- 27 Ekim 2023
- 316
- 1.002
- 27
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #11.401
aaa bende erkek olursa Rüzgar Aras düşünüyorumKızlar bizim de ismimiz belliAslan Aras olacak inşallah Ekleyebilir misin müsait olunca canım? kediannesibiri
çok uyumlu, çok güzel canımaaa bende erkek olursa Rüzgar Aras düşünüyorum
Bekleyin para biriktirin zaten ayın yaklaştıkça sürekli indirimler oluyor. Gördüğünde alırsın. Bana en doğrusu öyle geliyorBenim eşim biraz bekleyelim diyip duruyor çok erken diyor ya gıcık ediyor
bence de. kasım indirimlerinde de güzel şeyler denk gelebilir diye bebek arabası gibi şeyleri doğumdan sonraya bırakmayı düşünüyorum ben.Bekleyin para biriktirin zaten ayın yaklaştıkça sürekli indirimler oluyor. Gördüğünde alırsın. Bana en doğrusu öyle geliyor
Erkek olsa söylerdi diye düşünüyorum bence kızMerhaba kızlar biz bugün tam 14 hafta oldukKontrolüm vardı gitmeden bir gofret yedim ultrasonda resmen zıplıyordu Kolları bacakları resmen çırpınıyordu doktorumuz ooo maşallah keyifler çok yerinde el sallayacak utanmasa dedi Her şey yolunda çok şükür sadece enfeksiyon yaşıyorum ve 6 günlük bi fitil verdi enfeksiyondan kaynaklı hafif kahverengi akıntım olduğu için de progestan da kullan dedi çok şükür kesenin etrafında falan kanama bölgesi yok stres yapma ilaçlarla geçecek şeyler dedi baya rahatladım Cinsiyet sordum tahminim var ama 16. haftanda kesinleşir o zaman söylerim dedi bu biraz üzdü tabii. Ben erkek hissediyorum ve kiminle konuşsam haber versem ayy erkek hissettim diyor tabii ilk gebeliğim heyecan tahmin fazla ama hiç farketmez erkek kız sağlıklı olsun yeter ki 11. Haftadan kalma bir ultrason görüntümüz var ekliyorum cinsiyet tahminlerinizi merakla bekliyorum
Eşimde öyle söylüyor bir daha indirim olmayacak mı sanki diyor :) bakalım 6 ya da 7 ayda alırım artık :)Bekleyin para biriktirin zaten ayın yaklaştıkça sürekli indirimler oluyor. Gördüğünde alırsın. Bana en doğrusu öyle geliyor
Sizin bursada olduğunuzu görmedimbana sorulmadı ama bursalı olarak bende cevaplayım sevdenur merte gidiyorumm ama tugberk beyle değiştirip değişitirmemekle kararsızım siz
Ben de henüz bir şey almadım. Dün yolladığım 2 emzik sadeceGeçen sene 3. Gebeliğimde yurtdışından baya lüks bir bebek arabası almıştım. Kullanmak nasip olmadı. Onu da satacağım şimdi ikiz geliyor diye:)
Ay ben yapıyorum bazen tepki veriyor sanki ya :)Kızlarrr bebiş hareket etsin hissedeyim diye karnınızı dürtüklüyo musunuz hiç. Ben yapiyorum ama bana misin demiyor
Okan beyi cok cok severim miyom ameliyatımı yapmıstı kendisi medicana da devam etseydi baska doktor düşünmezdim kesinlikle ama sevdenur hanım için daha tam böyle samimi ya da donuk diyemiyorum bi gidiyoruz cok içten bi gidiyoruz bitsede gitsek modu gibi gibi geliyooSizin bursada olduğunuzu görmedimmedicanada değil mi ben bir kere gebelik öncesi gittim okan beye de sevdenur hanima da ikisiyle de anlasamadim doruk nilüfer kemal Köroğluna gidiyorum çok memnunum
Kızlarrr bebiş hareket etsin hissedeyim diye karnınızı dürtüklüyo musunuz hiç. Ben yapiyorum ama bana misin demiyor
Kendisine hocam ben doğurmadan ölmezsiniz dimi demiştim yanlışlıklaOkan beyi cok cok severim miyom ameliyatımı yapmıstı kendisi medicana da devam etseydi baska doktor düşünmezdim kesinlikle ama sevdenur hanım için daha tam böyle samimi ya da donuk diyemiyorum bi gidiyoruz cok içten bi gidiyoruz bitsede gitsek modu gibi gibi geliyooama kemal beyi cok duydum herkes cok cok memnunmuşş onu neden seçmemişiz hic bir fikrim yok ama sahane bi doktor oldugu söyleniyor allah uzun uzun ömürler versin
evet evet maalesef birazdan fazla yaşı var kemal beyinKendisine hocam ben doğurmadan ölmezsiniz dimi demiştim yanlışlıklaokan beye de hamile değilken gittim istediğim yardımı alamadım açıkçası eve git denemeye devam et dedi, üniversite hastanesine gittim yumurta tedavisi olduğum ay hamile kaldım
Ben 3 sene denedimevet evet maalesef birazdan fazla yaşı var kemal beyinokan bey arkadasıma da sey demişti 1 yıl deneyin 1 yıl olmaması cok normal bu mantığını değiştirmiyo sanırım sevdenur hanımı neden sevmemiştiniz merak ettimm
Ben hissediyorum ya bebişi. Sağa veya sola doğru uzanınca bide sırt üstü, özellikle geceleri karnımın altında minik minik hareketler hissediyorum. İlk 16.haftaya girerken hissettimKızlarrr bebiş hareket etsin hissedeyim diye karnınızı dürtüklüyo musunuz hiç. Ben yapiyorum ama bana misin demiyor
Benim de ense kalınlığı 1.4 çıktı düşük riskli çıktı. Ense kalınlığı ile kan değerinin oranına göre belli oluyor. Sadece tarama testi yani yanılma payı çok yüksek. Stres yapma lütfen maddi imkanın varsa NIPT yaptır, için rahatlarnt 1.4 cikmisti