2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Selam kızlarrr, bugün kontrolüm vardı 16 haftalık olmuş gayet iyi çok şükür 14 cm 140 grammış, cinsiyeti de erken öğrenmiştik ama doktor değişmedi pipisi hala duruyor dedi Ek olarak folikasite devam edebilirsin dedi ve D vitamini demir ilacı verdi.
Bu demir ilacı kabızlık yapıyor mu bilen var mı? Bende zaten hali hazırda bir kabızlık var Buda hepten artırmasın ya

kediannesibiri isim büyük ihtimal Rüzgar Efe olacak canım. Detaylı içinde 13 hazirana randevu aldım ücret 3500 tl. Geçen hafta ve bu hafta dr un detaylıya başladık dedi. Baya her şeyine bakiyor. 2 hafta sonra gel dedi. Ben %90 detayli herseyine bakacağım ama kalp problemlerini çok detayli göremiyorum dedi özel bir uzmanlık gerektiriyor dedi. Benim içim rahat kontrol ediyor olacağım ama başka bir dr a daha yönlendirdi hem raporda yazsin diye.

Tüm demir ilaçları maalesef kabızlık yapıyor

Şu beşik
Ben beşik olarak bunu aldım ya. Bir de park yatak alacağım asıl uzun süre kullanacağımız ve yatak odasında olacak olan o. Ama eve gelen gidenleri yatak odasına sokmak istemiyorum o yüzden kendi odasında da şık duran uygun fiyatlı bi beşiği olsun istedim. Yeterli olur umarım. Link vermişimdir umarım. Ebebek crip 2 diye geçiyor, baby plus

Aman ya link olmamış şöyle göstermeye çalışayım

Açamadım canısı linki

Selam kızlar dün kontrole gittim bebeğim iyi çok şükür fakat doktorumun katı kurallarından dolayı o kadar strese girdim ki tüm günüm ağlamakla geçti. Meyve ağzıma sürmeyecekmişim, tatlı yok, tuzlu yok, ekmek yok, yağlı yok sebze, et, yoğurt dışında hiçbir şey yememem gerekiyormuş. Bu durum bana çok yük oluyor, ne yesem kendimi çok kötü hissediyorum. Öyle şekerim falan da yok sadece bebeğim 2 hafta önden gidiyor ben de öyle çok kilo almadım. Ne zaman öne geçse bebeğim yedin dimi yine börekleri, hamurları, meyveleri diyerek psikolojik baskı yapıyor. Artık hormonlarımdan mı alınganlığımdan mı bilmiyorum kontrolden beri ağlıyorum Sizce doktorumu değiştirmeli miyim? Sizin de doktorunuz böyle katı kurallar koyup sizi azarlıyor mu?

Benim de ilk gebeliğim doktoruma sordum. Devlette doğum yapmayı düşünüyorsan öneririm ama özelde doğum yapacaksan gerek yok içine nasıl siniyorsa dedi. Ben de yaptırmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…