2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Ben kendi doktoruma sormuştum ne zaman hissederim diye kendisi 20 22 haftalar arası hissedersin demişti. Şimdi bakıyorum herkes hissediyor bende tık yok ben hiç anlamıyorum yada

Ben kendi doktoruma sormuştum ne zaman hissederim diye kendisi 20 22 haftalar arası hissedersin demişti. Şimdi bakıyorum herkes hissediyor bende tık yok ben hiç anlamıyorum yada
Ya o kadar belli belirsiz bir his ki o sebeple bağırsak hareketi sanıyor olabilirsiniz. 20.haftadan sonra daha net olur galiba.

Offf size de cok geçmiş olsun cok ağır atlatmışsınız. Eğer yarın şiddetlenirse bende gidicem

Canim benim medilife da perinataloga gidiyorum cok memnunum

Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın hepimizi Bir de yazmayı unutmuşum ben hem coraspin hem oksapar kullanıyorum. İlk kanama alanım oluştuğunda doktor 3 gün coraspin'i kesmişti. İkincisi büyük olduğu için 1 hafta kesti. Sonra tekrar kullanmaya başladım.

Ben de kullanıyorum kan sulandırıcı ben de 10 gün keseceğim. 10 gün sonra prof'a randevum var bıktım devletteki doktorlardan

Selam kızlar, ilk gebeligini yaşayanlar bebek hareketlerini nasil hissediyorsunuz? Ben hala hiç hissedemedim yada ayırt edemiyorum anlamıyorum. 19 haftadayim bu arada
Ben de ilk kez 19+larda hissetmeye başladım. Bunu tanımlayabilecek en iyi şey gerçekten "pıtpıt" Gebeliğinizin ilerleyişi, bebeğin büyüklüğü ve bebeğin pozisyonu gibi durumlara göre daha erken veya daha geç hissedilebiliyor. Ultrasonda keyfi yerinde görünüyorsa dert etmeyin, yakında hissedersiniz.

Ben de benim doktorum beni 2 haftada bir çağırıyor çok sık gidiyorum diye düşünüyordum. Arkadaşım ayda bir gidiyor çünkü. Hatta bu gidişimde neden bu kadar çok çağırıyorsunuz diye soracaktım ama şu yönden iyi insan gidip görünce bir rahatlıyor, öbür türlü bir ağrı oluyor bir şey oluyor vesvese başlıyor. Geçen doktorum da ben sormadan bak böyle böyle olursa endişelenme tribe girme normal süreçler diye ama işte ana yüreği

Selam kızlar, ilk gebeligini yaşayanlar bebek hareketlerini nasil hissediyorsunuz? Ben hala hiç hissedemedim yada ayırt edemiyorum anlamıyorum. 19 haftadayim bu arada

Merhaba, ben tamam artık bu bebek hareketi dediğim hareketini geçen hafta (21. haftaydı) ancak hissettim. :) Sonrasında birkaç gün olmadı vs. Bu haftalarda zaten öyle takip edilebilecek düzeyde hissedilmiyor. Bir de genelde dinlenme modundayken hissediyorum. Gün içinde hareket halindeyken de anlaşılamayabiliyor bence. Özellikle ilk gebeliklerde 24. haftayı bile bulabiliyormuş içinizi ferah tutun. Bir de plasentanın konumu da biraz etkileyebiliyor. Belki rahmin ön duvarına konumlandı ise o da bir tık hissetmeyi geciktirebiliyor. :)

Evet kesinlikle 2 3 gundur cok hareketliyim hic bisey anlamadim korkttum harekette anlasilmiyor

Beni yapmiyor sen riskli gebeliksin dedi hadininsallah sifa olur bizlerde olmadik insallah aksilik olmaz

22 haftada benim taramam var 4 haziranda bakalim diyecekmi erkek benimkidw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…