Herkese merhaba !!! Ay sonunda doya doya guzel haberler iyi yaziyor olacagim. Surekli grubu takip ediyordum ama hem etkilenmemek hem de etkilememek adina paylasamiyordum
9 haftalikken yuksek dusuk tehlikesi gecirdik bitti , 16 haftalikken influenza ya yakalandik bitti
Doktora her gittigimde bir poset ilac ve olumsuz bir suru haberle donuyordum ki dun gebelik boyunca gecirdigim en guzel doktor kontrolumuzdu. :3
Sonuc olarak oyle boyle 18 haftaya geldik, kizimiz oldukca saglikli ve sonunda bende tum mide bulantilarindan ve hastaliklardan kurtuldum masallah. Hersey yolunda artik sadece karda yururken kayip dusmemeye dikkat et uyarisi aldim
Bu doneme kadar 2.7 kilo aldim doktor senin icin uygun dedim, tum kilo da gobek bolgemde asiri tatli benden 1 ay onden giden gobek buyuklugum var sanki
kilo alimina bagli biraz bel agrisi olustu doktor masaji onerdi hemen ayni gun gittim ve inanilmaz iyi geldi.
Aklimizdaki tum sorulari da sordum, ama bizim doktor rus oldugu icin bizden biraz farkli dusunuyor olabilir
- bol meyve ve guzel beslenme onerdi, mumkun oldukca zorunlu kalmadikca ilac yok
- takviye sadece folik asit ve mag takviyesi ile devam ediyoruz
- eve bebegin kalbini dinlemek icin cihaz sakin alma hem heyecani kacmasin hem de cok basarili bir cihaz olmazsa kalp sesinin detayina takilir bosyere stres yaparsin dedi
- artik hareketleri hissediyorum ama uzun sure hissetmezsen sen hareket et ve birseyler ye bekle hareketini dedi, eger bu 24 saati gecerse beni ara beraber karar verelim dedi
- yeniden bir tarama yapmayacak riskler dusuk gorunuyor (fetal dna sonucuna gore )31 Mayis icin detayli ultrason randevusu verdi kediannesibiri , babasi mutlaka olsun bebeginin ilk dansini kacirmasin bence dedi
- ucuz iznimi sordum riske atma 6. ayda Turkiye biletini al dedi, o doneme kadar Rusya dayiz. Ama her sartta ucaga binmem icin raporu kendi yaziyor olacak.
- Bedensel temizlik icin agda ya da jilet yap dedi agda daha temiz ama aci esigin onemli dis bolgede dene eger yaparken canin yanmaz ve kendini kasmadigini hissedersen yaptir dedi. agda yaptirirken kendini kasik bolgeni kasmadigindan emin ol dedi
Aklima gelenler bunlar, biraz uzun oldu okuyan(sabreden) herkese tesekkurler