• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    33
Bendede lökositler yüksek çıktı en son canım ama antibiyotik başlanacak derecede değil dedi doktor dediğin gibi bol su içmek lazım ..Vallaha progestana benim doktorum devam dedi artık ne karnımda yapacak yer kaldı iğneyi ne fitil kabul edecek vucüt. Yine apse yapmış bu fitil bendede sen kurtulmuşsun darısı bana. 13 cü hafta dolunca bende bırakacağım ..karın ağrısı içinde ayaklarını sıcak tut
Bende kanama yoktu bir buçuk aydır ondan bırak dedi 2 fün önce azaltarak bıraktım doktorum gereksiz yere kullanılması tehlikeli diyor bide ben kalçadan yapıyordum çok ağrıyor artık uyuyamıyorum hep kanıyordu bıraktım canım 🥰 sende bırakırsın inşallah rahatlarsın❤️

Amaan hiç gerek yok, riskli gebelik yaşıyorum zaten 😀 ufacık harekette ağrım oluyo onun için hiç düşünmedim sormadım da doktora, pazartesi gününü bi atlatsam bir şey yok, gayet iyisiniz dese sorarım belki 😀😀😀
Valla bende azcik iş yapsam agriyor heryerim korkudan sormadim bile 😂simdilik esimin sesi cikmiyo 6qy daha dayanirmi bilmem😂

Bende kanama yoktu bir buçuk aydır ondan bırak dedi 2 fün önce azaltarak bıraktım doktorum gereksiz yere kullanılması tehlikeli diyor bide ben kalçadan yapıyordum çok ağrıyor artık uyuyamıyorum hep kanıyordu bıraktım canım 🥰 sende bırakırsın inşallah rahatlarsın❤️
Kalçadan olanı karından yapılana göre çok daha yüksek doz . Benimde çok şükür lekem yok ama doktorum 12 ci hafta yı tamemen bitirelim ben içim rahat etsin istiyorum dedi. Bakalım artık zaten az kaldı son 14 iğne 20 felan fitil

Kalçadan olanı karından yapılana göre çok daha yüksek doz . Benimde çok şükür lekem yok ama doktorum 12 ci hafta yı tamemen bitirelim ben içim rahat etsin istiyorum dedi. Bakalım artık zaten az kaldı son 14 iğne 20 felan fitil
Evet canım ben 2 ampul birden vuruyordum 100 ml toplam baya ağırdı 5 gün azaltarak bıraktım

😂😂 riskli bir durumun yoksa sık olmamak şartıyla birlikte olabilirsin adamlar düz duvara tırmancak yazık gı
😂Benimki simdilik memnun halinden ilk gebelik oldugu icin😂ödü patliyo bisey olcak diye yeni yeni doktora soralim demeye başladi 😂😂ben utanirim sen sor dedim😂😂

Evet canım ben 2 ampul birden vuruyordum 100 ml toplam baya ağırdı 5 gün azaltarak bıraktım
Evet canım seninki cidden yüksekmiş ben 25 sabah 25 ml akşam yapıyorum . Birde bende kanama bozukluğu varya bence ondan dolayıda 12 de kesmeden devam etmem istedi . Hayırlı idrar yolu enfeksiyonu da herkeste bir çok hamilede oluyormuş bol su iç inşallah geçer

İlişki sonrası tuhaf ağrı bende de oluyor 🥲 portakal büyüklüğünde yumru gibi şişlik oluyor avucuma alıp okşuyorum ne tuhaf 😂
Evet evet benimde tamda anlatmak istediğim bu ilk gebeliklerimde böyle olmuyordur yani bebeğin nerde olduğunu bilmiyordum bile. Artık vücudumuz alıştımi ne 😅

Benim doktorum şu 12 ci haftayıda bir atlatında sonra birliktelik yaşayın dedi en son kontrolde . Ama rahim ağzı çok hassaslaştığı için. Lekelenme yaşaya bilirsin korkma dedi 🤣 dünde bir arkadaşla konuşuyorduk oda hamile en son ilişkiden sonra kanama oldu diyor . Ben bir korktumda benim eşim zaten benden korkak biz galiba doğuma kadar devam
Bizimk doktor sormasan hic bisey demiyor valla bende sormaya çekindim 😂

Kizlar eşinizle birliktelik konusunu doktorunuza sordunuzmu biz eşimle knka olduk resmen 😂😂
Dr özelikle uyardı sevişme yok sevişme yok diye 😂 dediğinden beri olmuyor ama ne kadar dayanabilir ki kocişde.

ben ilk gittigimde doktor su an bir risk gorunmuyor normal cinsel hayatiniza devam edebilirsiniz demisti. en son gittigimde tekrar sordum, yine devam edebilirsiniz dedi. kisiden kisiye degisir ama bence, kanama alani vs. risk yoksa durmak yok yola devam gibi anladim ben 😬
Bende bi sknti yok kanama yonunden ama doktorda hiç bilgi vermedi onla ilgili bu gttigimde sorayim bari sormasam bşy demiyo cunku.🙂

Bizimk doktor sormasan hic bisey demiyor valla bende sormaya çekindim 😂
Bizdede eşim sordu ama sonra da sanki zaten yapamayacağız önemli değil dedik 🤣 kanama oluyormuş ben çok korkarım benden çok eşim korkar zaten orada bebekmolduğu düşüncesi bile ona yetiyor 🤣

benim de bazen karnimda bir bolge semsert oluyor, korkuyorum bir sey mi oldu diye ama sonra muhtemelen normal bir surectir deyip devam ediyorum hayatima.

ayy surekli anlik korkma hissi geliyor bana; agri oluyor; bir sey mi oldu, batma oluyor; bir sey mi oldu, sertlesiyor; bir sey mi oldu?! ilk hamilelik, tecrubesizlik zormus. 😓
Benim en altta hani vajinanin yukarısı varya sert yeri. Oranın tam üstü. Bebek orda bazen kendini kabartıyor 😅 ikinci olunca birazda olsa insan salıyor ya çünkü zaten olacak olan oluyor.

Bizdede eşim sordu ama sonra da sanki zaten yapamayacağız önemli değil dedik 🤣 kanama oluyormuş ben çok korkarım benden çok eşim korkar zaten orada bebekmolduğu düşüncesi bile ona yetiyor 🤣
Ayy bizimkide cok korkak aman iş yapma aman şunu yapma darladi beni iyice bi dogursaydim o benden önce dogurcak 😂😂

Back
X