2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
ben anneme yapsam niye benden de mi sakladın derdi gönül koyardı valla
Benimki de koyacak muhtemel ama ben ona önceden söyledim bı daha sana söylemeyeceğim millete yayıyorsun dedim. O da tamam bana söylemeyin ben dayanamıyorum söylüyorum dedi buna rağmen bozulacak bana biliyorum.

Benim eşim de söyledi ama neyseki eşimin ailesi ketum nazara inanıyorlar kimseye söylemiyorlar ama bana da asla karışmıyorlar.
yok onlara kendi içlerinden kimseye söylemediler torun yokmu diyenlere bile yok dediler yanımda şok oldum ama çekirdek ailesi dışında teyzeleri vs de annesi gibi kalabalık bir sülale ondan onlar için normal her şeyleri hep birlikte oluyor ben onlara nazaran daha az kişili bi aileyim ondan bana öyle geliyor galiba ya ben bu süreçte aşırı alıngan oldum iyi de kötü de herşeye alınıyorum galiba

Sonraki kontrole ne zamana cagirdilar sizi?bana taa 25 Mart dedi 2li tarama zamanına kadar kontrol yok
Bana 1 ay sonra gel dedi doktor fakat ben ilk aylar bir sıkıntı olmadıkça gitme taraftari değilim ztn 4. Aya kadar beklerim Allah'ın izniyle tüm kan değerlerim iyi ztn kalp duyuldu kese var, farklı bir sıkıntı olursa mecbur acil giderim ztn

Çok normal sıkma canını her kafadan bı ses çıkacak illa. Hormonların da değişiyor bana kilo almışsın diyorlar ona bozuluyorum

Ara ara farklı günlerde bende de oluyor canım bir gün hiç bişeyim yok bir gün hasta gibiyim kalkamıyorum;(

Merhabalar, bugün keseyi gördük 5-6 haftalikmis kalp atışını haftaya duyarız insallah dedi, hipotiroidim 5.97 çıktı çok yüksekmiş neden geç kaldın bu kadar diye de gözümü korkuttu sağlık ocağında yaptırmıştım tahlili bı gün içinde de sonuç çıktı ama bekletiyorlar o yüzden değer yanlış çıkabilir diye okudum olabilir mi böyle bsey

Selam kızlar doktordan geldim alttan muayene de etti rahim ağzını felan kontrol etti Bi sıkıntı görünmüyor ama rahim ağzın çok hassas ondan kanama yapmış olabilir bak şuanda bile sızıntı şeklinde devam ediyo dedi ilişki yasakladı.
Bu şekilde kanamalardan zarar gelmez nezaman adet görür gibi kanama yaşarsan ozman sıkıntı olur dedi progestan alımı asla ama asla kanamayı durdurmaz sadece anneler onla bi tık kendilerini rahatlatiyorlar dedi (ilk cocugumda baya uzun süre kullanmıştım buarada ona rağmen kanamalarim vardi) ha tabi en önemlisi kalp atışları başlamış minigimin cok cok şükür Rabbime fakat doktorum acayip prensipli davranıyo ekranda gösterdi attığını 10 haftadan önce kalp atımı dinlemek bebek için sakıncalı ritmini bozabilir dedi (ilk cocugumda hep dinlemiştim bilemiyorum hangisi dogru) öyle işte güzel anneler sizler nasılsınız? İnş hersey yolundadır buarada belim ve kasiklarim cok ağrıyor sanki bende heran adet olacakmışım gibi hepimizin hakkında hayırlısı

Canım noluyo gül koklayinca gerçekten bilmediğim için soruyorum Bi sakıncası mi varmış ki?

Benim de ağrılarım var çok ve nefesim çok daralıyor ama ben anksiyete hastasıyım yani nefes darlığım büyük ölçüde ondan oluyo gebelikte anksiyeteyi tetikliyor zaten senin öyle bir durumun var mı?

Valla nazara da inanıyorum canım aynen öyle oluyor zaten. Sen ilgisiz davran he tamam de geç.
Bende nazara çok inanıyorum işte gectigimiz yil hamile kalinca daha testte görür görmez ailelere söyledik onlardan da tüm sülaleye yayıldı bianda nasi oldu bende anlamadım
sonra 9. Haftada boş gebelikten kürtaj oldum zor bi surecti yıpratıcı sonra çok pişman oldum keşke söylemeseydim die
çoğu kişi ilk 4 ay soylemiyomus çevresine nekadar doğru biliyorum ama busefer bende susmayı tercih edenlerdenim

Bende yaşadım aynı regli sancısı gibi ölüyordum dr.normal olduğunu söyledi bebek kendine yer açıyormuş

Selam kızlar 9 günüm kaldı. Geçen ay spirali çıkarttım bu ay kaçırma oldu bakalım beklyrm

Bende bilgilerim eklensin istiyorum buraya mı yazmam gerekiyor acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…