2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Bu enfeksiyon için annem iç çamaşırlarını ütüle kızım dedi giymeden hemen önce size de söyleyeyim dedim belki işe yarar korur ben 2 seferdir ilaç kullanıyorum bu enfeksiyon belası yüzünden bir deneyeceğim bakalım
ben şöyle yapıyorum; 60 derecede sadece iç çamışırlarım olacak şekilde çalıştırıyorum. deterjan yerine babyme granül sabun kullanıyorum. sonrasında kurutma makinesinde kurutuyorum. iç ağ kısmına nioli yağı denen bir şey aldım ondan sürüp öyle katlayıp dolaba koyuyorum. duruma göre günde 1 ya da 2 kere iç çamaşırı değiştiriyorum. genelde gün aşırı duş alıyorum, evden çalıştığım için dışarı çıkıp terlemiyorum da. hala sorun devam :KK43:

Ben hindstan cevizi yağı sürüyorum şuan yine bu sitede bir paylaşımda görmüştüm kakao yağı ve badem yağı da yazıyordu ama o 2sini hiç bilmiyorum ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum soğuk sıkım olması önemli özellikle sabah akşam ve duşlardan sonra bir de kaşımayın diyorlar karnımız büyüdükçe
Doktorumda bunları önerdi. Peki kıyafetlere yağ değiyor mu.

Kızlar selam. Çatlak yağı veya kremi kullanmaya başladınız mı. Ben şimdiden başlayım diyorum. Ama doktorum kimyasal olduğu için kreme izin vermedi. Kendin hindistan cevizi yağı veya badem yağı al kullan dedi ama oda acaba elbiselere bulaşır mı diyorum.
Ben hindistan cevizi yağı ve kantaron yağı kullanıyorum bulaşmıyor kıyafete benim

ben şöyle yapıyorum; 60 derecede sadece iç çamışırlarım olacak şekilde çalıştırıyorum. deterjan yerine babyme granül sabun kullanıyorum. sonrasında kurutma makinesinde kurutuyorum. iç ağ kısmına nioli yağı denen bir şey aldım ondan sürüp öyle katlayıp dolaba koyuyorum. duruma göre günde 1 ya da 2 kere iç çamaşırı değiştiriyorum. genelde gün aşırı duş alıyorum, evden çalıştığım için dışarı çıkıp terlemiyorum da. hala sorun devam :KK43:
Oyy oy kaderimiz gibi çekeceğiz galiba bunu ama doğumdan önce de bitmesi lazımmış enfeksiyon zararlıymış bebeye

Kızlar selamlar hepinize
Size birsey danisacagım benim gibi olan var mı? Doktorumu bilgilendirmelimiyim bilemedim
Biraz fazla ayakta kalinca hareket edince son bir haftadır bu durum vajinamda ağrı baskı ve kasiklarim da ağrı var ilk gebeligimde kasiklarimda ağrı olmuştu ama vajina da baskı ağrı bukadar erken haftalarda hiç hissetmedim normal mi ki? Aynı durumda olan var mı benimle?
Aynısını yaşıyorum 2 gündür yaa tanımlayamadığım için yazamamıştım. Bendede baskı hissi var bazen rahatsız edici. Bende haftasonu sorucam normaldir umarım

Kizlar ya ilk defa elimle bebek hareketini hissettim sanirim. Yani %99 eminim cunku cok farkli bir hareket ve histi. Cok heyecanlandim, sizinle de paylasmak istedim. ❤️
Yaaa darısı bize inşallaaaaahhh 😍😍 kaç kilosun ayıptır sorması. Yani zayıflar mı önce hisseder diye merak ettiğim için soruyorum. Bir de ilk gebelik mi?

Ben hindstan cevizi yağı sürüyorum şuan yine bu sitede bir paylaşımda görmüştüm kakao yağı ve badem yağı da yazıyordu ama o 2sini hiç bilmiyorum ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum soğuk sıkım olması önemli özellikle sabah akşam ve duşlardan sonra bir de kaşımayın diyorlar karnımız büyüdükçe
Bi arkadaşım badem yağı kullandı aşırı kıllanma yapıyor demişti

X