- 19 Temmuz 2023
- 1.290
- 2.127
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #12.001
Ben kendim kestimHamilelikte saç kestiren var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kendim kestimHamilelikte saç kestiren var mı ?
Ben doktorumun önerdiği osende demir&c vitamini ve pregmom balık yağı kullanıyorum 12. hafta bittiğinden beri. Bugün de magnezyuma başladık ama markayı unuttum şimdi. 17+2’deyizHamişler,14.haftamıza bugün girdik.1.trimester bitti.3 ay boyunca folikasit takviyesi ve d vitamini damla şeklinde kullandım.
Doktorum 14.haftadan sonra Ocean mummy multivitamine başla dedi.Ağrın olursa da efersan magnezyum yazdı.
3 ay bitiminde ne kullanıyorsunuz ?Kullandığım multivitamin yeterlimidir bilemedim
Doktorum bana kuru kayısı incir ye dedi sıvıyı arttır ve lifli gıdalar ye dedi bi dene istersen canımKabızlığa çare bulanınız oldu mu?
Sırf bunun için kardiyolojiye gittim kontrol ve testlerden sonra gayet iyisin stres yapma hamilelikte olur demiştiSelam kızlar 17+6 da birden güncelleme geldi. Hiç olmazdı göğüs sıkışmasız, ara ara zor nefes alma sanki kalbimin, göğsümun üstüne bir şey oturmuş gibi bunu yaşayan var mı? 8 Mayıs'ta randevum var daha
Magnezyumu hergun mu alıyorsunuz?Bana kasıkta göbekte ağrı hissedersen içersin demişti kullanmadım.Hap seven biri asla değilim zor geliyor Sağlıkla geçsin gebeliğiniz.Ben doktorumun önerdiği osende demir&c vitamini ve pregmom balık yağı kullanıyorum 12. hafta bittiğinden beri. Bugün de magnezyuma başladık ama markayı unuttum şimdi. 17+2’deyiz
Tek başına mı kullanıyorsunuz?Icerisinde vitamini de var gördüğüm kadariyla.Dvit ekstradan almak gerekirmi?Anneler genelde farkli multivitamin markalari yazmiş.Ben de ocean mumy kullanıyorum
Aa hayırlı olsun güzel şeyler duyduğuma çok sevindim Her şey güzel ilerlesin inşallah Bu arada ben de Gaziantep’te yaşıyorumkediannesibiri gaziantep te yaşıyorum. Bebeğimin cinsiyeti kız
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.Kizlar benim diskimi aldilar bugun ,1 ay olacak hastaligim sonuca ulasmamisti buldular megersem rota virus ve adenovirusu varmis sabah dahiliyeci hastahaneye cagirdi herhalde yatis olacak tedavisi ne bilmiyorum cunku
Çok geçmiş olsun umarım sağlıkla atlatırız bu şikayetleri deBenim 2 gün sonra 16 haftalık olcak canım, sürekli yoklayan bir carpintim var nefes nefese kaliyorum dediğin gibi bı ağırlık ve sıkışma giriyor bana. Randevum 16 Mayıs benim ama ben daha erken gidicem
Sağlık ocağında ki ebem ile bugün görüşmüştüm. Oda kadın doğuma bir görün onlar yönlendirsin dedi tansiyonum normal çıktı umarım başka şey çıkmaz strestir sadeceSırf bunun için kardiyolojiye gittim kontrol ve testlerden sonra gayet iyisin stres yapma hamilelikte olur demişti
Evet çişe sıkışmış gibiBenim de göbek deliğinin altında sivrice bir uzantı var senin de mi öyle (14. Haftadayım)
Ben de hamile olmadığım zamanlardaki hızda hareket ettiğimde öyle oluyorum. 15 haftalığım. Daha yavaş hareket edersem sorun olmuyorBenim 2 gün sonra 16 haftalık olcak canım, sürekli yoklayan bir carpintim var nefes nefese kaliyorum dediğin gibi bı ağırlık ve sıkışma giriyor bana. Randevum 16 Mayıs benim ama ben daha erken gidicem
AynıBenimde garip sanki kiloluymuşum gibi, ayva göbeğinin bir tık büyüğü gibi, bira göbeği derler onun gibi bile olabilir
Bugün başladım günde iki defa yazıyor öyle başladım bakalım zaten ağrım var bir süredir kramp olmasa da. Sizin deMagnezyumu hergun mu alıyorsunuz?Bana kasıkta göbekte ağrı hissedersen içersin demişti kullanmadım.Hap seven biri asla değilim zor geliyor Sağlıkla geçsin gebeliğiniz.
Tiksindiğin koku doğum yapana kadar devam edebilir inş gecici olur. Koku hassasiyeti fena ben 6 7 ay cekmiştim herşey kokmuştu doğum yaptım bi parfüm kokusu vardı kullanmam atmıştım ama bazen burnuma o koku halen gelir kötü ederbenim ilk aylarda tiksindiğim şey sadece kullandığım sıvı sabunun kokusu olmuştu. azalsa da tam geçmedi. sabunu değiştirdim, daaha iyiyim ama aklımda yer etti ne zaman tuvalete girsem o koku geliyo aklıma. hamilelikten önce de kullandığım bir sabundu ama kokusu gayet hoş geliyordu anlamadım neden böyle oldu.
Teşekküler yaaa öyle mi ? Sen kaç haftalık hamilesinAa hayırlı olsun güzel şeyler duyduğuma çok sevindim Her şey güzel ilerlesin inşallah Bu arada ben de Gaziantep’te yaşıyorum
7 8 aylık olunca inşallah dahada zorlanmayiz şimdiden böyle olması beni bı düşündürüyorBen de hamile olmadığım zamanlardaki hızda hareket ettiğimde öyle oluyorum. 15 haftalığım. Daha yavaş hareket edersem sorun olmuyor
33 yaşında hamile kaldım sat Ocak 1 cinsiyetCinsiyeti belli olan anneleeeer
Sizde tutuyor mu bu, bişey deneyeceğim de
Geçmiş olsun.Kontrolum bugün bende sabırsızlıkla bekliyorumGünaydın kızlar
Dün akşam kaşıntıyla acile gittim . Doktor uyuz başlangıcı gibi görünüyor dedi krem verdi doktorumun da izniyle kullanıyorum biraz rahatlattı. Bu ara yaygın dikkat edelim.
Güncellemelerinizi bekliyorum