- 26 Temmuz 2023
- 1.434
- 1.677
- 30
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #13.121
Ayrıntılı için özel hastaneyi aradım radyoloji uzmanı ayrıntılı ultrason yapıyormuş 5000 tl dediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa ne kadar pahalı, ben bayrampaşa kolan hastanesine gidiyorum, perinatoloji için 2000 tl dedilerAyrıntılı için özel hastaneyi aradım radyoloji uzmanı ayrıntılı ultrason yapıyormuş 5000 tl
Ayrıntılı için özel hastaneyi aradım radyoloji uzmanı ayrıntılı ultrason yapıyormuş 5000 tl dediler
Arada 1 hafta olması normal mı bilmiyorum ama 1 hafta 1 gün ilerden gidiyorkediannesibiri sat'a göre 15+2 ydim bugün. Özel hastaneye geldim. 16+3 ölçtü doktor. Oğlumuz olacak inşallah her şey yolunda çok şükür
Perinatoloji bakması gerekmiyor mu ayrıntılıya birde radyoloji diyince kafam karıştı açıkçası cokta bilmiyorumAaa ne kadar pahalı, ben bayrampaşa kolan hastanesine gidiyorum, perinatoloji için 2000 tl dediler
Tüm demir ilaçları maalesef kabızlık yapıyorSelam kızlarrr, bugün kontrolüm vardı 16 haftalık olmuş gayet iyi çok şükür 14 cm 140 grammış, cinsiyeti de erken öğrenmiştik ama doktor değişmedi pipisi hala duruyor dedi Ek olarak folikasite devam edebilirsin dedi ve D vitamini demir ilacı verdi.
Bu demir ilacı kabızlık yapıyor mu bilen var mı? Bende zaten hali hazırda bir kabızlık var Buda hepten artırmasın ya
Ben yaptıracağım mutlaka, bence önemliKafam karıştı kızlar, annem ben dahil 3 çocuğunda da vurdurmuş bence yaptır diyor, doktorum yaptır diyor. Şu an 19+3’teyim haftaya sağlık ocağına tetanoz için gideceğim ama tereddütte kaldımm
Bende hiç olmadı osende kullanıyorum epeydirTüm demir ilaçları maalesef kabızlık yapıyor
Şu beşik
Ben beşik olarak bunu aldım ya. Bir de park yatak alacağım asıl uzun süre kullanacağımız ve yatak odasında olacak olan o. Ama eve gelen gidenleri yatak odasına sokmak istemiyorum o yüzden kendi odasında da şık duran uygun fiyatlı bi beşiği olsun istedim. Yeterli olur umarım. Link vermişimdir umarım. Ebebek crip 2 diye geçiyor, baby plus
Açamadım canısı linkiŞu beşik
Ben beşik olarak bunu aldım ya. Bir de park yatak alacağım asıl uzun süre kullanacağımız ve yatak odasında olacak olan o. Ama eve gelen gidenleri yatak odasına sokmak istemiyorum o yüzden kendi odasında da şık duran uygun fiyatlı bi beşiği olsun istedim. Yeterli olur umarım. Link vermişimdir umarım. Ebebek crip 2 diye geçiyor, baby plus
Normal, benim de son adet tarihime göre farklı, erken yumurtlama olmuştur.Arada 1 hafta olması normal mı bilmiyorum ama 1 hafta 1 gün ilerden gidiyor
Benim kızım da 1 hafta önden gitti sonra normal sürecini yakaladı bi sorun olmadı şimdiki bebeğimde öyle 1 hafta önden gidiyorArada 1 hafta olması normal mı bilmiyorum ama 1 hafta 1 gün ilerden gidiyor
Benim de ilk gebeliğim doktoruma sordum. Devlette doğum yapmayı düşünüyorsan öneririm ama özelde doğum yapacaksan gerek yok içine nasıl siniyorsa dedi. Ben de yaptırmayacağım.Evet ben de olumsuz ne olabilir fikrim yok ama herkes 2ye ayrilmis durumda savunanlar ve reddedenler olarak. Bebek kalbi durdugunu soyleyen anneler de okumustum korktum. Doktorum da sen bilirsin zorunlu degil diyince demekki cok da elzem degilmis dedim suan risk almayacagim