- 16 Aralık 2014
- 1.647
- 5.518
- 32
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #11.421
Herkese selamlar bizim kızımızın ismi de belli kediannesibiri canım kaydedebilirsin
Rosa olacak prensesimin adı ins
Rosa olacak prensesimin adı ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hissediyorum ya bebişi. Sağa veya sola doğru uzanınca bide sırt üstü, özellikle geceleri karnımın altında minik minik hareketler hissediyorum. İlk 16.haftaya girerken hissettim suan 16+6dayız.
Ben arada hissedeyim diye karnimi sallayip durtuyorum ama cani isterse hafif hareket ediyor en son doktorum elindeki ultrason cihaziyla karnima hizli hizli vurdu bacaklarini actı minnosumtam neredeler onu da anlamıyorum ama bazen göbeğimin bir tarafı daha tümsek oluyo. Acaba diyorum oralara mı geçti
Benimki cani isterse hareket ediyor hafif durtuyoruz ama tik yokAy ben yapıyorum bazen tepki veriyor sanki ya :)
Ya benimde bazen yapıyor dün yatarken baya hareket etti bugün çok hareket etmedi canı istemiyorBenimki cani isterse hareket ediyor hafif durtuyoruz ama tik yok
Keyiflerine düşkünlerse demekkiYa benimde bazen yapıyor dün yatarken baya hareket etti bugün çok hareket etmedi canı istemiyor
demekkiKeyiflerine düşkünlerse demekki
Ben yaptırmadım canım şart değilMerhaba arkdaşlar normalde kasım annelerindeyim şuan 10 haftaliğim bu ikili tarama şart mi ne zaman yapilmali doktorum çnki 1 ay sonra çağardi birdahaki kontrole geç mi kalmiş oluyorum ? ikili tarama tam olarak ne için yapiliyor
bn de kararsizim şuan yaptirmayabilriim bi sorun cikmadi değil miBen yaptırmadım canım şart değil
Ben 17. Haftayım hala sık idrar çıkıyorum. Yemeklerden tiksinmede devam ediyor. Canım istiyor hazırlarken soğuyorumKızlar , idrara sık çıkıyor musunuz? ben bu aralar daha sık çıkıyorum sanki :/
Benim de birkac gün önce karnim sag tatafi tümsek oldu resmen sivrildi sonra duzelditam neredeler onu da anlamıyorum ama bazen göbeğimin bir tarafı daha tümsek oluyo. Acaba diyorum oralara mı geçti
Benim de dün mide bulantım oldu akşamBen 17. Haftayım hala sık idrar çıkıyorum. Yemeklerden tiksinmede devam ediyor. Canım istiyor hazırlarken soğuyorum
Ben eskiden bu kadar sık değildi sanki bu aralar daha sık . Yemeklerden hiç tiksinmedim vallahi hiç de kusmadım hala öyle yiyorum hepBen 17. Haftayım hala sık idrar çıkıyorum. Yemeklerden tiksinmede devam ediyor. Canım istiyor hazırlarken soğuyorum
Maşallah canımKızlar fetal sonucumuz çıktı çok şükür düşük riskli bir problem yokmuş Cinsiyetimiz de belli oldu kızımız olacakmışşşşş kediannesibiri Canım güncelleyebilirsin
Kafa yapısı birde sırt tarafı erkeğe benzettim. Ama duruşu benim kızım gibiKızlar selam. 12 haftalıkken özeldeki doktorum yüzde 70 kız gibi demişti. Ama bugün 14 haftalık. Devlette gittiğim doktor erken daha dedi ben de biraz ısrar edince erkek diyorum ben tahmin ama net değil dedi. Sizce böyle dediyse erkek midir? Bence 14te erkek diyorsa erkektir gibi geldi