2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Ben fetal dna dan bahsettim evet yaptırdım derken fakat yanlış yönlendirme yapmıyorum .ikili test zaten doktorum yaptı o da içinde konunun . Siz önce bi yazdığımı anlayın sonra yorum yapın. Bahsedilen konu ciddi. ayni düşünmek zorunda değiliz ben nedenleriyle açıkladım Bebeğin down sendromlu olma durumunu da bilmek istediğim için yaptırdığımı söyledim mesajı iyi okursanız.
Bizim konuştuğumuz konu ikili test olduğu için yanlış yönlendirme yapmamanızı söyledim. Cümlelerinize dikkat etmenizi rica ederim üslubunuz hoş değil. Daha fazla cevap yazmayın.

Kızlar iyi aksamlar ben sadece d vitamini kullanıyorum 17+1 olduk kontroldeydim ama doktora sormayı unuttum size danışayım dedim dışkıda siyahlaşma var fazlasıyla ilaçta kullanmıyorum normal mi
Yediğin bir şey etki etmiş olabilir rengine. Onun dışında zift gibi siyah olması gerekli kötü bir şey olması için ama yine de bir takip edin

Biz de taşınacağız ya görev sebebiyle istanbuldaydık tekrar memleketim Ankara ya dönücez inşallah 🥲 haziran gibi düşünüyoruz..Ankara da ki ev kendimizin girmeden herşeyini halledelim istiyorum, çocukların odasında değişiklikler yapılcak büyük oğlum eylül de ilkokula başlıycak🤗 yeni bebiş gelicek inşallah.. şuan herşey yoğun ve karışık geçiyor bakalım nasıl olucak

Yazdıklarınızı okudum da, ne kadar duygulandım sizin adınıza ne kadar sevindim anlatamam 💕 Bizde tayinciyiz, istanbuldayız. Bizim de şark görevi seneye şubatta gelecek hayırlısıyla, inşallah bizde sizin gibi memlekete ya da memlekete doğru gideriz 🥹❤️

Evet ikiz kızlarım var . 😍Yani ben çok zor çocuk sahibi oldum kızlar 7. Tüp bebekti aslında cinsiyet hiç hiç önemli değil benim için. Oğlum tamamen mucize 😍 ama tam bir kız çocuk aşığıyım bilemiyorum belki erkek çocuk da çok sevimli gelir yaşayıp göreceğiz 😀 ama gerçekten tüm anneler gibi hepimiz için canı gönülden diliyorum ki sağlıkla alalım kucağımıza keyifle büyütelim
Benimde erkek kardeşim var aramız 8 yaş, dünyanın en güzel şeyi erkek kardeş bence dünyalara değişmem 🤭🤭 kiz kardeşim yok diye hiç üzülmedim, abla ya da kız kardeşle büyüyen erkek çocuklar tam centilmen oluyor 😅

Evet, dün öğrendik erkekmiş. 3. Oğlum olacak nasipse. Dün aile efradına söyledik, 3 erkek çocukla nasıl uğraşacağım diye üzüldüler 😅 ama benim diğer çocuklarım büyük, biraz yaşım da var. Arada kayıplarım da olmuştu. O yüzden yeter ki sağlıklı olsun diyorum.
Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun 3. Oğluş♥️

Kızlar karnımda göbek deliğimin 4-5 parmak solunda göbek deliği hizasından 2 parmak kadar aşağıda bir ağrım var sanki giderek şiddetleniyor ve sıklaşıyor. Dünden beri hareket de hissetmedim hiç. Çok korkuyorum. Doktoruma yazdım ama henüz dönmedi. 🥺 dün çok fazla acı biber turşusu yedim acaba ondan olabilir mi yoksa bebeğe birşey olmuş mudur aklım çıkıyor

Kızlar iyi aksamlar ben sadece d vitamini kullanıyorum 17+1 olduk kontroldeydim ama doktora sormayı unuttum size danışayım dedim dışkıda siyahlaşma var fazlasıyla ilaçta kullanmıyorum normal mi
Kan ilacının etkisi, endişelenecek bir şey yok merak etmeyin 👍🏻☺️ Bende de aynı durum var Gyno Ferro Sanol kullandığım için.

Ben geçen hafta her gün hissettim, bundan 2 gün önce de 2 gün hissetmedim ödüm koptu :KK43: hamilelik+ uygulamasında okudum, daha küçük olduğu için hergün hareket etmeyebilirmişş
Ay evet ya kahve ictim cikolata yedim elimle durtukledim😄😄 korktum bende ama normalmis demekki arada hareketleri hissetmemek. Daha cok kucuk ve gucsuzler

Ay evet ya kahve ictim cikolata yedim elimle durtukledim😄😄 korktum bende ama normalmis demekki arada hareketleri hissetmemek. Daha cok kucuk ve gucsuzler
Ben henüz hiç hissetmedim ya doktora sordum ufak hareketler var diye bebek mi diye sordum çok erken dedi mümkün değil henüz. Hissetmen dedi 17 hafta olduk ama bilemedim ki

Benimde erkek kardeşim var aramız 8 yaş, dünyanın en güzel şeyi erkek kardeş bence dünyalara değişmem 🤭🤭 kiz kardeşim yok diye hiç üzülmedim, abla ya da kız kardeşle büyüyen erkek çocuklar tam centilmen oluyor 😅
Muhtemelen o duyguyu bilmediğin için 😍 bir ablam bir abim var ikisi de canım ciğerim ama ablam bu dünyadaki en büyük hazinem ❤️ ama ben de erkek çocuk duygusunu bilmediğim için belki hep kız istedim 😀
Desene benim oğlum da tam bir centilmen olacak ikiz ablalardan sonra 😍

Ben henüz hiç hissetmedim ya doktora sordum ufak hareketler var diye bebek mi diye sordum çok erken dedi mümkün değil henüz. Hissetmen dedi 17 hafta olduk ama bilemedim ki
Bana da doktorum erken demisti sonra bebek hareket etmistir dedi. Boyle kramp gibi kayma gibi minik pıt pıtlar oluyor zaten seyirme gibi bizim de 17+4 oldu umarım çok iyidir bebişlerimiz

X