2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Bu multivitamin harici başka kullandığınız ekstralar varmı peki?Kan tahlili yaptırmadan başlamak istemedim fakat özel de değil devlette gün bulamıyorum.
Bana doktorum balık yağı da verdi canım ama omega 3 olması önemli, dışarıdan yeterince alamıyormuşuz sanırım. Markası OpemaVM omega 3. Ek olarak Venatural D3K2 ve Osende Demir C kullanıyorum. Her zaman olmasa da Magnimore Plus magnezyum kullanıyorum bir de ❣️

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, 17+6 olduk bugün. Sabah müthiş bir bel sırt ağrısıyla uyandım, ağrı özellikle alt kısımlarda. Birde alt karın ağrım var hafif hafif. Bugün uyandığımda canım hiçbir şey istemiyordu, aldığım ilaçlara, takviyelere de gıcık oldum birden 😅 Ya üşüttüm ya da bebiş büyüyor bilemedimmm 🙄🤰🏼

Bizim kızımız İpek olacak kediannesibiri kediannesibiri 🩷
Mayıs sonu haziran başı gibi taşınıyoruz, şimdiki kiramızın yaklaşık beş katı bir kira olacak ama olsun bi şekilde halledeceğiz, hepsi çocuk daha güzel bi yerde büyüsün diye 🥹
Biz de çok yüksek ihtimal İpek diyoruz💗

Sağlık ocağında ki ebem ile bugün görüşmüştüm. Oda kadın doğuma bir görün onlar yönlendirsin dedi tansiyonum normal çıktı umarım başka şey çıkmaz strestir sadece
İnşallah canım git için rahatlasın ben gidip rahatladım ve hergün olurdu bana gidip rahatladıktan sonra sadece çok yorulduğumda merdiven yokuş çıktığımda olmaya başladı insan ster istemez stres yapıyor seninde benim gibi ilk gebeliğinse ekstra evhamlı oluyoruz 🤭

Ben de kullanmıyordum sadece kansızlık çıktığı için demir kullanıyordum. 16. haftada omega başladık hamileliğin sonuna kadar kullanacaksın dedi bazı doktorlar ilaçlara boğmuyor bence canım . 16 dan sonra sana da belki omega başlatır canım.
Merhaba demir ilacı olarak santrafor kullanıyorum bende ama dışkıda siyahlık yaptı sizde yaşadınız mı acaba gerçi araştırdım oluyormuş ama sizide merak ettim 🤔

X