- Konu Sahibi kediannesibiri
- #12.041
benım uymuyor canım buna erkek gösteriyor ama kız bebek beklıyorum :)Cinsiyeti belli olan anneleeeer
Sizde tutuyor mu bu, bişey deneyeceğim de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benım uymuyor canım buna erkek gösteriyor ama kız bebek beklıyorum :)Cinsiyeti belli olan anneleeeer
Bu Rus takvimi hesaplaması benim de tutuyorCinsiyeti belli olan anneleeeer
Bana doktorum balık yağı da verdi canım ama omega 3 olması önemli, dışarıdan yeterince alamıyormuşuz sanırım. Markası OpemaVM omega 3. Ek olarak Venatural D3K2 ve Osende Demir C kullanıyorum. Her zaman olmasa da Magnimore Plus magnezyum kullanıyorum bir deBu multivitamin harici başka kullandığınız ekstralar varmı peki?Kan tahlili yaptırmadan başlamak istemedim fakat özel de değil devlette gün bulamıyorum.
Eğer doldurduğumuz yaşı kastediyorsa 91 doğumluyum 32 yaşındayım ocak ayında hamile kaldı. biri çift biri tek oluyor. Bebeğimin cinsiyeti erkek. bende yüzük testi ve karbonat testi de tuttu.Cinsiyeti belli olan anneleeeer
Karbonat testi nasıldıEğer doldurduğumuz yaşı kastediyorsa 91 doğumluyum 32 yaşındayım ocak ayında hamile kaldı. biri çift biri tek oluyor. Bebeğimin cinsiyeti erkek. bende yüzük testi ve karbonat testi de tuttu.
birazcık iğrenç ama şu şekilde. pet bardağa biraz karbonat koyuyorsunuz. koyduğunuz miktar kadar da idrar koyuyorsunuz eğer köpürürse erkek köpürmezse kız demekmiş.Karbonat testi nasıldı
Kopurmeme ihtimali yok ki idrar asidiktirbirazcık iğrenç ama şu şekilde. pet bardağa biraz karbonat koyuyorsunuz. koyduğunuz miktar kadar da idrar koyuyorsunuz eğer köpürürse erkek köpürmezse kız demekmiş.
Ne kadar güzel bir isimKızlar bizim ismimiz belli Can kediannesibiri canım listeye ekleyebilir misin
Teşekkür ederiiiim benim de çok hoşuma gidiyor kısa duru ve anlamlı geliyorNe kadar güzel bir isim
Biz de çok yüksek ihtimal İpek diyoruzBizim kızımız İpek olacak kediannesibiri
Mayıs sonu haziran başı gibi taşınıyoruz, şimdiki kiramızın yaklaşık beş katı bir kira olacak ama olsun bi şekilde halledeceğiz, hepsi çocuk daha güzel bi yerde büyüsün diye
Biz de çok yüksek ihtimal İpek diyoruz
Bizde kız olursa Nil İpek istiyorduk ama büyük ihtimalle erkek İpek ismi çok güzel bence :)Teşekkür ederiiiim benim de çok hoşuma gidiyor kısa duru ve anlamlı geliyor
İnşallah canım git için rahatlasın ben gidip rahatladım ve hergün olurdu bana gidip rahatladıktan sonra sadece çok yorulduğumda merdiven yokuş çıktığımda olmaya başladı insan ster istemez stres yapıyor seninde benim gibi ilk gebeliğinse ekstra evhamlı oluyoruzSağlık ocağında ki ebem ile bugün görüşmüştüm. Oda kadın doğuma bir görün onlar yönlendirsin dedi tansiyonum normal çıktı umarım başka şey çıkmaz strestir sadece
benim evet 31 yasındayımm ve ocakta hamile kaldım kız :)Cinsiyeti belli olan anneleeeer
Karbonat testi miii onu bilmiyorumEğer doldurduğumuz yaşı kastediyorsa 91 doğumluyum 32 yaşındayım ocak ayında hamile kaldı. biri çift biri tek oluyor. Bebeğimin cinsiyeti erkek. bende yüzük testi ve karbonat testi de tuttu.
Merhaba demir ilacı olarak santrafor kullanıyorum bende ama dışkıda siyahlık yaptı sizde yaşadınız mı acaba gerçi araştırdım oluyormuş ama sizide merak ettimBen de kullanmıyordum sadece kansızlık çıktığı için demir kullanıyordum. 16. haftada omega başladık hamileliğin sonuna kadar kullanacaksın dedi bazı doktorlar ilaçlara boğmuyor bence canım . 16 dan sonra sana da belki omega başlatır canım.
Ben ilk baslarda kuruyemis yulaf yogurt vs sağlıklı ara ogunler yapiyordum suan canim ne isterse yiyorum cunku bir anda aclik bastırıyor elim ayagim titriyorAra öğünlerde ne yiyorsunuz kızlar İşte ben her zaman bulamıyorum ne yiceğimi. Çok acıkıyorumda