-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #13.561
Ben kendi doktoruma sormuştum ne zaman hissederim diye kendisi 20 22 haftalar arası hissedersin demişti. Şimdi bakıyorum herkes hissediyor bende tık yok ben hiç anlamıyorum yadaBen bazen sırtüstü uzanırken pıtır pıtır bir şeyler hissediyorum. Ama çok hafif bir his, böyle bir sürü minik baloncuk patlıyormuş gibi. Hani kolayı doldurunca minik baloncuklar patlar ya, öyle bir şey. Sürekli hissettiğim bir şey değil, iki üç günde bir falan ancakÖnce bağırsak hareketi sandım ama bebeği hissediyorsun dediler ben de bebek diyorum. Belki de değildir
Bu arada hep aynı noktada oluyor bu his, göbek deliğinin üç dört parmak altında.
Benim ikinci gebeliğim 17. Haftadayım hala yok. Öncekinde hissetmiştim sanki bu haftalarda. Değişiyor demekki anlamadımSelam kızlar, ilk gebeligini yaşayanlar bebek hareketlerini nasil hissediyorsunuz? Ben hala hiç hissedemedim yada ayırt edemiyorum anlamıyorum. 19 haftadayim bu arada
Ya o kadar belli belirsiz bir his ki o sebeple bağırsak hareketi sanıyor olabilirsiniz. 20.haftadan sonra daha net olur galiba.Ben kendi doktoruma sormuştum ne zaman hissederim diye kendisi 20 22 haftalar arası hissedersin demişti. Şimdi bakıyorum herkes hissediyor bende tık yok ben hiç anlamıyorum yada
Offf size de cok geçmiş olsun cok ağır atlatmışsınız. Eğer yarın şiddetlenirse bende gidicemBundan 3 hafta önce, mide bulantısı, ateş, üşüme, alt karın ağrısı ve şiddetli kas ağrısıyla acile başvurdum cpr 27 çıktı, kendi doktoruma ulaşınca antibiyotik başladı, bol su ve 1 haftalık antibiyotik tedavisiyle toparladım. Antibiyotik olarak Aksef 500 mg kulandım, gebelik kategorisi B’ydi. Eğer canın acıyorsa, evde geçmesini bekleme doktorunun dediği gibi hastaneye/sağlık ocağına başvur. Çünkü antibiyotik tedavisi olmasaydı 3. gün ayağa kalkmaya başlayamazdımmmgeçmiş olsun
Canim benim medilife da perinataloga gidiyorum cok memnunumKızlar ben bugün doktor kontrolüne gittim. Her şey yolunda çok şükür bir sıkıntı yok. Yalnız doktorla saçma sapan bir şey yaşadım sinirlerim bozuk ağlıyorum 2 saattir. Değiştiricem doktoru. Beylikdüzü Bahçeşehir esenyurt bölgesinde gittiğiniz ve memnun kaldığınız bir doktor var mı.
Eşin haklı canım bişi yoktur Allahın izni ileValla kuzum bugun söylemesi ayıp yesilmercimek yedim gaz yapti bebek mi gaz mi cok bilemiyorum ama rahat olmaya calisiyorum esim de bisey yoktur kendini dinleyip durma diyor
Sanırım zeynep ismi değil mi. Genç bir kadın. Detaylı ultrason için ona gitmeyi düşünüyorum. Doktorumla olan sorunumu hallettim canım teşekkür ederimCanim benim medilife da perinataloga gidiyorum cok memnunum
Öyle gerçekten, ben ilçedeyim. Doktorum Azeri ve anlaşamıyoruz. Detaylı açıklama yapmıyor. Dinlen bile demedi. 2 tane yazmış iğneyi ne sıklıkla yaptıracağımı bile Ben kendi imkanlarımla öğrendim. Doktor inanılmaz önemli..
Ben de kullanıyorum kan sulandırıcı ben de 10 gün keseceğim. 10 gün sonra prof'a randevum var bıktım devletteki doktorlardanAllah iyi doktorlarla karşılaştırsın hepimizi Bir de yazmayı unutmuşum ben hem coraspin hem oksapar kullanıyorum. İlk kanama alanım oluştuğunda doktor 3 gün coraspin'i kesmişti. İkincisi büyük olduğu için 1 hafta kesti. Sonra tekrar kullanmaya başladım.
Ben de ilk kez 19+larda hissetmeye başladım. Bunu tanımlayabilecek en iyi şey gerçekten "pıtpıt"Selam kızlar, ilk gebeligini yaşayanlar bebek hareketlerini nasil hissediyorsunuz? Ben hala hiç hissedemedim yada ayırt edemiyorum anlamıyorum. 19 haftadayim bu arada
Ben de benim doktorum beni 2 haftada bir çağırıyor çok sık gidiyorum diye düşünüyordum. Arkadaşım ayda bir gidiyor çünkü. Hatta bu gidişimde neden bu kadar çok çağırıyorsunuz diye soracaktımBen öyleyim. 1 ay dayanıyorsan iyi. Doktorumu haftada bir gel rahatlarsın dedi diye çok seviyorum. Haftada bir gittim hep. En son biraz dayanmaya çalış dedi. Şimdi cumartesi gidicem 2 hafta oldu benim için büyük gelişme
Selam kızlar, ilk gebeligini yaşayanlar bebek hareketlerini nasil hissediyorsunuz? Ben hala hiç hissedemedim yada ayırt edemiyorum anlamıyorum. 19 haftadayim bu arada
Bas donmesi bendede var canim sanki hep deprem oluyormus gibi bende 19+3um suandaKızlar günaydın , bir şey soracağım , sizde de baş dönmesi tansiyon düşüklüğü oluyor mu ? 18+4 oldum bugün baya sersemlik yaptı :/
Evet kesinlikle 2 3 gundur cok hareketliyim hic bisey anlamadim korkttum harekette anlasilmiyorMerhaba, ben tamam artık bu bebek hareketi dediğim hareketini geçen hafta (21. haftaydı) ancak hissettim. :) Sonrasında birkaç gün olmadı vs. Bu haftalarda zaten öyle takip edilebilecek düzeyde hissedilmiyor. Bir de genelde dinlenme modundayken hissediyorum. Gün içinde hareket halindeyken de anlaşılamayabiliyor bence. Özellikle ilk gebeliklerde 24. haftayı bile bulabiliyormuş içinizi ferah tutun. Bir de plasentanın konumu da biraz etkileyebiliyor. Belki rahmin ön duvarına konumlandı ise o da bir tık hissetmeyi geciktirebiliyor. :)
Beni yapmiyor sen riskli gebeliksin dedi hadininsallah sifa olur bizlerde olmadik insallah aksilik olmazkızlar iyi akşamlar, tetanozu oldum 7 8 saat önce falan. Herhangi bir yan etki görmedim, sol kolumdan yaptı sadece kolum ciddi şekilde ağrıyor hafifte şişti, bir ağırlık hissediyorum böyle olacağını söylemişti hemşiremiz zaten. Henüz yaptırmayanlar için yazmak istedim
Ben gezinti canim kontrolum vardi doktor serbestsinndedi biraz gezdimP PINAR OGUZ bir süredir yazmadın yolunda her şey değil mi?
22 haftada benim taramam var 4 haziranda bakalim diyecekmi erkek benimkidwKızlar erkek bebek bekleyip de bebeğinde böbrek genişlemesi yaşayan var mı. Rutin kontrolde doktorum böbreklerden birinde genişleme olduğunu ama çoğu erkek bebekte bu durumun görüldüğünü ve geçici olduğunu söyledi. Benzer bir durum yaşayan var mı