2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Selam kızlaar, aramızda kanguru alan varsa öneri bekliyoruum 🙏🏻🌺
Babybjörn aldım canım ben en iyisi o sanırım 🌸 Alternatif olarakta Neko markasını önerebilirim. E bebekte çok bakmıştım bana hiç biri güvenli gelmemişti. Sling alacak arkadaşlar var mı gerek var mı sizce ben de onu sorayım ??

26+5 kontole gittim kilosu 919 geldi sicede az değilmi? Dokdor Ciger geliştirici iğne yazdı 28 hafta tamamında vurdurmam icin, aranızda ciger geliştirici iğne vurduracak olanınız varmı?
Canım bizim 25+6 da 1035 gr di 1 buçuk hafta önde demişti bence gayet iyi senin ama ciğer geliştirici neden yapıldı ?

Babybjörn aldım canım ben en iyisi o sanırım 🌸 Alternatif olarakta Neko markasını önerebilirim. E bebekte çok bakmıştım bana hiç biri güvenli gelmemişti. Sling alacak arkadaşlar var mı gerek var mı sizce ben de onu sorayım ??
Bende bi sling aldım e bebekten ilk 2 ay için bide babybjorn kanguru aldım bakalım 😬😊

Önlem amaclı galiba, ama dokdor cok zayıf olduğumu umarım sona kadar ilerlersin diye konuşurdu hep, galiba erken doğururum diye önlem amaclı ciğer iynesi yazdı
Benimde ilerleyen dönemlerde sonum bu galiba :/ bende zayıf başladım çok çünkü. Pff hayırlısı olsun artık inşallah sağlıkla doğarlar🙏

Benimde ilerleyen dönemlerde sonum bu galiba :/ bende zayıf başladım çok çünkü. Pff hayırlısı olsun artık inşallah sağlıkla doğarlar🙏
ben ilk hamileliğimde cok zayıftım 42 kiloyla kalmıştım 60 65le doğuma girmiştim hiç iğne felan yapılmamıştı belki sizede gerek görmez doktorunuz 2450 doğmuştu.2.de 45 başladım bakalım

Selam kızlar.
Dün gece hastaneye yatışım yapıldı tekrar. Doğum sancılarım başlamıştı. İlaçla durduruldu çok şükür. Gidişata göre ciğer geliştici yapılacak bana da.
Kaçıncı haftadasin canım noldu nasıl gelişti olaylar çok geçmiş olsun anlatır mısın. Ben yoğunluktan konuşmaları kaçırıyorum.

Selam kızlar.
Dün gece hastaneye yatışım yapıldı tekrar. Doğum sancılarım başlamıştı. İlaçla durduruldu çok şükür. Gidişata göre ciğer geliştici yapılacak bana da.
Çok geçmiş olsun kaçıncı haftadasınız? Biraz daha dayansın bu bebişler haftasında sağlıklı doğsunlar inşallah 🙏

Hadi bebeğimiz 1 kaç hafta daha sabret🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Amin amin.
Kaçıncı haftadasin canım noldu nasıl gelişti olaylar çok geçmiş olsun anlatır mısın. Ben yoğunluktan konuşmaları kaçırıyorum.
25+4 gaz sancısı sandım, birkaç saat sürdü ve gittikçe şiddetlendi artık her sancıda terliyordum acıdan. Hastaneyi aradık bu gaz sancısı nasıl geçer, ne yapalım diye. Doğum sancısı da öyle oluyor gelin dediler. Doğum sancısı çıktı.
Çok geçmiş olsun kaçıncı haftadasınız? Biraz daha dayansın bu bebişler haftasında sağlıklı doğsunlar inşallah 🙏
25+4 haftalık çok küçük daha. İnşallah biraz daha dayanır. İnşallah hepimiz zamanında sağlıkla kucağımıza alırız.

Benimde bir ara şişiyordu. Tuzlu suyla gargara, karadut özüyle gargara filan yaptım. Bir de dişlerim ağrıyınca diş hekimi tanıdığı colgate total 12 yi önerdi. Onla fırçaladım çok iyi geldi dişlerime.
Bende de ağrı yok ama şiş yerler kanıyo böyle bastırınca falan:( elektrikli fırçayı bırakıp yumuşak kıllı bi fırça alayıp ve gargara yapayım ben de bakalım.

Amin amin.

25+4 gaz sancısı sandım, birkaç saat sürdü ve gittikçe şiddetlendi artık her sancıda terliyordum acıdan. Hastaneyi aradık bu gaz sancısı nasıl geçer, ne yapalım diye. Doğum sancısı da öyle oluyor gelin dediler. Doğum sancısı çıktı.

25+4 haftalık çok küçük daha. İnşallah biraz daha dayanır. İnşallah hepimiz zamanında sağlıkla kucağımıza alırız.
Cok şaşkınım gerçekten gaz sancısı olduğunu düşündüğün bir sancı çekiyorsun ve 25+4te doğum sancısı çıkıyor peki ne dedi doktorlar nasıl bir yol izlenecekmis

Back