Elektrikli lansinıh var ikizlerden kalma çekimm gücü azalmış bebebao eller serbest aldım onunla sağıyorumH
Hangi sağma mak kullanıyorsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elektrikli lansinıh var ikizlerden kalma çekimm gücü azalmış bebebao eller serbest aldım onunla sağıyorumH
Hangi sağma mak kullanıyorsun canım
Kuzum bu mantıkla hergun yapsak artık mi oluyor her gün her sağımdaElektrikli lansinıh var ikizlerden kalma çekimm gücü azalmış bebebao eller serbest aldım onunla sağıyorum
Bende sizin tavsiyenizle almıştım bebebao çok işime yaradı. Bendede tekli lansinoh vardı ama çok üşeniyordum. Şimdi bebebaoyu hep yanımda tutuyorum emerken uyuduysa hemen takıyorum kalan sütü sağıyorum. Mama içerken, sağdığım sütü içerken sağıyorum. Stok yapamadım ama en azından mamayı azaltıyoruz. Rsv olduğunda sağdığım sütü buzluğa koydum sadece 3 ay içinde gribal enfeksiyon falan olursa vereceğim.Elektrikli lansinıh var ikizlerden kalma çekimm gücü azalmış bebebao eller serbest aldım onunla sağıyorum
Ben her defasında sürüyorum.Sürmemek mi lazımmış? Alerjik zaten hemen kızarıyor her yeriKızlar pişik için en hızlı çözüm ne? Hafif kızarık ve pütürlenmiş poposu. Normalde her açtığımda krem sürüyorum ama doktor her açtığında sürme dedi. Sürmeyi bıraktım 2-3 gün sonra başladı pişik. Prenses popoluyuz biraz![]()
Kimyasal sonuçta falan dedi. Valla sürcem artık. Kantaron yağı da sürüyorum şimdi bakalımBen her defasında sürüyorum.Sürmemek mi lazımmış? Alerjik zaten hemen kızarıyor her yeri![]()
Biz de kullanıyoruz ama her beslenmeden sonra değil. Sabah öğle akşam 3ml.Kızlar bu reflü şurubunu her beslenmeden sonra dediler de bana fazla geldi.Kullanan arkadaşlar nasıl kullanıyor
Ben günde bir iki kez sürüyorum. Pişik olmadı şükür. Biz hala günde 10 bez değiştiriyoruz belki. Azıcık çiş yapsa alıyoruz. Hametan krem işe yarıyor pişikte. Sarı olan. Mavi olan daha etkili diyorlar ama ben sarı almıştım.Kızlar pişik için en hızlı çözüm ne? Hafif kızarık ve pütürlenmiş poposu. Normalde her açtığımda krem sürüyorum ama doktor her açtığında sürme dedi. Sürmeyi bıraktım 2-3 gün sonra başladı pişik. Prenses popoluyuz biraz![]()
Valla ben de 3-4 kez sürmeye başlamıştım işte. Ondan önce her açtığımda sürüyodum. Biz de 8-10 bez civarı. Bazen daha fazla. Ama çok hassas teni. Ev çok sıcak diye kısa kollu body ile duruyo. Ana kucağının üzerine müslin seriyorum. Kolları müsline değiyo. Ona rağmen kızarık kızarık olmuş kol kenarları. Yandık yaniBen günde bir iki kez sürüyorum. Pişik olmadı şükür. Biz hala günde 10 bez değiştiriyoruz belki. Azıcık çiş yapsa alıyoruz. Hametan krem işe yarıyor pişikte. Sarı olan. Mavi olan daha etkili diyorlar ama ben sarı almıştım.
Tuna da öyle bembeyaz bide koltuk altları kızarmışValla ben de 3-4 kez sürmeye başlamıştım işte. Ondan önce her açtığımda sürüyodum. Biz de 8-10 bez civarı. Bazen daha fazla. Ama çok hassas teni. Ev çok sıcak diye kısa kollu body ile duruyo. Ana kucağının üzerine müslin seriyorum. Kolları müsline değiyo. Ona rağmen kızarık kızarık olmuş kol kenarları. Yandık yani![]()
Bende hafif kızarıklık.olursa hametan sürüyorum hemen geçiyor Sebamed vardı evde arada onu suruyom.bi sıraKızlar pişik için en hızlı çözüm ne? Hafif kızarık ve pütürlenmiş poposu. Normalde her açtığımda krem sürüyorum ama doktor her açtığında sürme dedi. Sürmeyi bıraktım 2-3 gün sonra başladı pişik. Prenses popoluyuz biraz![]()
Mavi olanı suruyom bende şuan ama sarısı bana daha iyi gelmişti sanki hemen geçiriyor kirmiziligiBen günde bir iki kez sürüyorum. Pişik olmadı şükür. Biz hala günde 10 bez değiştiriyoruz belki. Azıcık çiş yapsa alıyoruz. Hametan krem işe yarıyor pişikte. Sarı olan. Mavi olan daha etkili diyorlar ama ben sarı almıştım.
Oyy pek narin kiyamam.yavrum bizimkide aynı ya hemen yeni kizariyor bazen kıl oluyor alicam derken kıpkırmızı oluyorValla ben de 3-4 kez sürmeye başlamıştım işte. Ondan önce her açtığımda sürüyodum. Biz de 8-10 bez civarı. Bazen daha fazla. Ama çok hassas teni. Ev çok sıcak diye kısa kollu body ile duruyo. Ana kucağının üzerine müslin seriyorum. Kolları müsline değiyo. Ona rağmen kızarık kızarık olmuş kol kenarları. Yandık yani![]()
Canım etkisi 10 günde görülüyormuş sürekli yapmayı önermiyorlarKuzum bu mantıkla hergun yapsak artık mi oluyor her gün her sağımda
Canım oksizinc %40 çinko olanını kullanıyorum ben poğosunda biraz kızarıklık görsem sürüyorum normalde pişik kremi kullanmıyorum sadece kızarıklık olunca sürüyorum oksidini tek geçerim kremlerin içinde ama devamlı kullanılmıyor kızarıklık olunca sadece her bezi açmada sürmek deride inceletme yapıyormuşKızlar pişik için en hızlı çözüm ne? Hafif kızarık ve pütürlenmiş poposu. Normalde her açtığımda krem sürüyorum ama doktor her açtığında sürme dedi. Sürmeyi bıraktım 2-3 gün sonra başladı pişik. Prenses popoluyuz biraz![]()
Çok sevindim fayda sağlamasınaBende sizin tavsiyenizle almıştım bebebao çok işime yaradı. Bendede tekli lansinoh vardı ama çok üşeniyordum. Şimdi bebebaoyu hep yanımda tutuyorum emerken uyuduysa hemen takıyorum kalan sütü sağıyorum. Mama içerken, sağdığım sütü içerken sağıyorum. Stok yapamadım ama en azından mamayı azaltıyoruz. Rsv olduğunda sağdığım sütü buzluğa koydum sadece 3 ay içinde gribal enfeksiyon falan olursa vereceğim.
Poposunu vücut sampuani sabun ne kullaniliyorsa yikayip kantaron surmek cok iyi geliyor. Kizim cpk alerjendi hep kantaronla büyüdü. İki buçuk yaşında her türlü kizarikliga iyi geldi. Bir sise bile krem bitirmedik. Tavsiye ederim. Kimyasal ne de olsa kremlerKızlar pişik için en hızlı çözüm ne? Hafif kızarık ve pütürlenmiş poposu. Normalde her açtığımda krem sürüyorum ama doktor her açtığında sürme dedi. Sürmeyi bıraktım 2-3 gün sonra başladı pişik. Prenses popoluyuz biraz![]()
Bana fa biraz fazla geldi. Burada yazan arkadaşlar hep gunde dört kez yazdi en fazlaKızlar bu reflü şurubunu her beslenmeden sonra dediler de bana fazla geldi.Kullanan arkadaşlar nasıl kullanıyor
Havalandırmak sanırım en iyi gelen şey. Fito krem de toparlıyor. Bizim pişik ileri seviyeydi, iki krem daha vermişti (trosyd ve bactroban). Bezi gece uzun kalacağı zaman da vazelin sürmeyi tavsiye etti doktorumuzKızlar pişik için en hızlı çözüm ne? Hafif kızarık ve pütürlenmiş poposu. Normalde her açtığımda krem sürüyorum ama doktor her açtığında sürme dedi. Sürmeyi bıraktım 2-3 gün sonra başladı pişik. Prenses popoluyuz biraz![]()
Ben hiç sürmem. Eğer kızarıklık olursa sürüyorum.Ben her defasında sürüyorum.Sürmemek mi lazımmış? Alerjik zaten hemen kızarıyor her yeri![]()