- Konu Sahibi kediannesibiri
- #14.241
Ahahaha hiç sorma o kadar emindim ki erkek olduğuna hiç şaşırmadım kız olsa şaşırırdimAaa nasıl erkek olur çok şaşırtıcı şaka bir yana sağlıkla gelsin canım gerçekten pipiler grubu olduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaha hiç sorma o kadar emindim ki erkek olduğuna hiç şaşırmadım kız olsa şaşırırdimAaa nasıl erkek olur çok şaşırtıcı şaka bir yana sağlıkla gelsin canım gerçekten pipiler grubu olduk
Ben 12 seans 4bine anlaştım canım bugün başladım hatta akşam yemeği ileBugün bir de bir diyetisyene yazdım. 2 kg önden gidiyormuşum. 6 hafta hiç kilo almamam iyi olurmuş. Sonrasında zaten almak gerekecekmiş bebeğe ve bana. Fiyatı çok yüksek geldi ama yaa. 10 seans 6.000 TL nedir ya da normal mi? Para algımız kaçtı.
Aminnn Evet öyle söyledi. Covid aşısına bile yaptır diyip tetenoza emin konuşmayınca haliyle tedirginim .Benimde 1 haziran ayrıntılı ultrasonum. Bakalım şeker yüklemesine bende aşırı karşı değilim gibi onun zamanı gelince onu da düşüneceğim covid aşısı bile ol tetanoza kararsızım mı dedi aaa çok şaşırdım cidden Çok değişik şeyler yaa Allah bebeklerimizi korusun
Bu ara erkekler yine atağa geçtiii. Erkek bebek büyütme konusunda aklım çok karışık yapabilir miyim nasıl olur falan diye düşünüyordum kara kara. O yolları da Allah'ın izniyle beraber yürüyeceğim inşallahKızlar bugün kontrolümüz vardı. Cinsiyeti öğrendik nihayet. Ikinci oğlumuz geliyor kediannesibiri
Online mı ismini mesaj atar mısın bilmiyorum burdan yazılması sorun olmuyorsa burdan da yazabilirsin:)Ben 12 seans 4bine anlaştım canım bugün başladım hatta akşam yemeği ile
Erkek çocuklar daha hareketli, insanı biraz yoruyorlar ama anneye de çok düşkün oluyorlar. Bende ikinci kız olsa diyordum ama nasipte yine erkek varmış. Allah hayırlı evlat eylesin hepsini. Hep beraber büyüteceğiz dediğin gibiBu ara erkekler yine atağa geçtiii. Erkek bebek büyütme konusunda aklım çok karışık yapabilir miyim nasıl olur falan diye düşünüyordum kara kara. O yolları da Allah'ın izniyle beraber yürüyeceğim inşallah
Ben kan verdim üçlü için daha sonuç almadım sadece kan aldı benden bir de rutin ultrason muayenesiMerhaba hanımlar 3lü test yaptıranınız var mı? Oğlumda ikili yaptırmıştım 3lü farklı mı oluyor aynı şekilde kan mı sadece
Kanda afp galiba öyle bir değere bakıyorlarMerhaba hanımlar 3lü test yaptıranınız var mı? Oğlumda ikili yaptırmıştım 3lü farklı mı oluyor aynı şekilde kan mı sadece
6 mı? Onlıne mi? İsmi ne söyle de gitmeyelimBugün bir de bir diyetisyene yazdım. 2 kg önden gidiyormuşum. 6 hafta hiç kilo almamam iyi olurmuş. Sonrasında zaten almak gerekecekmiş bebeğe ve bana. Fiyatı çok yüksek geldi ama yaa. 10 seans 6.000 TL nedir ya da normal mi? Para algımız kaçtı.
Güzel gelsin inşallah sonuç teşekkürlerKanda afp galiba öyle bir değere bakıyorlar
Hamilesin ne guzel.insanlar bunduygulari tatmak icin ne tedaviler goruyor bu grupta bende dahil neler yasadik biraksinlar seni mutlulugunu yasa ne fesat toplum olduk yaBende öyle düşünüyorum çünkü eskiye göre yeme oranım aynı iç karnım dardır belki ama gel gör insanlara anlat her şeyi kıyaslıyorlar...
Evet cansucum en azindan bu yatisimdan kendimi depresife sokmadim mutlu olmaya calisiyorum neyapalim herkesin yolculugu farkli cocuklarimizi saglikli alalim 37 yasinda anne olacagim hic uzmek istemiyorum yasadiklarimdan dolayi Allahbuyuktur emeklerimizin karsiligini verirNasıl oldun peki daha iyisin dimi ?
20. Haftadayiz biz canim dedigim gibi belkide ikinci gebelik oldugundandir benim kiYaaa kaçıncı hafta senin ben 18 deyim daha birini bile hissedemedim
Canim 1 haftadir evdeyim iyiyim sukur min hareket doktorumda oyle dedi kendimi mutsuz etmiyorum yatisimdna dolayi insallah yavrularimizi aliriz kucagimiza yolun yarisi bitti neredeyse herkes 6 aylik olacak insallahPınar canım nasıl oldun daha iyi misin
Canim bende tam bilmiyorum acikcasibende meraktan sordum benim neden kasilmam var rahimle sorun diye oda rahim yetmezligin yok dedinherseyinniyi dedi morelini sakin bozma dediRahim yetmezliği ne oluyor
Canim benimkide damarlandi estetik cerrahine sor sen bu durumu neolur neolmazKızlar 2. Doğumdan sonra gosguslerim çok sarktıgi icin silikon yaptırmıştım,birdaha çocuk olmayacağını düşünmüştüm şimdi göğüslerim hamilelikten iyice büyüdü son aylar patlayacak gibi olacaktır silikon emzirmeme engel değil az önce aynada bakarken bacakta oluşan varis gibi göğüsümde ki damarlar yemyeşil olmuş korktum acaba sizlerde olan varmi hormonlarla ilgilimi yoksa benim slikonlarla ilgili bir durummu