- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #13.961
Hamurlu bendede var herhalde nasil beslenmek lazim dun manti yedim yine sistim bendeAy sorma, sadece bir gün hamurlu bir şey yesem 1 hafta acısı çıkıyor berbat bir durum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamurlu bendede var herhalde nasil beslenmek lazim dun manti yedim yine sistim bendeAy sorma, sadece bir gün hamurlu bir şey yesem 1 hafta acısı çıkıyor berbat bir durum
Bende almadim canim yaa benim birde sorunlu geciyor korkuyoruz acikcasi bende Allah buyuktur izni ile 7 ayda baslayacagim bende eger benim boyle kasilmalar artarsa ben zaten evden cikamayacagim herhaldeAy kızım az emdi. İnşallah oğlum da az emmez bitmiyor ki dert. Daha kıyafet bile almadım ben hiç bir şey 20. Hafta bitiyor. Kızından kalan her şey var zaten 4 yıl önce almıştık eskimedi de. Bi kıyafeti kaldı onlarıda 7. Aya girince alırım
Hiç kötü düşünmemek lazım hem artık netten de söyleyebilirsin canım ufak ufak bayramdan sonra başlamak lazımBende almadim canim yaa benim birde sorunlu geciyor korkuyoruz acikcasi bende Allah buyuktur izni ile 7 ayda baslayacagim bende eger benim boyle kasilmalar artarsa ben zaten evden cikamayacagim herhalde
Ben de 160 boy 65 yakındım kaldığımda şimdi 69 olmuşum 80 e yakın doğururum benceKızlarr Ben de 160 boy 67 kilo. 63 ile başlamıştım 21. Hafta 4 kilo almışım iştahım aşırı açık hiç doymuyorum
Yaaa geçmiş olsun canım neden rapor alacaktın belki hastaydın ondan mi oldu acabaGünaydın kızlar, sağlık ocağına gitmiştim rapor almak için bayılmışım. Tansiyonum düştü sanırım, sağolsun baya ilgilendiler Daha önce bayılan var mı gebelikte? Ben hayatımda ilk defa bayılıyorum, umarım bir daha olmaz
Çok geçmiş olsunn, tansiyonun düşmüştür büyük ihtimallGünaydın kızlar, sağlık ocağına gitmiştim rapor almak için bayılmışım. Tansiyonum düştü sanırım, sağolsun baya ilgilendiler Daha önce bayılan var mı gebelikte? Ben hayatımda ilk defa bayılıyorum, umarım bir daha olmaz
Benim eltim bayılıyordu gebelik şekeri çıktı şekeri dengesizdi sürekliGünaydın kızlar, sağlık ocağına gitmiştim rapor almak için bayılmışım. Tansiyonum düştü sanırım, sağolsun baya ilgilendiler Daha önce bayılan var mı gebelikte? Ben hayatımda ilk defa bayılıyorum, umarım bir daha olmaz
Gebelik den önce ferritin 2 ye düşünce 3 doz damardan serum takviyesi almıştım, bana çok faydası olmuştu inşallah sizin içinde öyle olurHastanede raporla aldım demir serum ilacını. Bugün serum taktıracağım inşallah yükselir bebeğime kan olur
2 ye mi benimde 4 e düşmüş dünden beri çok üzülmüştüm. Teşekkür ederim inşallahGebelik den önce ferritin 2 ye düşünce 3 doz damardan serum takviyesi almıştım, bana çok faydası olmuştu inşallah sizin içinde öyle olur
Çok geçmiş olsun canım ben hamileliğimin en başında bayılmıştım ağrıdan kistim patlamıştı, seninki farklı bir durumdur ya tansiyon, ya kansızlık ya da diğer değerlerinde aşırı bir düşüş olabilir.Günaydın kızlar, sağlık ocağına gitmiştim rapor almak için bayılmışım. Tansiyonum düştü sanırım, sağolsun baya ilgilendiler Daha önce bayılan var mı gebelikte? Ben hayatımda ilk defa bayılıyorum, umarım bir daha olmaz
Hemoroid oluşturur kızçem ıkınmak iyi değilKabızlıkta afedersiniz ıkınmak zarar veriyor mudur bebeğe yaa. Bazen iyiyim bazende aşırı kabız oluyorum
Kasıklarım ağrıyordu geceden beri o yüzden işe gitmemiştim rapor alayım dedim, bayılmışım beklerken tansiyonum düşmüş küçük tansiyon 5tiBen de 160 boy 65 yakındım kaldığımda şimdi 69 olmuşum 80 e yakın doğururum bence
Yaaa geçmiş olsun canım neden rapor alacaktın belki hastaydın ondan mi oldu acaba
Tansiyonmuş küçüğü 5 olmuştu tuzlu su falan içirdilerBenim eltim bayılıyordu gebelik şekeri çıktı şekeri dengesizdi sürekli
Çok teşekkür ederim, evet tansiyonmuş size de geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canım ben hamileliğimin en başında bayılmıştım ağrıdan kistim patlamıştı, seninki farklı bir durumdur ya tansiyon, ya kansızlık ya da diğer değerlerinde aşırı bir düşüş olabilir.
Benim de 8e 5 olunca bayılacak gibi oluyorum 9 a 6 şimdi ayakta duruyorum bunla çok geçmiş olsunKasıklarım ağrıyordu geceden beri o yüzden işe gitmemiştim rapor alayım dedim, bayılmışım beklerken tansiyonum düşmüş küçük tansiyon 5ti
Ben tansiyonumu ölçüyorum 10 a 4.5 falan çıkıyor demek ki bünyeden bünyeye değişiyor çok geçmiş olsunTansiyonmuş küçüğü 5 olmuştu tuzlu su falan içirdiler
Fermuarlı zıbın aşırı kolay yenidoğan sık sık alt değiştirmede büyük kolaylık kızımda az vardı hep çıt çıtlı tulumdu sinir oldum fermuarlı 2 dk kesinlikle listeye eklenmeliHediye gelmedi de bana sanki bişi alsam erkenden bişi olursa Allah korusun üzülürüm baktıkça diye 7.aya kadar almıyorum bayram sonrası iyi aslında dediğin gibi başlayalım
Kesinlikle katılıyorum çıt çıt bir süre sonra deforme de oluyor ve çok uğraştırıyorFermuarlı zıbın aşırı kolay yenidoğan sık sık alt değiştirmede büyük kolaylık kızımda az vardı hep çıt çıtlı tulumdu sinir oldum fermuarlı 2 dk kesinlikle listeye eklenmeli