- 4 Ağustos 2017
- 2.205
- 8.927
- 27
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #11.581
Bizim konuştuğumuz konu ikili test olduğu için yanlış yönlendirme yapmamanızı söyledim. Cümlelerinize dikkat etmenizi rica ederim üslubunuz hoş değil. Daha fazla cevap yazmayın.Ben fetal dna dan bahsettim evet yaptırdım derken fakat yanlış yönlendirme yapmıyorum .ikili test zaten doktorum yaptı o da içinde konunun . Siz önce bi yazdığımı anlayın sonra yorum yapın. Bahsedilen konu ciddi. ayni düşünmek zorunda değiliz ben nedenleriyle açıkladım Bebeğin down sendromlu olma durumunu da bilmek istediğim için yaptırdığımı söyledim mesajı iyi okursanız.
Aynen kuyruk sokumu ve biraz yan tarafı aynı hiza amaAkşamları yoğun oluyor tam kuyruk sokumum ağrıyor gibi. Senin de mi öyle?
Dışı kahve aroması verdi önce, ohooo iyi o zaman içi de şekerli kahve gibidir ısırayım dedim.. ısırmaz olaydımMerhaba bişey sorucam regenesis sizinde midenizi bulandırıyor mu cok balık kokuyor ,
Ben sidefer kullanıyorum. Kabızlık hafif derecede var ama bariz bir etkisini hissetmedim gerçektenSidefer diye Bi ilaçtan bahsediliyor. Doktoruna sorabilirsin. Gruplarda da kabızlık yapmıyor diye okumuştum
Yediğin bir şey etki etmiş olabilir rengine. Onun dışında zift gibi siyah olması gerekli kötü bir şey olması için ama yine de bir takip edinKızlar iyi aksamlar ben sadece d vitamini kullanıyorum 17+1 olduk kontroldeydim ama doktora sormayı unuttum size danışayım dedim dışkıda siyahlaşma var fazlasıyla ilaçta kullanmıyorum normal mi
Ben geçen hafta her gün hissettim, bundan 2 gün önce de 2 gün hissetmedim ödüm koptuKızlar bebiş hareketlerini hissedenler her gün hissediyor musunuz yoksa hissetmediginiz gunler de oluyor mu
Biz de taşınacağız ya görev sebebiyle istanbuldaydık tekrar memleketim Ankara ya dönücez inşallahhaziran gibi düşünüyoruz..Ankara da ki ev kendimizin girmeden herşeyini halledelim istiyorum, çocukların odasında değişiklikler yapılcak büyük oğlum eylül de ilkokula başlıycak yeni bebiş gelicek inşallah.. şuan herşey yoğun ve karışık geçiyor bakalım nasıl olucak
Benimde erkek kardeşim var aramız 8 yaş, dünyanın en güzel şeyi erkek kardeş bence dünyalara değişmemEvet ikiz kızlarım var .Yani ben çok zor çocuk sahibi oldum kızlar 7. Tüp bebekti aslında cinsiyet hiç hiç önemli değil benim için. Oğlum tamamen mucize ama tam bir kız çocuk aşığıyım bilemiyorum belki erkek çocuk da çok sevimli gelir yaşayıp göreceğiz ama gerçekten tüm anneler gibi hepimiz için canı gönülden diliyorum ki sağlıkla alalım kucağımıza keyifle büyütelim
Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun 3. OğluşEvet, dün öğrendik erkekmiş. 3. Oğlum olacak nasipse. Dün aile efradına söyledik, 3 erkek çocukla nasıl uğraşacağım diye üzüldülerama benim diğer çocuklarım büyük, biraz yaşım da var. Arada kayıplarım da olmuştu. O yüzden yeter ki sağlıklı olsun diyorum.
Ayyy hayal bile edemiyorumDışı kahve aroması verdi önce, ohooo iyi o zaman içi de şekerli kahve gibidir ısırayım dedim.. ısırmaz olaydım
Kan ilacının etkisi, endişelenecek bir şey yok merak etmeyinKızlar iyi aksamlar ben sadece d vitamini kullanıyorum 17+1 olduk kontroldeydim ama doktora sormayı unuttum size danışayım dedim dışkıda siyahlaşma var fazlasıyla ilaçta kullanmıyorum normal mi
16. Haftadayım ben henüz hissetmedim. Doktorda 22. Haftada hissetmeye başlarsın dedi.Kızlar bebiş hareketlerini hissedenler her gün hissediyor musunuz yoksa hissetmediginiz gunler de oluyor mu
Ben 14. Haftadayım bulantılar devam ediyor. Bulantı ilacını gün içinde tekrar içiyorum yoksa halim fena oluyor.Kızlar 15.haftaya gidiyorum mide bulantım hâlâ geçmedi, benim ile aynı durumda olan var mı?
Ay evet ya kahve ictim cikolata yedim elimle durtukledimBen geçen hafta her gün hissettim, bundan 2 gün önce de 2 gün hissetmedim ödüm koptuhamilelik+ uygulamasında okudum, daha küçük olduğu için hergün hareket etmeyebilirmişş
Ben henüz hiç hissetmedim ya doktora sordum ufak hareketler var diye bebek mi diye sordum çok erken dedi mümkün değil henüz. Hissetmen dedi 17 hafta olduk ama bilemedim kiAy evet ya kahve ictim cikolata yedim elimle durtukledimkorktum bende ama normalmis demekki arada hareketleri hissetmemek. Daha cok kucuk ve gucsuzler
Muhtemelen o duyguyu bilmediğin içinBenimde erkek kardeşim var aramız 8 yaş, dünyanın en güzel şeyi erkek kardeş bence dünyalara değişmemkiz kardeşim yok diye hiç üzülmedim, abla ya da kız kardeşle büyüyen erkek çocuklar tam centilmen oluyor
Bacağının arasında kordon vardı bu gittiğimizde çıkmadı bir türlü,diğerinde bacakları kapalı dedi. Birindede oturuyor dedi canımNasil belli degil cocuk 5 aylik olacak neden demiyoe doktoru bizler 12 haftada ogrendik garanti olsun diye mi demiyor
Bana da doktorum erken demisti sonra bebek hareket etmistir dedi. Boyle kramp gibi kayma gibi minik pıt pıtlar oluyor zaten seyirme gibi bizim de 17+4 oldu umarım çok iyidir bebişlerimizBen henüz hiç hissetmedim ya doktora sordum ufak hareketler var diye bebek mi diye sordum çok erken dedi mümkün değil henüz. Hissetmen dedi 17 hafta olduk ama bilemedim ki
Gyno ferro sanolun yanında başka multivitamin kullanıyor musunuzKan ilacının etkisi, endişelenecek bir şey yok merak etmeyinBende de aynı durum var Gyno Ferro Sanol kullandığım için.