Kızlar günaydın. Grubunuzun talihsizi geldi. 3 gün önce hafif kanamam olduğunu yazmıştım. Doktora sorduğumda hiç gel falan bile demedi ped doldurcak kadar fazla değilse normal, rahim büyürken damar çatlamıştır falan dedi. Salı günü korkunç üzücü bir haber aldım arkadaşımın hamileliğiyle ilgili ve sanırım fazla üzüldüm. O gün nabzım 140’ın altına inmedi. Akıllı saat sürekli “otur yeğenim kendine gel” diyip durdu ama malum öğretmenlik oturmaya fırsatım olmadı. Evde hafif yatağa uzandım bir şeyler izleyecektim bir baktım nabzımı vücudumun her noktasında hissedebiliyorum. Şakasız dev bir atan kalptim öyle bir zonklama. Ve asla düşmedi nabzım. Delircem ama başımın ağrıması, kalbimin sürekli çarpması falan evde eşim de yok birkaç günlük iş seyahatinde, aldım anahtarı çıktım en yakın hastaneye. Dedim ben ölüyor olabilir miyim??? Ekg eko allah ne verdiyse baktılar. Taşikardi dediler. Dedim çok iyi tanıyı bulduk hadi bir de tedaviyi bulalım. Tansiyon 13.9 falan. Doktor dedi anemi olabilir, tiroit olabilir, olabilir de olabilir. Ama tam teşekküllü bir yere git dedi. Çıktım medicalparka gittim. Orada da eko ekg falan. Kardiyoloji evinden pijamasıyla geldi baktı. Sebep yok. O gün artık üzüntüden mi, stresten mi vücudum ölmeye karar vermiş
neyse çıktım geldim eve rapor yazdılar yat dinlen çarşamba dediler. Ben de dün sağdan sola soldan sağa full yattım. Dün gece rutin olarak 277372 çişime uyandım bir baktım kan. Ama diğerlerinden daha fazla, sildikçe geliyor. Şöyle boşluğa baktım, dedim bende daha fazla takat kalmadı. Napayım artık elimden geleni yapıyorum yani. Yattım uyudum. Şimdi kalktım, baktım çamaşırımda leke var ama daha da kan gelmiyor. Hayatı “amaaan” şeklinde yaşamaya karar verdim valla. Yarın doktorumla irutin kontrolüm var arada derim böyle oldu diye. Onun dışında artık kafama takmayacağım. Kafama taktıköa vücudumda bir şeyler oluyor.
Bu arada hareketleri de hissediyorum
geçen attığı şey tekme değil kafaydı sanırım kiii gene tüm bahtsızlığımla plasentam önde olmasına rağmen hissettim.
Kalan 4,5 ayda herkese akıl sağlığı ve sabır diliyorum canlarım:)