- 9 Aralık 2023
- 859
- 1.008
- 34
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #12.181
SalatalıkGünaydın kızlar
Bugün yediğiniz ilk şey bebeğinizin ismi olsa ne olurdu ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SalatalıkGünaydın kızlar
PankekGünaydın kızlar
Coco Star En sağlıksız beslenen benim sanırımGünaydın kızlar
Tuzlu SalatalıkGünaydın kızlar
PeynirGünaydın kızlar
Yapıyorlar ama sanırım belli saatlerde açılıyır. Ben özel hastane takipli olmama rağmen ikili testimi devlet hastanesinde yaptırdım o kadar ilgililerdi ki çok çok memnun kaldım. Tüm görselleri videoları da e nabıza atıyorlar. Aşırı keyifliydiKızlar devlette detaylı ultrason yapıyorlar mı bilginiz var mı doktorum bana hiç sıra al vs demedi 18. Haftadayım
Benimde enfeksiyon vardı 7. Ayımda hemde böbrekte büyüme olmuştu hep soluma yatardım hamilelikte sol tarafta kalıyormuş damarlar vs daha çok o yüzden sağına da yat ben öyle yapmıştım düzelmiştim yoksa erken doğum riskim vardıKızlar iyi geceler, sabah yazmıştım kas ağrısı var diye. Sonrasında ateşim çıktı sağ ve sol kaburgam ağrımaya başladı, üşümeye başladım. Yürüyecek halim bile kalmadı hastaneye sürünerek götürdü resmen eşim. Kan ve idrar tahlili verdik, idrar yolu enfeksiyonu olmuşum kas ağrısı diye sandığımda böbrek ağrısıymış Doktor antibiyotik tedavisi başlayalım ama ben önermiyorum bebeğe geçiyor dedi. İdrar yolu enfeksiyonu olupta, doğal yollardan atlatan var mı? Siz nasıl bir yol izlediniz, bir öneriniz var mı
Kuru üzümGünaydın kızlar
Hahahah bendeFerrum Su
Benim tuttu bu. Çok ilginç. Ablamın çocukları için deneyeceğim, hepsinde tutuyor mu acabaKadınların 3 yılda bir erkeklerin 4 yılda bir kanlarının yenilendiği söyleniyor, kendi doğum tarihinize 3 yıl eşinizin doğum tarihine 4 yıl ekliyorsunuz hamile kaldığınız yıla kadar. Kimin kanı en son yenilenmişse o cinsiyette oluyor bebek diyolar
Ben palmers tummy butter kullanıyorum canım doğal içerikli gayet güzel kakao yağı ve diğer yağlar var nemlendirmeside çok hoşuma gitti duş alana kadar nemli kalıyor uyguladigim bölgeler, bir araştır istersen bende pimpirik biriyim ama buna karar kıldımKızlar selam. Çatlak yağı veya kremi kullanmaya başladınız mı. Ben şimdiden başlayım diyorum. Ama doktorum kimyasal olduğu için kreme izin vermedi. Kendin hindistan cevizi yağı veya badem yağı al kullan dedi ama oda acaba elbiselere bulaşır mı diyorum.
Teşekkür ederim hemen bakıyorumBen palmers tummy butter kullanıyorum canım doğal içerikli gayet güzel kakao yağı ve diğer yağlar var nemlendirmeside çok hoşuma gitti duş alana kadar nemli kalıyor uyguladigim bölgeler, bir araştır istersen bende pimpirik biriyim ama buna karar kıldım
Evet yeğenlerimde de tuttu deneyince haber verir misinBenim tuttu bu. Çok ilginç. Ablamın çocukları için deneyeceğim, hepsinde tutuyor mu acaba
Canım valla 4-5 gündür hastalıkla uğraşıyorum bende bogaz için ilik su limon ve karabiber yap günde 2 defa iç iyi geliyor burun akıntım aaaldi ama bitmedi hala sorma fena çektirdiKizlar 18 haftadan selamlar göğüsüm çok ağrıyor dolu içi sanırım baogazimda ağrıyor napnak lazım ya
Ben de mustela maternee kullanmaya başladım. 8. Haftadan sonra sabah akşam uygulayın yazıyor ama ben yeni başladım ve akşamları sürüyorum. Benim göbeğim çıktı ve akşamları baya çıkıyor patlayacak gibi oluyorumKızlar selam. Çatlak yağı veya kremi kullanmaya başladınız mı. Ben şimdiden başlayım diyorum. Ama doktorum kimyasal olduğu için kreme izin vermedi. Kendin hindistan cevizi yağı veya badem yağı al kullan dedi ama oda acaba elbiselere bulaşır mı diyorum.
Nefes alamıyorum balgam tıkıyor sanırım vucidim agriyorCanım valla 4-5 gündür hastalıkla uğraşıyorum bende bogaz için ilik su limon ve karabiber yap günde 2 defa iç iyi geliyor burun akıntım aaaldi ama bitmedi hala sorma fena çektirdi
Sadece ateşini kontrol et çıkarsa mutlaka doktora görün onun dışında dinlenmek lazımNefes alamıyorum balgam tıkıyor sanırım vucidim agriyor
Benim de çıktı çoktan. Ama bu durum hoşuma gidiyor ona da bakayım ben bi. TeşekkürlerBen de mustela maternee kullanmaya başladım. 8. Haftadan sonra sabah akşam uygulayın yazıyor ama ben yeni başladım ve akşamları sürüyorum. Benim göbeğim çıktı ve akşamları baya çıkıyor patlayacak gibi oluyorum