2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Fotolar kıza benziyor ama belli de olmaz tabi saglikli olsun tabi ne istediğiniz önemli

Neeee Ben doğru mu görüyorum acabaaa Zeynoşum abla mı oluyoooor yahu 1 sene girmedim neler neler olmuş böyleeee ay çok sevindimm

Kızlar , idrara sık çıkıyor musunuz? ben bu aralar daha sık çıkıyorum sanki :/
Beeen. Bugün rahatım ama bazı günler çıldırcak gibi oluyorum. İdrar verdim ama lökosit az bişey yüksek çıktı oda gebelikte normal dedi doktor. İdrar kültürüde verdim bakalım büyük ihtimalle bir şey çıkmıcak ama bazen çok zorluyor gerçekten bu durum

Ya bebeğimiz büyüyoor :)) ben de idrar tahlili vermiştim 3 hafta önce iyi dedi doktor bir sıkıntı çıkmadı :)

Geçen sene Ekim kasim sicaktan pistik bunu bende düşünüyorum benim Ekim başı hatta belki Eylül sonu doğacak ne almalı bilmiyorum

kızlar doktorum bana gyno lomexin fitil verdı enfeksıyon ıcın. daha once hıc kullanmadı hamıleyken sizler kullandınız mı bır sorun oldu mu ? kontrolum pazartesı ven vhatsap uzerınden sıkayetlerımı yazdım enfeksıyon dedı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…