo böyle bastırınca falanBenimde bir ara şişiyordu. Tuzlu suyla gargara, karadut özüyle gargara filan yaptım. Bir de dişlerim ağrıyınca diş hekimi tanıdığı colgate total 12 yi önerdi. Onla fırçaladım çok iyi geldi dişlerime.
Cok şaşkınım gerçekten gaz sancısı olduğunu düşündüğün bir sancı çekiyorsun ve 25+4te doğum sancısı çıkıyor peki ne dedi doktorlar nasıl bir yol izlenecekmisAmin amin.
25+4 gaz sancısı sandım, birkaç saat sürdü ve gittikçe şiddetlendi artık her sancıda terliyordum acıdan. Hastaneyi aradık bu gaz sancısı nasıl geçer, ne yapalım diye. Doğum sancısı da öyle oluyor gelin dediler. Doğum sancısı çıktı.
25+4 haftalık çok küçük daha. İnşallah biraz daha dayanır. İnşallah hepimiz zamanında sağlıkla kucağımıza alırız.