Oturur napalım yeterki sağlıkla büyüsünler bu günlerde geçecek nasıl olsa bebekliklerini özlüycez, beslenme sorunu çözsek şöyle hergün biri yemek yapsa bizde rahat süt veririz yemek yapmaya bile fırsat yok ayrıcaca o gaz yapmasın yeme bu şöyle olur yeme içimiz kurudu
Bebeğin kilosuna göre mama tamamen kesilebilir de ama şu an cesaret edemiyorum ikinci ay kontrolünde bakacağız. Bir aylık olduğunda 60’a çıkardık 40 günden sonra da 90’a (doktor kontrolünde)
Bebeğin kilosuna göre mama tamamen kesilebilir de ama şu an cesaret edemiyorum ikinci ay kontrolünde bakacağız. Bir aylık olduğunda 60’a çıkardık 40 günden sonra da 90’a (doktor kontrolünde)
Bebeğim bazen çok arandığı ve sütümün olmadığı zamanlar oluyor burada hep 40 cc verdim 60 cc verdim doymuyor bebeğim yazıları dolaşıyor emin olun bu da insanı yoruyor üzüyor kaç kere dedim acaba benim sütüm yetiyor mu mamaya başlasam mı vs diye insan yetersiz hissediyor. Ama pes etmedim sağdım ve hayır emme refleksiyle aranıyor her zaman diyip sakinleştim forma ne zaman girsem hep aklımda soru işareti oluşuyor mama versem mi sütüm yetiyormmu diye. Ben mama veriyorum ne güzel şunun sütü yetiyor Aa bu sadece anne sütü veriyor diye üzülen varsa üzülmesin ben tek anne sütü veriyorum ama ben de durmadan bu bunalıma giriyorum her şeyin içi çok farklı Allahtan kontrollerde kilo takiplerine göre geri rahatlıyorum. İnsan insandan çok etkileniyormuş gerçekten bunu anladım bu süreçte