2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Air fryerde pratik herseyi yapabilirsin kebab kanat et ama corba kati seyler icinnzor tup tarzi biseybal canim

Zeynep hocaya mi gittin canim benim hocam kendiai ,benimde yarin canim seninnadinancooook sevindim yuzunkime benziyor

Benimde oyle saat 12 de bende korkuyorum acikcasi insallah guzel haberler aliriz

Emin olun kötü şeyler yaşıyoruz evet ama o acıyla hep dediğim şey rabbim kimseyi evladıyla sınama yani biz sizlere çok dua ediyoruz, sizde bizim için duanızı eksik etmeyin güzel haberler alalım çok ihtiyacımız var. Bir gün burada çok şükür bebeğim sağlıklıymış hiç bişeyi yokmuş yazabilme sevincini yaşatsın rabbim

Amin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Rabbim kimseye yaşatmasın

Kızlar buhar makinesi alan alacak olan var mı? Deerma diye bi marka var f300 modeli. Bir de weewell whc650 var. Bilginiz var mı acaba? Ya da farklı bir öneri

Zeynep hocaya mi gittin canim benim hocam kendiai ,benimde yarin canim seninnadinancooook sevindim yuzunkime benziyor
:) evet canım zeynep hocaya gittim. Sevdim doktoru gayet ilgiliydi . İnşallah iyi haberler alırsın sende canım. Ben eşime benzettim zeynep hocada öyle. Eşimde bana benzetiyo :) zeynep hocada daha etlencek kilo alcak o zaman daha da netleşir dedi . Sağlıkla gelsinler de gerisi mühim değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…