- 2 Nisan 2018
- 411
- 1.078
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #13.021
Her gün gözlerimi şıpırdatacak bişey buluyorum çok şükürKızlar bugün kafamı dolaba çarptım diye yarım saat ağladım ben mi böyleyim sizde de duygu atakları oluyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her gün gözlerimi şıpırdatacak bişey buluyorum çok şükürKızlar bugün kafamı dolaba çarptım diye yarım saat ağladım ben mi böyleyim sizde de duygu atakları oluyor mu
Ben de 12 Haziran’da gideceğimGünaydın kızlar güncellemeleri bekliyorum.
Bu arada detaylı ultrason a kimler randevu aldı ne zaman gideceksiniz
Ben de değiştirdim 19.haftayı, 21+1de gidicem inşallahGünaydın kızlar güncellemeleri bekliyorum.
12 Haziran benim evlilik yıldönümüm ben de 13 Haziran'da gideceğimBen de 12 Haziran’da gideceğim
Canım bende 31 mayısa aldım bakalımGünaydın kızlar güncellemeleri bekliyorum.
21+5Günaydın kızlar güncellemeleri bekliyorum.
Canımm günaydınn güncelleme yapmak için can atıyorum ama bugün yine göstermedi doktor anlamadı anlayan var mı kordon vardı bacak arasında doktor kararsız kaldı arkası dönüktüGünaydın kızlar güncellemeleri bekliyorum.
31 mayısta gideceğim insallah, 22+4 haftalıkken randevu aldım üniversite arastırma hastanesinde kendi doktorum önerdi. 705tlGünaydın kızlar güncellemeleri bekliyorum.
Bende bugün soracaktım unuttum ben geçen sene oldum tetanoz hiç olmak istemiyorum korkuyorum açıkçası etkisinden kafam allak bullak sezaryen olacağım olmam da gerekir mi bilmiyorum olursam 30. Haftadan sonra olurum galiba bizimlede paylaştığın için teşekkür ederizKızlar doktoruma bugün tetanoz aşısını sordum. Düşük riski olmayan gebelerde hicbir sorun yaşanmıyor ama sana kalmış ister yaptır ister yaptırma zorunlu degil dedi. Burda ve internette de bir sürü olumsuz yorum okudum korktum açıkçası risk almak istemiyorum. Doktorum önemli olsa mutlaka yaptır vs derdi
Evet kuzum 30. Haftadan sonra yaptirmak daha mantikli sanirim olusabilecek risklere karsi. Suan yaptirmayi dusunmuyorum cunku doktorum bana birakti karari, zorunlu degil dedi sorumluluk almak istemedi yaniBende bugün soracaktım unuttum ben geçen sene oldum tetanoz hiç olmak istemiyorum korkuyorum açıkçası etkisinden kafam allak bullak sezaryen olacağım olmam da gerekir mi bilmiyorum olursam 30. Haftadan sonra olurum galiba bizimlede paylaştığın için teşekkür ederiz
Doktora bugun cok agliyorum, çok gerginim aglamak bebege zarar verir mi dedim, hormonlardan o, bebege zarar vermez hicbisey olmaz sen kendini uzmus olursun dediHer gün gözlerimi şıpırdatacak bişey buluyorum çok şükür
Gerçekten çok kafam karışıktı doktorunun böyle demesi beni çok rahatlattıEvet kuzum 30. Haftadan sonra yaptirmak daha mantikli sanirim olusabilecek risklere karsi. Suan yaptirmayi dusunmuyorum cunku doktorum bana birakti karari, zorunlu degil dedi sorumluluk almak istemedi yani
13.haftadan beri Regenesis Max kullanıyorum.Kızlar ancak benim dememle doktorum takviye yazdı çünkü kasılmalar çekilmez hala geldi
Gyno Ferro Sanol
Magvıtal
birde takviye olarak Regenesis Max verdi daha almadım size sormak istedim kullanan var mı bunlardan birini