2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Erkek olsa söylerdi diye düşünüyorum bence kız

bana sorulmadı ama bursalı olarak bende cevaplayım sevdenur merte gidiyorumm ama tugberk beyle değiştirip değişitirmemekle kararsızım siz
Sizin bursada olduğunuzu görmedim medicanada değil mi ben bir kere gebelik öncesi gittim okan beye de sevdenur hanima da ikisiyle de anlasamadim doruk nilüfer kemal Köroğluna gidiyorum çok memnunum

Sizin bursada olduğunuzu görmedim medicanada değil mi ben bir kere gebelik öncesi gittim okan beye de sevdenur hanima da ikisiyle de anlasamadim doruk nilüfer kemal Köroğluna gidiyorum çok memnunum
Okan beyi cok cok severim miyom ameliyatımı yapmıstı kendisi medicana da devam etseydi baska doktor düşünmezdim kesinlikle ama sevdenur hanım için daha tam böyle samimi ya da donuk diyemiyorum bi gidiyoruz cok içten bi gidiyoruz bitsede gitsek modu gibi gibi geliyoo ama kemal beyi cok duydum herkes cok cok memnunmuşş onu neden seçmemişiz hic bir fikrim yok ama sahane bi doktor oldugu söyleniyor allah uzun uzun ömürler versin

Kendisine hocam ben doğurmadan ölmezsiniz dimi demiştim yanlışlıkla okan beye de hamile değilken gittim istediğim yardımı alamadım açıkçası eve git denemeye devam et dedi, üniversite hastanesine gittim yumurta tedavisi olduğum ay hamile kaldım

evet evet maalesef birazdan fazla yaşı var kemal beyin okan bey arkadasıma da sey demişti 1 yıl deneyin 1 yıl olmaması cok normal bu mantığını değiştirmiyo sanırım sevdenur hanımı neden sevmemiştiniz merak ettimm

Ben 3 sene denedim ben kadın doktorla anlaşamıyorum sanırım ilgisi falan eksik değildi ama istediğim yanıtları da alamadım yüzüme bakıp biraz detay vermesini tercih ederdim önceden kaybı olan gebeler daha hassas oluyor bence kendisi onu yakalayamıyor, ne desem normal o yok yok diyip durmuştu

Kızlarrr bebiş hareket etsin hissedeyim diye karnınızı dürtüklüyo musunuz hiç. Ben yapiyorum ama bana misin demiyor
Ben hissediyorum ya bebişi. Sağa veya sola doğru uzanınca bide sırt üstü, özellikle geceleri karnımın altında minik minik hareketler hissediyorum. İlk 16.haftaya girerken hissettim suan 16+6dayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…