- Konu Sahibi kediannesibiri
- #12.241
İltihabim yukselmis antibiyotik yazdı agumentin amanhic bakmadılar göğüsüm çok ağrıyor sırtıma vuruyor öksürüğü mnvar ciğere inermi bilmem pek bakmadı acilAteşin varsa git canım hiç riske atma haber Ver sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İltihabim yukselmis antibiyotik yazdı agumentin amanhic bakmadılar göğüsüm çok ağrıyor sırtıma vuruyor öksürüğü mnvar ciğere inermi bilmem pek bakmadı acilAteşin varsa git canım hiç riske atma haber Ver sonra
O zaman da hangisinin doğum günü en son olduysa onun cinsiyeti oluyormuşAblamın kızı için tuttu gibi ama oğlunda ikisinin de kan değişimi o yıla denk gelmiş.
çok geçmiş olsunİltihabim yukselmis antibiyotik yazdı agumentin amanhic bakmadılar göğüsüm çok ağrıyor sırtıma vuruyor öksürüğü mnvar ciğere inermi bilmem pek bakmadı acil
Cok geçmiş olsun sana da canım bende yarin danışcam doktoruma bakalim ne diyecek belki benimde enfeksiyon falandırselaam. geçen hafta benim de alt kısımda aşağıya doğru baskı vardı ve acı-ağrı karışımı bir his oluyordu ara ara. bol su içmeye çalıştım şu sıra. bir de bir kaç günde bir sarımsı akıntım oldu. doktora ağrıdan bahsetmedim ama akıntı için vajinal tablet verdi donaxyl diye. onu alınca o ağrı hissi de tamamen geçti. aşırı dikkat ediyorum ama enfeksiyon oluyor. gebeliğimin ilk ayında 7 mm'lik böbrek taşı düşürdüm o zamandan beri tekrarlıyor alakası var mıdır bilmiyorum.
İnş canım haber veririmİnşallah önemli bişey yoktur senden haber bekleyeyim bende ona göre erken giderim bende
Sanada çok geçmiş olsun canım aynen sabah öyle yapacağım ben ilcedeyim doktorum merkezde çağırırsa erken gideceğim randevuya artık sende güzel haberlerle gel inşCanım geçen gün benimde fazla yurudugum için oldu hatta korkup yazmistim buraya. Bende çok yurudugumde oluyor ayrıca vajina ile bacağı bağlayan yer var ya kemik mi eklem mi bilemedim oraya sancı giriyor. Benimde randevum normalde 16 Mayıs ama ben bunlar olduğu için cuma gideceğim inşallah. Sende doktoruna danış derim ben
Ins benimde öyledir canım fazla ayakta kalinca oluyor ama işte ilgilenmem gereken bir çocuğum daha var dinlenmem imkansız hale geliyor inş hicbirimizde kötü bi sebepten dolayı değildirBenim de olmustu birkac kere cok ayakta kalmistim doktorum yorgunluktandir demisti
İnş normaldir canım ilk gebeligimde sadece son aylarda acı hissediyordum vajinamda ama bukadar erken ve farklı bi baskı hissi agriyla karışıkAynısını yaşıyorum 2 gündür yaa tanımlayamadığım için yazamamıştım. Bendede baskı hissi var bazen rahatsız edici. Bende haftasonu sorucam normaldir umarım
Insallah kuzum bebislerimizi saglicakla kucaklarimiza alalımIns benimde öyledir canım fazla ayakta kalinca oluyor ama işte ilgilenmem gereken bir çocuğum daha var dinlenmem imkansız hale geliyor inş hicbirimizde kötü bi sebepten dolayı değildir
Böyle olunca tutar.O zaman da hangisinin doğum günü en son olduysa onun cinsiyeti oluyormuş
Ben her gun ishali sayisini takip et canim su kaybi yasamamaya calis her cikisinda 2 3 bardak su ic ve devam ederse doktora yazAy birdenbire ishal gibi oldum. Korkuyorum inşallah ilerlemez yaa
Coook gecmis olsun aynisini yasadim bende bu ay cok kez hastalanip hep acildeydim ,idrar yolu icin tek kullanimlik suya konulan gece en son yatmadan icip sabaha kadar cise kalkmadan sabaha kadar durmasi lazim baska bisey banada vermedi canim okadar bool bol su birde 4 lt su ictimKızlar iyi geceler, sabah yazmıştım kas ağrısı var diye. Sonrasında ateşim çıktı sağ ve sol kaburgam ağrımaya başladı, üşümeye başladım. Yürüyecek halim bile kalmadı hastaneye sürünerek götürdü resmen eşim. Kan ve idrar tahlili verdik, idrar yolu enfeksiyonu olmuşum kas ağrısı diye sandığımda böbrek ağrısıymış Doktor antibiyotik tedavisi başlayalım ama ben önermiyorum bebeğe geçiyor dedi. İdrar yolu enfeksiyonu olupta, doğal yollardan atlatan var mı? Siz nasıl bir yol izlediniz, bir öneriniz var mı
Hadi bugun guzel haberler alirsiniz insallah duam sana canim ben evde yatiyorum ama psikolojim iyi gecen haftalarda psikolojimde kotuyduEvet canım kafama yer etti dediğin gibi hep onunla bagdastirma yapıyor beynim bugünde aramadım resmi tatil diye inşallah yarına çıkmış olur sen nasıl oldun kuzum
Ishal duzeldi mi tamamen? Agrilar gecti mi?Hadi bugun guzel haberler alirsiniz insallah duam sana canim ben evde yatiyorum ama psikolojim iyi gecen haftalarda psikolojimde kotuydu
Sen hastaneye yatacaktin kuzum ne olduHadi bugun guzel haberler alirsiniz insallah duam sana canim ben evde yatiyorum ama psikolojim iyi gecen haftalarda psikolojimde kotuydu
Nasıl oldun canım ? Daha iyi misin?Hadi bugun guzel haberler alirsiniz insallah duam sana canim ben evde yatiyorum ama psikolojim iyi gecen haftalarda psikolojimde kotuydu
çünkü gofrik bir kültürdürYa ben bu hafta çok kaçırdım tatlıyı yemeği az yiyorum epey az hatta. Ama gofrik filan yedim bir sürü suçlu hissediyorum salam sosis kola filan ağzıma sürmem ama gofrik bağımlılığımdan kurtulamıyorum
Bayramda Bime gelmişti minik paketlerde stokladım resmençünkü gofrik bir kültürdür
sandaviçGünaydın kızlar
Bugün yediğiniz ilk şey bebeğinizin ismi olsa ne olurdu ???