- 7 Haziran 2023
- 1.501
- 2.217
- 30
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #12.061
fındık fıstık süt çikolata ve meyve :)Ara öğünlerde ne yiyorsunuz kızlar İşte ben her zaman bulamıyorum ne yiceğimi. Çok acıkıyorumda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fındık fıstık süt çikolata ve meyve :)Ara öğünlerde ne yiyorsunuz kızlar İşte ben her zaman bulamıyorum ne yiceğimi. Çok acıkıyorumda
Nerdeyse tüm demir ilaçları siyahlaşma yapar merak etmeyinMerhaba demir ilacı olarak santrafor kullanıyorum bende ama dışkıda siyahlık yaptı sizde yaşadınız mı acaba gerçi araştırdım oluyormuş ama sizide merak ettim
Yapıyor canım maalesef değişik bir kokuyla birlikte :/Merhaba demir ilacı olarak santrafor kullanıyorum bende ama dışkıda siyahlık yaptı sizde yaşadınız mı acaba gerçi araştırdım oluyormuş ama sizide merak ettim
Kuruyemiş yiyodum bu aralar çiğ badem ve kajunun kokusu bi hoşuma gitmiyo yiyesim gelmiyo ama ceviz, fındık, meyve, kuru meyve bir parça çikolata falan yiyorumAra öğünlerde ne yiyorsunuz kızlar İşte ben her zaman bulamıyorum ne yiceğimi. Çok acıkıyorumda
Teşekkür ederimNerdeyse tüm demir ilaçları siyahlaşma yapar merak etmeyin
Aynen tamda öyleYapıyor canım maalesef değişik bir kokuyla birlikte :/
İlk bebeğim de tutuyor. 25 yaşında ve 8. ayda hamile kaldım oğlum oldu. Bakalım bunda da tutacak mı?Cinsiyeti belli olan anneleeeer
Sizde tutuyor mu bu, bişey deneyeceğim de
Kuruyemis meyve ve abur cuburAra öğünlerde ne yiyorsunuz kızlar İşte ben her zaman bulamıyorum ne yiceğimi. Çok acıkıyorumda
Ay bende geçen baharatlı çubuk yedim. Bir güzel geldi bir güzel geldi böyle bir şey yok yedikten sonra suçluluk hissediyorum ama yemesi çok güzelKuruyemis meyve ve abur cubur
Benimde tuttu 26 yaşındayım 1. Ayda hamile kaldım cinsiyet erkekCinsiyeti belli olan anneleeeer
Sizde tutuyor mu bu, bişey deneyeceğim de
Ben hamilelikte sağlıklı şeyleri pek yemiyorum yani sağlıklı yiyorum da abur cubur da yiyorum yaAy bende geçen baharatlı çubuk yedim. Bir güzel geldi bir güzel geldi böyle bir şey yok yedikten sonra suçluluk hissediyorum ama yemesi çok güzel
ben meyvesuyu ile içiyorum. diğer türlü zaten bulantım var çıkarmak zorunda kalıyorum. bu çözümü buldum işe yaradı.Merhaba bişey sorucam regenesis sizinde midenizi bulandırıyor mu cok balık kokuyor ,
Markette gözüm kapalı dolaşmam gerekiyor ya ne görsem elim gidiyor. Normalde canım bir şey çekmiyor ama görünce kendimi durduramıyorum. Hemen tadı ağzıma geliyor yiyormuşum gibi. Ağzım falan sulanıyorBen hamilelikte sağlıklı şeyleri pek yemiyorum yani sağlıklı yiyorum da abur cubur da yiyorum ya
Ya ben de yiyorum bugün yedim mesela eğer markete gidersem dayanamıyorum maalesefBen hamilelikte sağlıklı şeyleri pek yemiyorum yani sağlıklı yiyorum da abur cubur da yiyorum ya
Yani benim özellikle dikkat ettiğim seyler var . İşte sucuk salam falan yemem kola içmem gibi gibi. Ama çikolata bisküvi yiyorumYa ben de yiyorum bugün yedim mesela eğer markete gidersem dayanamıyorum maalesef
Aslında gözü kapalı iyi fikirmişMarkette gözüm kapalı dolaşmam gerekiyor ya ne görsem elim gidiyor. Normalde canım bir şey çekmiyor ama görünce kendimi durduramıyorum. Hemen tadı ağzıma geliyor yiyormuşum gibi. Ağzım falan sulanıyor
Ben kola içiyorum ya sucuklu yumurta da yedim salam sevmiyorum zaten cips falan da yiyorum sağlıklı besleniyorum ama bunları da arada yiyorumYani benim özellikle dikkat ettiğim seyler var . İşte sucuk salam falan yemem kola içmem gibi gibi. Ama çikolata bisküvi yiyorum
Aynen öyle benim de jelibon cips tarzı şeyler yemiyorum sucuk salam yemiyorum sadece kasap sucuğu işlenmemiş olandan yiyorum kola içmiyorum ama arada çikolatalı gofret bisküvi tarzı şeyler yiyorum :)Yani benim özellikle dikkat ettiğim seyler var . İşte sucuk salam falan yemem kola içmem gibi gibi. Ama çikolata bisküvi yiyorum
Bende öyle düşünmüştüm, ama doğru çıktı gibi 16.haftamdayim, geçen kontrolde doktorum %70 kız demişti, köpürmediKopurmeme ihtimali yok ki idrar asidiktir
yaa ben hemen deneyeyim merak ettimBende öyle düşünmüştüm, ama doğru çıktı gibi 16.haftamdayim, geçen kontrolde doktorum %70 kız demişti, köpürmedi