- 19 Temmuz 2023
- 1.280
- 2.120
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #13.161
Hayır pusetimizi ayrı alacağızPuseti var mı onun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır pusetimizi ayrı alacağızPuseti var mı onun
Radyoloji uzmanları da bakabiliyormuş canım, öyle duymuştum Belki işinin en iyisidir bilemiyorum sadece fiyat uçuk geldiPerinatoloji bakması gerekmiyor mu ayrıntılıya birde radyoloji diyince kafam karıştı açıkçası cokta bilmiyorum
Ama iyi kotu yorum yapmasi gerekmez mi hani senin icin iyi olur şu durumlara karşı korur vs gibi. Böyle bana bırakınca kararı yaptirmaya korktum açıkçasıDoktorunuz kararı size bırakmıştır çünkü başka bi şeyden kaynaklı bir sorun olursa ve siz aşı kaynaklı olduğunu düşünürseniz, doktora “siz aşı ol demiştiniz” gibi geri dönüşler istemiyorlar. Normal bence çoğu doktor ısrar etmiyor artık söylüyor ve size kalmış diyor.
Kesinlikle benimde ilk kriterlerimden biridir doktorun bana ters ters konuşmaması. Öyle muayenelerde resmen tutulup kalıyorum. Eğer ki çok aşırı sevmiyosan ve soğuduysan değiştir derimSelam kızlar dün kontrole gittim bebeğim iyi çok şükür fakat doktorumun katı kurallarından dolayı o kadar strese girdim ki tüm günüm ağlamakla geçti. Meyve ağzıma sürmeyecekmişim, tatlı yok, tuzlu yok, ekmek yok, yağlı yok sebze, et, yoğurt dışında hiçbir şey yememem gerekiyormuş. Bu durum bana çok yük oluyor, ne yesem kendimi çok kötü hissediyorum. Öyle şekerim falan da yok sadece bebeğim 2 hafta önden gidiyor ben de öyle çok kilo almadım. Ne zaman öne geçse bebeğim yedin dimi yine börekleri, hamurları, meyveleri diyerek psikolojik baskı yapıyor. Artık hormonlarımdan mı alınganlığımdan mı bilmiyorum kontrolden beri ağlıyorum Sizce doktorumu değiştirmeli miyim? Sizin de doktorunuz böyle katı kurallar koyup sizi azarlıyor mu?
Aşı karşıtı çok insan var tartışmaya girme ihtimaline karşı böyle yapıyorlar artık ben de hak veriyorum. Ben yaptıracağım bu arada çok önemli bir aşı olduğunu düşünüyorumAma iyi kotu yorum yapmasi gerekmez mi hani senin icin iyi olur şu durumlara karşı korur vs gibi. Böyle bana bırakınca kararı yaptirmaya korktum açıkçası
Ben şu Kraft in hem pusetli hem normal olanlisini almayı düşünüyorum baya iyi bugün gidip gördük de kendisini her özelliği var pratik bsey gibi geldiKızlar selam bebek arabası aldınız mı? Aldıysanız veya araştırıp almaya karar verdiyseniz marka önerisi yapabilir misiniz?
Fiyatı nasıl böyle ya ben çilek ten baktım 10 bin dediler 2-3 yasa kadar kullanilir dedi sallananiliyordu flnEki Görüntüle 3425931
Aman ya link olmamış şöyle göstermeye çalışayım
Çilek modellerini ben de çok beğendim ama 3-4 yaştan sonra alacağım, o zamana kadar park yatak kullanacağız sanırım. Bu beşik de evet çok uygun epeydir takibimdeydi. Odasında dursun diye aldım işte gelen giden onun içinde görsünFiyatı nasıl böyle ya ben çilek ten baktım 10 bin dediler 2-3 yasa kadar kullanilir dedi sallananiliyordu fln
Alarm kurdum ben, çalar çalmaz kalkıp yapıyorum yoksa unuturum hep. Siz de öyle yapın. Bir günle bir şey olmaz bence, endişelenmeyin.Kan sulandırıcı iğnemi vurmayı unuttum yaa ilk defa Nasıl unuttuysam öğlen vuruluyordum şimdi aklıma geldi. Coraspirinde içiyorum onu içicem şimdi. İnşallah sorun olmaz
Börek, hamur işi yiyince mi bebeğin gelişimi önde oluyormuş? Benim de önde oluyor hep ama hiç öyle bir şey demediler. Meyve yemeden vitamini nereden alacakmışsınız? Hatta bana günde iki porsiyon meyve, ara öğün olarak kuruyemiş, yoğurt, süt falan demişti doktorum.Selam kızlar dün kontrole gittim bebeğim iyi çok şükür fakat doktorumun katı kurallarından dolayı o kadar strese girdim ki tüm günüm ağlamakla geçti. Meyve ağzıma sürmeyecekmişim, tatlı yok, tuzlu yok, ekmek yok, yağlı yok sebze, et, yoğurt dışında hiçbir şey yememem gerekiyormuş. Bu durum bana çok yük oluyor, ne yesem kendimi çok kötü hissediyorum. Öyle şekerim falan da yok sadece bebeğim 2 hafta önden gidiyor ben de öyle çok kilo almadım. Ne zaman öne geçse bebeğim yedin dimi yine börekleri, hamurları, meyveleri diyerek psikolojik baskı yapıyor. Artık hormonlarımdan mı alınganlığımdan mı bilmiyorum kontrolden beri ağlıyorum Sizce doktorumu değiştirmeli miyim? Sizin de doktorunuz böyle katı kurallar koyup sizi azarlıyor mu?
Benim baktığım model buydu içindeki her şey dahil 10 bin.Sizin attiginizin ayniis degl mi ya nasıl fark ediyor fiyat o kdrÇilek modellerini ben de çok beğendim ama 3-4 yaştan sonra alacağım, o zamana kadar park yatak kullanacağız sanırım. Bu beşik de evet çok uygun epeydir takibimdeydi. Odasında dursun diye aldım işte gelen giden onun içinde görsün
Hayır işin garibi ben öyle şeyler tüketmiyorum meyveyle de aram yok aslında ama bu şekilde tam yasak konması; canım çok istediğinde de mi hiç yemeyeyim dediğimde " niye canın istiyor biri yerse görürsen ister, markete de gitme " demesi gerçekten çok fazla canımı sıktı. Yeni doktor bakıyorum.İstanbul Anadolu Yakası önerileriniz olursa açığım.Börek, hamur işi yiyince mi bebeğin gelişimi önde oluyormuş? Benim de önde oluyor hep ama hiç öyle bir şey demediler. Meyve yemeden vitamini nereden alacakmışsınız? Hatta bana günde iki porsiyon meyve, ara öğün olarak kuruyemiş, yoğurt, süt falan demişti doktorum.
Ben çok kilo aldım. Şimdiye kadar azarlayan çıkmadı. Bu kontrolde belki kilona dikkat et diyebilir, bilmiyorum.
Sizi böyle strese sokuyorsa değiştirin doktorunuzu.
Benim doktor şeker çok önermiyoruz dedi bide protein baklagil ve yeşillik bide yoğurt ye dedi bol bol.Ne güzel olur keşke öyle beslenenilsem ama hem düzensiz hem de fastfood ağırlıkta ve şekerli şeyler canım istiyorHayır işin garibi ben öyle şeyler tüketmiyorum meyveyle de aram yok aslında ama bu şekilde tam yasak konması; canım çok istediğinde de mi hiç yemeyeyim dediğimde " niye canın istiyor biri yerse görürsen ister, markete de gitme " demesi gerçekten çok fazla canımı sıktı. Yeni doktor bakıyorum.İstanbul Anadolu Yakası önerileriniz olursa açığım.
Ben de doktorumla gorusmeden once yaptirmayi dusunuyordum ama biraz arastirinca bebek kalp durmasina sebebiyet veriyormuş o sekilde bebeğini kaybedenler cok olmus korktum 3 hafta sonra perinataloga soracagim bir deAşı karşıtı çok insan var tartışmaya girme ihtimaline karşı böyle yapıyorlar artık ben de hak veriyorum. Ben yaptıracağım bu arada çok önemli bir aşı olduğunu düşünüyorum
Perinatoloji bölümü yokmuş canımYapıyorlar, doktorun perinatolojiye kayıt açıyor sende sıra alıp gidiyorsun
Çok saçma. Ben durup dururken istiyorum mesela bir şeyler. Kimseden de görmüyorum. Garip garip konuşmalar yani. Evet bazı şeyleri yasakladılar ama onlar da paketli gıdalar, pizza, çiğköfte, az pişmiş et ve yumurta, sucuk salam sosis vb şeyler. Normali bu bence.Hayır işin garibi ben öyle şeyler tüketmiyorum meyveyle de aram yok aslında ama bu şekilde tam yasak konması; canım çok istediğinde de mi hiç yemeyeyim dediğimde " niye canın istiyor biri yerse görürsen ister, markete de gitme " demesi gerçekten çok fazla canımı sıktı. Yeni doktor bakıyorum.İstanbul Anadolu Yakası önerileriniz olursa açığım.
Özel hastane tek olduğu için birazda burda fiyatlar böyle uçuk rakabet yokRadyoloji uzmanları da bakabiliyormuş canım, öyle duymuştum Belki işinin en iyisidir bilemiyorum sadece fiyat uçuk geldi