2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Merhabalar, anne Bebek bakım çantası bakaym dedim internetten şöyle bsey buldum,bunlar kullanışlı mi sizce

Eklentiler

• Screenshot_2024-04-25-17-47-16-427_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-04-25-17-47-16-427_trendyol.com.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 43
aldirmayi düşünenler mi yaptiriyormuş o testi çok mantıksız geldi tşkler yine de
Hayır tabiki öyle bisi yok aldırmayı düşünmüyorum ben yaptırdım sebebi şu sorunu varsa bilip doğum zamanı ona göre hazır olmak . Neyle karşı karşıya olacağını insan bilmek ister . Belki acil ameliyat olması gerekir ona göre bi hastane ve yenidoğan bölümü olan bi yer tercih edilir . Down ya da benzer bisi olursa önceden onun hazırlığı yapılır . Benim yaptığım buydu ..

Kızlar gebelikte haşlanmış bakla yenir mi. Aksam yemeginde yedim internette de bir bilgi bulamadim emin olmak istedim
Baklayı cok tüketmeyin yersenizde iyi pişmiş olsun derler yuksek bir vitaminden dolayımı ne dikkatli yenilmesi gerekırmıs. bende cok severim ilk oglumda yemıştim sen cok yeme demişlerdi zehirlenme olasılığından dolayı demişti ne kadar doru bilemem ama dayanamayıp yemiştim bişi olmamış cok şükür 🤭

Hayır tabiki öyle bisi yok aldırmayı düşünmüyorum ben yaptırdım sebebi şu sorunu varsa bilip doğum zamanı ona göre hazır olmak . Neyle karşı karşıya olacağını insan bilmek ister . Belki acil ameliyat olması gerekir ona göre bi hastane ve yenidoğan bölümü olan bi yer tercih edilir . Down ya da benzer bisi olursa önceden onun hazırlığı yapılır . Benim yaptığım buydu ..
hıı anladım cok mersi aydınlatici oldu şuan ☺️

İlk gebeliğimde amniyosentez yaptırmıştım canım sakın korkma. Perinatologlar işin ehli sonuçta neredeyse her gün en az bir kez bu işlemi yapıyorlar tecrübeli oluyorlar. Umarım sonuçların güzel çıkar. Dualarım seninle 🙏🏻
cok sagol canim cok kararsizim ne yapacagimi bilmiyorum

Baklayı cok tüketmeyin yersenizde iyi pişmiş olsun derler yuksek bir vitaminden dolayımı ne dikkatli yenilmesi gerekırmıs. bende cok severim ilk oglumda yemıştim sen cok yeme demişlerdi zehirlenme olasılığından dolayı demişti ne kadar doru bilemem ama dayanamayıp yemiştim bişi olmamış cok şükür 🤭
Bana da bir komsu bakla cok yeme demisti internette yenmemesi gerke diye bir bilgi goremedim uzmanlar yenilmeli demis hatta. Iyice haslayip yedim 🥰

Bende bakla yapcaktim şimdi aldım 😐 ama yapcam canım çok istedi yoğurtlu sarımsaklı dere otlu 😁 aklıma kurt düşürdün 😃😃
Yok yok korkma 😄 internette arastirdim bir aciklama bulamadim. Uzmanlar yenmeli demis hatta. Bir komsum bakla cok yeme demisti bana o aklimda kalmis ama yedim az once iyice haslayip

Her yediğimizi araştırmamız mı lazım ya 😔 ben de yedim geçen burada bakalı dolma meşhur komşum yapmış bana da getirmişti. Hiç aklıma gelmedi yenir mi yenmez mi demek. Kilo kilo yenmediği sürece ben çok problem olacağını düşünmüyorum hiçbir şeyin. Tabi bariz yasak olan şeyleri de yememeye çalışıyorum

Birçoğunuzun çoktaaan atlattığı dönemleri ben yeni yeni yaşıyorum. Sizler 13 14 haftalarda bel ağrısı yaşıyordunuz. Şimdi sırayı ben devraldım. (13+0) Bazılarınıza doktor magnezyum vermişti sanırım yanlış hatırlamıyorsam, bana doktor takviye vermişti o yeterli midir sizce? Yoksa ekstra mı alınmalı?

Birçoğunuzun çoktaaan atlattığı dönemleri ben yeni yeni yaşıyorum. Sizler 13 14 haftalarda bel ağrısı yaşıyordunuz. Şimdi sırayı ben devraldım. (13+0) Bazılarınıza doktor magnezyum vermişti sanırım yanlış hatırlamıyorsam, bana doktor takviye vermişti o yeterli midir sizce? Yoksa ekstra mı alınmalı?
Valla doktor bana sadece vitamin verdi decavit miydi neydi öyle bir şeydi adı ekstra hiç birşey vermedi

Valla bu vitaminleri neye göre veriyorlar hiç anlayamadım onu 😂
Hangi ilaç mümessili neye ikna ederse sanırım. Bir de bölgesel meşhur olanlar var. Mesela folikte benim olduğum şehirde genelde folidoce veriyorlar ama Amasya da falan diofol Sivas'ta folicus 😂😂

X