- Konu Sahibi kediannesibiri
- #15.581
Doktorunuza sorun mutlaka benimki tek doz önerdiGünaydın, tetanoz aşısı 2 doz olacakmışim sağlık ocağından öyle söylediler herkes öyle mi oldu acaba doktoruma da sormadım henuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorunuza sorun mutlaka benimki tek doz önerdiGünaydın, tetanoz aşısı 2 doz olacakmışim sağlık ocağından öyle söylediler herkes öyle mi oldu acaba doktoruma da sormadım henuz
Sağol canım Allah razı olsun bakalım kaderde ne varsa onu yaşarız. Sen nasılsın sonuçlar belli oldu mi riskin vardıÇok şükür anne karnı tam bi bilinmezlik daha farklı şeyler demişlerdi şimdi ameliyat diyorlar belki de doğunca onada gerek kalmayacak dua edelim biz. Kendini üzerek hamilelik geçirme iyi düşün, iyi olsun
Sağol canım Allah razı olsunAyy Allah buyuktur en azindan sansi yuksek gin dogmadan neler dogar insallah sana cok dua ediuorum
Amin canım inşallahCanım benim gebeliğin sonlanmamasına çok sevindiim. İnş durumu hep iyiye gider Doğumdan sonra kalp ameliyatı olan bir sürü bebek tanıdım. Hepsi de gayet sağlıklı hayatlarına devam ettiler, koşup oynuyorlardı
Moralini yüksek tut, her şey yolunda gidecekk :)
Canımm Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallahh@damlasu14 canım yazamadım. Günaydınn . Dün konseye girdim ordan şehir hastanesine sevk edildim takip orda yapılacak. Mevcut durumla doğsun ameliyat edelim diyor doktorlar . Takip yapılacak durum kötüye giderse de gebelik sonlanacak . Bakalım şimdi bekliyoruz en iyi ihtimalle 1 ameliyat ile sağlığına kavuşur yavrum inşallah
Evet sağlık ocağı 21 ve 24. Haftalarda dedi banada. Doktoruna danış ama onlar daha farklı bir şey söyleyebiliyorGünaydın, tetanoz aşısı 2 doz olacakmışim sağlık ocağından öyle söylediler herkes öyle mi oldu acaba doktoruma da sormadım henuz
Amin canım inşallahCanımm Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallahh
Ben sağlık ocağının yazdığından memnun olmadım. Doktoruma tekrar yazdırdım oceon markasının iyi geldiKızlar merhaba bana magnezyum önerir misiniz dokdoruma da danışıp almak istiyorum bacak kramplarim başladı 17 haftalık hamileyim
Ihlamur, bal limonlu ılık su, tavuk suyu çorbası yanına soğanla birlikte yiyebilirsiniz :) Tarhana çorbası. Bunlar benim normalde hasta olduğumda tükettiğim şeylerKızlar 2 gündür fena gribi oğlumdan geçti sağolsun, ayaktayım ama geceleri uyku yok gündüz ztn aşıyı bile erteledi ebe ile konuştuk. Önerileriniz varsa alabilir malum ilaç kullanımıyoruz
Yaaa çok güzel bir duygu, biz henüz bsey almadık bir yandan taşınacagiz sıfırdan eve eşya alıyoruz sıra gelemedi henuz Ama ogrencilerimizden biri oyuncak bebek örmüş getirdi ağlamam geldi yine çok tatlı ya Bebeğimize ait ne varsa aglamama sebep oluyor bide detaylida fotosunu gördük ya bakıp bakıp seviyorum ordanKızlar odamız geldi:') Bilmiyorum erken miydi ama hem araya çok tatil girecekti hem de yurtdışında olursa erken gideceğimiz için hazır olması lazımdı. Dün kurduk odasını falan çok değişik bir duygu.
Yatağımız büyük 90x190 ona 1 yaşında falan geçer anca o zamana dek anne yanı ya da park yatak istiyorum.
Ufak ufak eşyaları da yerleştirip sürekli odaya girmece çıkmaca yapacağım sanırım:)
Bugün sabah çıkarken bile kendimi odanın ortasında sırıtırken buldum.
Herkesin sağ salim, bir avazda çocuğuna kavuşması için gece gündüz dua ediyorum kızlar <3
ilay çook güzel ya. "l" ve "y" sesleri güzel tınılıyor.Kızlar merhaba, kız bebis anneleri isim düşünmeye başladınız mı?? Benim aklımda senelerdir "ilay" ismi vardı ama son zamanlarda hangi arkadaşımın kız bebeği olsa isminin ilay olduğunu ögrendim. Hala bu isme sıcak bakıyorum ama sizler hangi isimleri düşünüyorsunuz? Belki fikir cikar :)
Magnimore en iyisiKızlar merhaba bana magnezyum önerir misiniz dokdoruma da danışıp almak istiyorum bacak kramplarim başladı 17 haftalık hamileyim
Limon ve bal yaptım devam ediyim. Çorbaları bugün yapıyım teşekkür ederimIhlamur, bal limonlu ılık su, tavuk suyu çorbası yanına soğanla birlikte yiyebilirsiniz :) Tarhana çorbası. Bunlar benim normalde hasta olduğumda tükettiğim şeyler
Bana da oyle geliyor. Cok naif bir tınısı var. Bir de aklımda "İnci" vardı fakat babası dahil cevremde kimse sıcak bakmayinca yine ilay'a yöneldim. :)ilay çook güzel ya. "l" ve "y" sesleri güzel tınılıyor.
ilay, liya, alya vb..
Biz Derinsu koyacağız insallahKızlar merhaba, kız bebis anneleri isim düşünmeye başladınız mı?? Benim aklımda senelerdir "ilay" ismi vardı ama son zamanlarda hangi arkadaşımın kız bebeği olsa isminin ilay olduğunu ögrendim. Hala bu isme sıcak bakıyorum ama sizler hangi isimleri düşünüyorsunuz? Belki fikir cikar :)