- 14 Ekim 2023
- 1.767
- 1.385
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #15.541
Hadi ya piyasayı bilmiyomuşum benBilemedim ki 1000 diyen de var 1500 diyende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya piyasayı bilmiyomuşum benBilemedim ki 1000 diyen de var 1500 diyende
Selam. Ben düşünüyorum. Dilersen özelden konuşabiliriz:)Arkadaşlar merhaba,
Umuyorum herkesin gebeliği rahatlıkla ve sağlıkla geçiyordur. Benim bugün 20. haftam ve haftaya detaylı ultrasona gideceğim. Sonrasında bir sıkıntı görülmez ise Amerika'da doğum düşünüyorum. Bu konuda daha önce tecrübesi olan yahut yine Amerika'da doğurma niyeti olan var mı?
Sevgiler.
Ben la roche posay kullanıyorum ama bittiğinde incia alacağım sanırımMerhaba kızlar, yüzümde kızarıklıklar oluşuyor nokta nokta. Güneş kremleri yapıyor diye düşünüyorum. Kullandığınız temiz içerikli bir şey var mı ?La rouche ya da Bioderma kullanan var mı?
Gimart outletHangi Avm'de acaba?
Sen hangi markayı kullanıyorsun canım ?İçeriği çok temiz değil aslında ama kullanmayı tercih edenlere bir şey diyemem tabi. Geçen yıl bu güneş kremleri konusunu çok araştırmıştım.
Merhaba, momwell içeriği nasıl iyi mi peki ? Yapısı nasıl biliyor musunuz? Cildim hamilelikte baya kurudu :/İçeriği iyi değil. Soltis, heaven on earth, momwell, badger, syorell gibi markalara bakabilirsiniz temiz içerik için. Soltis ve heaven on earth kullandım. Heaven on earth biraz daha ince yapılı, sürmesi daha kolay mineral filtreli bir güneş kremi. Yazdıklarımın hepsinde mineral filtre ve temiz içerik var.
Ben kullanıyorum hamile olduğumu öğrenince hamileler için olanı aldım. Gebelik öncesinde de solantenin farklı bir ürünü kullanıyordum. Şuan bir sorun yaşamadım her hangi bir leke kizariklik vb olmadı memnunumSolente pregna olan peki onu biliyor musunuz? Kimyasal filtreli mi? Genelde gebelere onu öneriyorlar gördüğüm kadarıyla
Öncesinde az bir nemlendirici uygulayınca daha rahat sürülüyor ztn kendi adıma sıcakta yüzüm hemn nemlendigi için beyazlık kalmıyor.O zaten pregna, özellikle hamileler için. Ben aldım ama sürmek inanılmaz zor
Merhaba, momwell içeriği nasıl iyi mi peki ? Yapısı nasıl biliyor musunuz? Cildim hamilelikte baya kurudu :/
Ay vallahi cildim çok kötü oldu çıldırtıcı ne kullanacağımı da şaşırdımBioderma mineral filtreli kullanıyorum memnunum canım
Kullandığınız bu mu acaba ?Bioderma mineral filtreli kullanıyorum memnunum canım
Çok geçmiş olsun canım benim hayırlı haberler alırsın inşallahKizlar banyo yapıyordum su geldi gibi oldu snra dedim herhalde idrar dur diye düşündüm snrada kanamam oldu hemen acile geldik kanama nedeni belli değil ama s u mu diye bakiyolar suyla beraber kanama olabilir dendi suy sa yatiricaz deri test sonucu bekliyorum ama bebek iyi durumda sorunu yok kanama neden oldu belli değil
Bioderma kullanıyorum yaklaşık 2 haftadır bi sorun yaşamadım sadece çok katı sürerken zor oluyo biraz beyazlatiyo bideMerhaba kızlar, yüzümde kızarıklıklar oluşuyor nokta nokta. Güneş kremleri yapıyor diye düşünüyorum. Kullandığınız temiz içerikli bir şey var mı ?La rouche ya da Bioderma kullanan var mı?
Canim geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz inşallah hiç bir sıkıntı yokturKizlar banyo yapıyordum su geldi gibi oldu snra dedim herhalde idrar dur diye düşündüm snrada kanamam oldu hemen acile geldik kanama nedeni belli değil ama s u mu diye bakiyolar suyla beraber kanama olabilir dendi suy sa yatiricaz deri test sonucu bekliyorum ama bebek iyi durumda sorunu yok kanama neden oldu belli değil
Tam ismi nedir acaba?Bioderma mineral filtreli kullanıyorum memnunum canım
Yaa çok sevindim kendim hastaneden çıkmış gibi mutlu oldum gözün aydın canımHastaneden çıktım suruntu testi yaptılar alttan bı sıvının içine koyup beklediler snra negatif dediler kesedeki su degilmis ama kanama neden oldu belli değil herhangi bir kanama bölgesi de yok ama gebelikte olabilir bazen dediler bebek iyi herşey yolunda ama akşam akşam epey korkuttu
İçerik olarak iyi ama bu tür ürünlerde parfüm tarzı kokular kullanılmadığı için kokusu nasıl gelir bilmem? Benim cildim yağlıya dönük karma, yorumlarda kuru ciltlere uygun olmayabilir demişler.Merhaba, momwell içeriği nasıl iyi mi peki ? Yapısı nasıl biliyor musunuz? Cildim hamilelikte baya kurudu :/