-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #11.441
Fotolar kıza benziyor ama belli de olmaz tabi saglikli olsun tabi ne istediğiniz önemliKızlar selam. 12 haftalıkken özeldeki doktorum yüzde 70 kız gibi demişti. Ama bugün 14 haftalık. Devlette gittiğim doktor erken daha dedi ben de biraz ısrar edince erkek diyorum ben tahmin ama net değil dedi. Sizce böyle dediyse erkek midir? Bence 14te erkek diyorsa erkektir gibi geldi
Geceleri patlıcak gibi oluyorum. Çok sıkışınca kasık ağrısıyla uyanıyorum . Koşa koşa gidiyorumKızlar , idrara sık çıkıyor musunuz? ben bu aralar daha sık çıkıyorum sanki :/
Neeeeuzun zamandır giremedim arkadaşlar umarım problemi olan rahatsızlık geçiren bütün hamiş arkadaşlarım tez zamanda gönül rahatlığına kavuşur ve sağlıkla bebeklerini bekler inşallahBen de kötü 1 hafta geçirdim ilk hamileliğimde acil 1 cm açılma ile serklaj olmuştum bu hamileliğimde de önlem amaçlı yapmak istedi bir doktor fakat bu sefer şartlar daha zorlayacaktı bir kızım var 4 yaşında yanıma gelip kalabilecek kimsem yok ailemden çok uzaktayım, ama çok şükür ilk doğumumu yaptıran doktorumla yeniden devam etmeye başladım o ameliyata gerek görmedi, koruyucu tedavi başladık. Ve bu arada cinsiyeti öğrendik tam da hissettiğim gibi erkek çıktı kediannesibiri ekleyebilirsin canım tabloya
Ayy aynı kasığıma baskı yapıyor çok gelince , ofiste sürekli WC'e gidiyorum ya masamı oraya taşıyıcam artıkGeceleri patlıcak gibi oluyorum. Çok sıkışınca kasık ağrısıyla uyanıyorum . Koşa koşa gidiyorum
Ayy aynı kasığıma baskı yapıyor çok gelince , ofiste sürekli WC'e gidiyorum ya masamı oraya taşıyıcam artık
Beeen. Bugün rahatım ama bazı günler çıldırcak gibi oluyorum. İdrar verdim ama lökosit az bişey yüksek çıktı oda gebelikte normal dedi doktor. İdrar kültürüde verdim bakalım büyük ihtimalle bir şey çıkmıcak ama bazen çok zorluyor gerçekten bu durumKızlar , idrara sık çıkıyor musunuz? ben bu aralar daha sık çıkıyorum sanki :/
Bilmem yani aldırmayı düşünmüyorsan yaptırma demişti hastanede çalışan bir tanıdığımız.bn de kararsizim şuan yaptirmayabilriim bi sorun cikmadi değil mi
Etraftaki insanlar herkezin bir yorumu var zaten daha erken gereksiz şeyler almayın dur daha ne oldu ki herkesin ruh daraltici yorumları var önce bin3 ayndolsun dediler şimdi 5 aya çıktıBenim eşim biraz bekleyelim diyip duruyor çok erken diyor ya gıcık ediyor
Ya bebeğimiz büyüyoor :)) ben de idrar tahlili vermiştim 3 hafta önce iyi dedi doktor bir sıkıntı çıkmadı :)Beeen. Bugün rahatım ama bazı günler çıldırcak gibi oluyorum. İdrar verdim ama lökosit az bişey yüksek çıktı oda gebelikte normal dedi doktor. İdrar kültürüde verdim bakalım büyük ihtimalle bir şey çıkmıcak ama bazen çok zorluyor gerçekten bu durum
Evet insanlar bayılıyor yorum yapmaya maalesefEtraftaki insanlar herkezin bir yorumu var zaten daha erken gereksiz şeyler almayın dur daha ne oldu ki herkesin ruh daraltici yorumları var önce bin3 ayndolsun dediler şimdi 5 aya çıktı
Geçen sene Ekim kasim sicaktan pistik bunu bende düşünüyorum benim Ekim başı hatta belki Eylül sonu doğacak ne almalı bilmiyorumKızlar biz doğdukları zaman bu bebeklere ne giydireceğiz? Benim oğlan yazın doğmuştu, hava aşırı sıcaktı zıbınla duruyordu. Ama şimdi kış bebeği olacaklar. Uzun kollu zıbınlarin üzerine şöyle eşofman giydirsek yetermi yoksa kazak gibi birşeyler mi lazım?
Yenidogan haliyle üşür çok açık zibin olmaz ama karakiş gibi de olmaz yani tek kat yeterli gelir benceGeçen sene Ekim kasim sicaktan pistik bunu bende düşünüyorum benim Ekim başı hatta belki Eylül sonu doğacak ne almalı bilmiyorum
Birde ilk ay alınan herşey hemen küçülüyor. O yüzden mantıklı şeyler almak istiyorum ama ne alacağım hiç bilmiyorum.Geçen sene Ekim kasim sicaktan pistik bunu bende düşünüyorum benim Ekim başı hatta belki Eylül sonu doğacak ne almalı bilmiyorum
aldirmayi düşünenler mi yaptiriyormuş o testi çok mantıksız geldi tşkler yine deBilmem yani aldırmayı düşünmüyorsan yaptırma demişti hastanede çalışan bir tanıdığımız.
Acile git kuzum bekletme hiç kötü birşey yoktur Allah'ın izniyle ama sen işini sağlama alKızlar kahverengi lekelenme başladı adet olacak gibi ağrım var
Doktora git kuzum acile hiç olmasa Allah korusun kanamaya dönmesinKızlar kahverengi lekelenme başladı adet olacak gibi ağrım var